69

Галин Костов

преди 2 години

Отглеждам личности които мислят и самостоятелно вземат решения. Не възпитавам личности които се подчиняват и изпълняват без да питат как и защо. Нацистите първо горяха книги, после горяха и хора. Световните фармамафиоти в преследване на печалби и контрол върху населението се разправят с инакомислещите като доц. Мангъров и избиха милиони с неадекватно лечение, лъжи и манипулации. Кой е социопатът в случая?

68

Анонимен

преди 2 години

С цената на над 8500 починали само последните 3 месеца, повече жертви отколкото сме дали през втората световна война.

67

Прокурор

преди 2 години

До Анонимен 57Дай са трите имена и адреса за да те потърсим. Сам предложи да доказваш твърденията си. Да видим в съда какво ще кажеш. Доведи и приятелите си, за които спомена.

66

Може, ама до кога

преди 2 години

"Но имам много познати ваксинирани, нищо им няма, живи и здрави да са."=====ЗА СЕГА.

65

Анонимен

преди 2 години

Поне веднъж се дръжте достойно и не си прехвърляйте топката. Има си ясни правила- над 500 на 100000 заразени, учениците минават онлайн. Като спаднат под 500 се връщат на ротационен принцип и под 250- всички в клас! Без да се намесват тестове, да се противопоставят училища и да се харчат толкова пари за тестване, което не се прави от специалисти и е ненадеждно!

64

Ех, Каца, Каца

преди 2 години

колко си га./ден ти. Изпълняваш като пионка нарежданията на здравната световна ***./фия. А между другото Кунчев къде е и как е.

63

Галин Костов

преди 2 години

Моите деца няма да тръгнат на училище докато не бъдат изцяло отменени дискриминаторските и сегрегиращи тестове, унизителните и абсолютно ненужни маски и цялата ковид и ваксо пропаганда която се лее там. Моето и още осем семейства сме обединили усилия. Наели сме три пенсионирани учителки. Всяка вечер децата се събират в едно от жилищата и учат заедно. Резултатът е отличен. Призовавам и останалите родители да постъпят по този начин и да игнорират напълно заиграванията на фармамафиотите с децата ни

62

Анонимен

преди 2 години

Що преболедувалите не получават доживотен сертификат? Докога ще се търпи тоя фашизъм?

61

Меламедов

преди 2 години

От майчината утроба директно в квотата на проф.Иво Христов, където получаваш дарбата да тълкуваш действията на Бил Гейтсов:)))))))

60

Анонимен

преди 2 години

Аз пък познавам много неваксинирани изкарали го, а ваксинираните ми познати не ги е хванало.

59

Анонимен

преди 2 години

То всеки вече болен е набеден за измисленото вирусче :)) За това съм благодарен, колкото и тежки да беха времената през 90-те, че поне не ме лъжеха, а си казваха какво искат :)))

58

Анонимен

преди 2 години

57 М има и не ваксинирани дето го карат. Но и аз още не съм усетил да ме хване, слава богу и близките ми. Още не мислим да се ваксинираме. Но имам много познати ваксинирани, нищо им няма, живи и здрави да са.

57

М. лице

преди 2 години

Лъже, лъже и отново лъже.Комунист-бюрократ.Това е Кацаров.

56

Кире Бобовдолецо

преди 2 години

Никак не са добре нещата, старите като цяло държат властта в целия свят, те са застрашени от ковид, и налагат на всички рестрикции, ясно е, че играта ще се проведе по правилата на възрастните, и за младите е по-добре да го приемат, може да не се е справедливо и природосъобразно, но така стоят нещата.

55

Анонимен

преди 2 години

Е, да де-да запазим икономиката за сметка на личната свобода на хората. Обаче, икономиката се прави от хора. Ами сега?

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55Демокрацията требва да спазва закони, обаче демокрацията позволява на хората, да се съмняват в тези закони, нарича се свободно мнение, явно не си запознат с това нещо :)))

53

Тия са

преди 2 години

тотално изтрещели смешници! Бръщолевят си глупости и си мислят,че някой им вярва,като дори самите те не си вярват! Казали са им какво да плещят,никой н еги взима насериозно,ама те-бръщолевят ли-бръщолевят.Но най-много се обиждат, като разберат,че хората вече не гледат телевизия и не четат вестници-ей заради такива"новини и изказвания"!А ако ги няма тия порсташки изказвания по тв-има сума ти бозаджийници- игри на ***, ранчото, маскирания *** и тем подобни..

52

До Анонимен

преди 2 години

и като ги направят ваксите задължителни после вий coроските прaсетa ли ще ги бодете на тия дето не искат? Да ви видя как точно ще успеете да ги накарате насила ония в шведската махала.

51

Анонимен

преди 2 години

Смъртността и без вируса си е така в България. Браво на Кацаров.

50

Анонимен

преди 2 години

45, платено вакса ***, цяла западна Европа е с ваксинация на макс и пак затвори, пак сложи рестрикции, че и по-големи от нашите. Тоя ковид щеше да е минал и заминал, ако не беше истерията с ваксината. И знаеш ли кое е най-интересното. Че тия които не сме ваксинирани, не го ловим. Но пък всичките ми познати ваксъри го хванаха. Мога да го докажа с имена, ако трябва и пред прокурор!