40

Новите спасители

преди 2 години

По делата ще ги познаем. Кирил и Асен много ми приличат на Милен Велчев и Николай Василев от недалечното минало. Знам какво направиха последните и как се облаготетелстваха от властта, начело със Симеон и не мога да не направя аналогия с новите спасители. Водени от Радев Десиславов-Разрушителят нищо добро не чакам. Само с плямпане и окаляне работа не става. Ще им повярват наивниците и после ще се усетят, че са преметнати. Както стана със Слави. Дано не съм прав.

39

Анонимен

преди 2 години

Усещането е че след няколко години държавата ще е руини. Тъжно ми е колко сте заблудени.

38

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Кабинета,начело с К.Петков,може да изкара и още 2(два) мандата ако вкара Боко Кюлче Тарикатов на топло,да си...почине от безбройните далавери и кражби на държавни средства.Другото е по...лесно.

37

АнонимеН

преди 2 години

ВМЕСТО ДА Е С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ И ДА Е НАПЪТ ЗА ЗАТВОРА ЗА МНОЖЕСТВО ИЗМАМИ, ГО ГЛАСИ РАДЕВ ЗА НОВ ПРЕМИЕР :D НЕЛЕГИТИМНИЯ РАДЕВ НАПРАВИ ДЪРЖАВАТА НА ПОСМЕШИЩЕ!

36

Анонимен

преди 2 години

Бавим, отлагаме, спираме ключови проекти - аз досега не съм видял и едно нещо постигнато, а па вие ми го хвалете канадския мошенник.

35

Макрон ултиматума

преди 2 години

***, айде, че идва 14 ти - Македония в ЕС и НАТО, И поне 2 *** *** (освен теб) за министри.

34

Трудовакъ

преди 2 години

"Нямаме конституционно мнозинство. За смяната на главния прокурор и на ВСС се изисква конституционно мнозинство. Без подкрепата на ГЕРБ няма как това да се случи". Всъщност това не е вярно. Партиите на промяната, вкл. и Възраждане имат 147 депутати. Това означава, че 14 депутати от ДПС трябва да бъдат проагитирани за идеята. С подходящите методи, способи и начини това е напълно възможно. Със сигурност. Остава да има и желание...

33

nilesev

преди 2 години

Причиних си това мъчение да изслушам по БТВ ухилиния. Тоя изобщо не е в час. Няма си представа с кого се забърква. Повтаря до базкрай едни и същи простотии. Противоречи си постоянно. Щял да търси подкрепа от ГЕРБ, за да отстрани Гешев, а им натриса Чашков. С една дума егати оли.. френа.

32

Българин

преди 2 години

По-добре да започнем едно ново начало начисто с лъжа и измама и с премиер лъжец и измамник който подписва лъжливи декларации, отколкото Бойко Борисов, джипки, пачки и чекмеджета!

31

българин

преди 2 години

Ясно е кои бяха на власт 12 г-шлаката на българското общество.Но какво да кажем за онези клети 600 хил.,които отново гласуваха за тях?колко трябва да си с нередовен мозък,за да откажеш да видиш кражбите,грабежите,тежката некомпетентност,простоти и простащина на бившите управляващи.Не искам повече да бъда ограбван и краден от такива управляващи.Ще се моля за тези неориентирани 600 хил.човека.съд и затвора за банкянския шебек и неговите приближени.Банкянска карикатура.

30

Капиталист

преди 2 години

Комунизмът на ГЕРБ и Бойко Борисов си отива. Децата ми спят спокойно.

29

Анонимен

преди 2 години

Панаир - захарен памук, факири и цирковата трупа от чужбина. Тука има,тука нема -ловки ръчички умело свиват БЮДЖЕТА!

28

Анонимен

преди 2 години

До Поздрави от Банкя - Честно казано, не ми пука за нито едно от трите, дето издреди.

27

Поздрави от Банкя

преди 2 години

Ще се видим напролет. Нека първо тези добри момчета да приемат Македония в ЕС и да въведат хомосексуалмните бракове и осиновяването на деца от хомосексуалисти. Приятна зима с Кирил, Асен и 2000$ цена на газта - Кирил и Асен ще строят вятърни мелници и електрически автомобили.

26

Анонимен

преди 2 години

От 21 - Ах виеее! Социалистически пpаcета! Ах виеее пceта комунистическии!

25

Киро

преди 2 години

Браво!И дори мандата не са ви връчили още. Бързайте, че няма много да окрънкате.

24

Анонимен

преди 2 години

Ривете ли ГЕРБ? Това е само началото.

23

Н1

преди 2 години

Според инфо медия: Бивш шеф на Мосад направил кампанията на Кире ПП. Основна задача-компромати срещу Бойко. Некс??

22

Майора

преди 2 години

"Почтеният" Пртков иска смяна на главния прокурор и шефа на КПКОПНИ , но самия той не спазва законите и Конституцията , а после се заклева в нея! Да не говорим и за Василев който лъже и не плаща на съдружниците си! Това ли е новия морал , който проповядват? Та нали за председател на НС стана личния адвокат на Кирчо! А да не говорим за назначенията в ББР и ДКК! Но и друго не може да се очаква от бивши наследници на партия , фалирала три пъти страната , създала мутри и олигарси и изнесла парите!

21

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам - защо не одобрявате това, че искам ТОТАЛНО спиране на соц. помощи? Няма нищо против, ако вадите от ВАШИЯ джоб и давате пари, но за съжаление, искате да вадите от моя! А моят е доост апо-дълбок от този на повечето Матейчета, АНдрешковци и Гаврошковци ...