175

Анонимен

преди 2 години

185, грешиш. Ако искаш може да усложниш експеримента и да провериш това, което излиза от маската дали съдържа влага. Но като те гледам няма смисъл. Ти просто предпочиташ да вярваш, че нещо безсмислено, което си правил не е безсмислено. Всъщност защитаваш честта си, за да докажеш на себе си, че не си се излъгал, а не търсиш научни знания.

174

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 187 "Всеки неносещ маска е герой понеже се бори за свобода.Маската е символ на робство и подчинение." Хихихихи. Всеки ден стотици милиони по света носят маски даже и по простата причина, че въздуха е силно замърсен. Те са "роби". Всеки ден стотици хиляди хирурци, лаборанти и обслужващ персонал носят маски. Те са "роби". Само алековия герой, който е хронично болен и беден, отгоре на неграмотносттта си, той е "свободен".

173

Факт

преди 2 години

Всеки неносещ маска трябва да влиза в затвора за опит за умишлено убийство на много хора. Ако някой почине заразен от такъв, присъдата трябва да е за умишлено убийство по особено жесток начин.

172

До 179

преди 2 години

Слабоумнико когато нарушаваш обществения ред, когато не се подчиниш на полицейско разпореждане, следва арест. Или според ако тази кукувица тръгне да чупи и бие произволно, никой нищо не може да й каже и полицаите трябва да я оставят да си беснее на воля?

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 184Всеки неносещ маска е герой понеже се бори за свобода.Маската е символ на робство и подчинение.

170

Анонимен

преди 2 години

Полицайчето на психотест и дисциплинарно наказание и ще си дойдат нещата на мястото.

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 182 "178, щом го издишваш, съдържа влага." Това което съдържа влага не е димът, който виждаш да минава през маската. :)))) И е редно преди да правиш заключения да се погледнеш отстрани. :)

168

Анонимен

преди 2 години

Национален герой ще я изкарат тази социопатка сега, а полицаите които са си свършили работата ще бъдат обиждани и уволнени. Но така е в тези абсурдни времена, в които някакви човечета с 2 грама мозък подвизаващи се във фейсбук, са последна съдебна инстанция.

167

Анонимен

преди 2 години

Спрете се с тези маски, ваксини и всякакви други подобни излишни неща от които няма полза.

166

Анонимен

преди 2 години

178, щом го издишваш, съдържа влага. Ако само си дими от цигарата тогава не съдържа. ...Ох, трагично е, ще си каже човек, че и преди е имало онлайн обучение.....

165

Ехее

преди 2 години

Пълно е с терикати, апелиращи за спазване на правила, моля ти се!Това 147-ми, 141-ви..все образцови граждани, хванали се да налагат ред завъзможно най-неработещото нещо в пандемията, след ваксините разбира се.Иначе казано, народа носи маски, ваксинира се, ковида си върви.

164

Анонимен

преди 2 години

То сигурно за арогантно поведение приемат ако им кажеш че няма закон които да те задължава да носиш маски и че не те интересуват ковид мерките

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 "Щеше да е чудесно ако маските работеха така." Така работят. Цигарения дим не съдържа никаква влага. На практика "частиците" на дима са в пъти по-малки от капчиците за които говорим.

162

Анонимен

преди 2 години

И какво като е жена? Може да нарушава правилата и да се държи арогантно ли?

161

ГРОБАР

преди 2 години

Защото има правила за това.

160

Б.Рашков

преди 2 години

Трябвало е да я набият още по-здраво момчетата !

159

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 "Къв номер" Номера да избягваш въпроса с въпрос. Ти твърдиш, че знаеш подробности. Попитах те какви са те и откъде, и не си отговорил все още.

158

Анонимен

преди 2 години

До 169 "Маската притежава хигроскопичен слой, който поглъща/попива част от влагата, която излъчваш докато дишаш. В тези микрокапчици се съдържа вируса" Щеше да е чудесно ако маските работеха така. Казах ти, направи сам опита с цигарата, за да видиш с очите си колко и дали изобщо задържа нещо маската. Не ми вярвай. Направи опита и се увери сам.

157

Възмутен

преди 2 години

Озверелите фашисти съвсем нагло взеха да издевателстват над населението!Революция!

156

Анонимен

преди 2 години

Такива неща се снимат с телефона и по възможонст се изръчват наживо в нета понеже ако има насилие да може арестувания да извлече полза от това а не тепърва да го доказва а те да отричат понеже са 2 а ти си 1.