123

Анонимен

преди 2 години

Не ви ли стана ясно, че всички ще преболедуват? Това дали ще е с ваксина или без си е лично решение.

122

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 139/143 НЕ разбра ли, ти със собствения си пример се опровергаваш. Затова те призовавам да покажеш, че си прав, но съсм сигурен, че със зъби и нокти ще драпаш да доказваш, че "няма нужда да доказваш". Толкова по въпроса какво "можеш".

121

Анонимен

преди 2 години

До DD "...я помъдрувай и ти... Човека може да пише от "умен" тел, или да има мобилен рутер...те му интернета... *** така е ..градцките чада, си мислят че света се върти около тях." Принципа е същия, "мъдрия". Със садене на зеленчуцци и срещи с мечките и елените няма да стане работата.

120

До Анонимен 139

преди 2 години

"До 138, "Всеки може да живее безинтернет." Ми, действай, какво само разсъждаваш на теория." --- майне си особено грамотен и разсъдлив. Какво да "действам"? Вече писах, за четящите, не за чукчите: "Ползваме, понеже го има, но няма да заплачем, ако вземе, та изчезне.". Но, ти, чукча - писател.

119

Анонимен

преди 2 години

До Аха, точно тъй "Затова най-вакснатите страни ги затварят и затягат мерките защото ваксините действат и имат нови и нови пикове на заболявания и смъртност." Няма "нови пикове на заболаявания и смъртност". Германия я затвориха, а са много далеч от пика на смъртност. Нарича се превантивни мерки, за да опазят такива като теб, от които в Германия също има достатъчно. Толкова с опорките ти.

118

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 "Можем да живеем ние, дето сме живели без интернет" Не можете. Затова всеки ден сте в интернет стига да го има.

117

Аха, точно тъй

преди 2 години

"ДОКАЗАНО невярно, включително и с ваксините срещу Ковид, които засега удържат сравнително висок процент ефективност на всички мутации (за омикрон още няма информация)"===Затова най-вакснатите страни ги затварят и затягат мерките защото ваксините действат и имат нови и нови пикове на заболявания и смъртност.

116

Анонимен

преди 2 години

До 138, "Всеки може да живее безинтернет." Ми, действай, какво само разсъждаваш на теория.

115

138,

преди 2 години

Всеки може да живее безинтернет. Човек е приспособим, иначе нямаше да утрае хиляди години. Това, без което не може да живее, е друго - храна, вода, въздух,сън, топлина. Сред основните човешки ценности е и свободата. Но интернетът и ковид инжекциите не са нещо, без което да не можем. Даже е спорно колко са полезни въобще - като гледам как се прекали с тях.

114

Анонимен

преди 2 години

"Хората можем спокойно да живеем и без интернет. Ти това не го ли знаеш? Ползваме, понеже го има, но няма да заплачем, ако вземе, та изчезне"===Можем да живеем ние, дето сме живели без интернет. Младите не могат, спри им интернета и стой и гледай - епидемията от корона ще се смени от епидемия от самоубийства.

113

Анонимен

преди 2 години

На 52 милиона население имат същия брой тежко болни пациенти. Ох ганьоооо

112

DD

преди 2 години

...я помъдрувай и ти... Човека може да пише от "умен" тел, или да има мобилен рутер...те му интернета... *** така е ..градцките чада, си мислят че света се върти около тях.

111

ам бубаджан

преди 2 години

Австрия и гърция показаха правилния път! 100евро месечно или еднократно 3600, следва месец при бай Ставри - строг, но справедлив!

110

продължавайте

преди 2 години

да пишете подобни статии,убийци,дано ви стигне възмездието

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Също таке е нормално да знаеш, че срещу бързомутиращ вирус ваксина не може да има по определение.Докато стане ваксината и мине ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ изпитания вирусът е мутирал много пъти." ДОКАЗАНО невярно, включително и с ваксините срещу Ковид, които засега удържат сравнително висок процент ефективност на всички мутации (за омикрон още няма информация).

108

до 119

преди 2 години

Никой не може да ни накара да правим нещо, което не желаем. Ходя си където искам и правя каквото искам. Не съм ваксиниран. Досега никой не ми е искал зелен сертификат. Естествено, не съм се засилил да ходя на почивки, или да хвъркам със самолети - живея си живота както и досега. Ние, българите, сме свободни хора, макар и малко чепати.

107

Анонимен

преди 2 години

И накрая излезе че с и без ваксина определена група от населението няма да може да кара вируса леко и после убеждават тази група да си слага ваксина.

106

vz

преди 2 години

Третата доза подсилва джоба на производителя и търговците по веригата - това подсилва

105

Анонимен

преди 2 години

Уточнете тази подсилваща 3-та доза , кого подсилва? ваксинирания или вируса.

104

Анонимен

преди 2 години

"Когато не знаеш разликата между бактерия и вирус е нормално да сравняваш Туберколозата с Ковид"===Също таке е нормално да знаеш, че срещу бързомутиращ вирус ваксина не може да има по определение.Докато стане ваксината и мине ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ изпитания вирусът е мутирал много пъти.