40

червена бабичка

преди 2 години

е проста, по -проста и дори вдлъбната

39

Луд

преди 2 години

В България има хиляди блокове без акт 16, хората си живеят с години. Вероятно не знаят, че това не са жилищни сгради. Аз съм пътувал десетки пъти по неМагистрала Струма-без проблеми. Впрочем като се вгледаш в тази госпожа и разбираш, че въпреки длъжността министър-тя не е такъв.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 "Когато някой иска да наложи ПРАВИЛА и ЗАКОНИ" Хихихихи. Тия, които нарушават Конституцията, които си назначават роднините на държавна работа, със тлъста заплата, които уреждат любовниците си с апартаменти, които подписват договори с "приятелски" адвокатски кантори, които "изчезват" милиарди ли искат да "наложат правила и закони"? Даже и вие не сте толкова наивни, че да си вярвате на написаното.

37

Анонимен

преди 2 години

Фигуранте, къде намери тази противна, нагла и сбъркана бабетка?

36

Анонимен

преди 2 години

Тази е простотата и некадърна! Виж,онази, изхвърлената от ДКК е не калинка, ами цял торен бръмбар.Назначават се хора тип "лява ръка,десен джоб", досущ като партийните консултации за кабинет.

35

Анонимен

преди 2 години

Типично за ГЕРБ.

34

Анонимен

преди 2 години

"С просто око виждаме един широк, хубав път" - ами че то всяка магистрала е път ! На тази калинка работата е да строи магистрали, а не да ни обяснява коя колко е "хубава" !

33

Инж. Продажников

преди 2 години

Хей колеги експерти, запомнете едно - Акт 16 автобус не кара и автобус не гаси!

32

Мерцедес

преди 2 години

Бих искал да пътувам по мегистралите с ел. автомобилите от завода на Кирчо. Кога отваря врати?

31

Анонимен

преди 2 години

До: номер 39 Ми то така и при Тодор Живков си имаше пари за всичко, всички имаха работа и получаваха заплати... Ама свършиха парите и свърши комунизма.Не се ли усещаш че звучиш буквално като червените бaбички гласуващи за БСП-то които плюеха по Иван Костов с думите "Ше ни шокира он със шоковата терапия!"

30

Хехе

преди 2 години

След ерата на "калинките",Промяната започна да си назначава "амеби" и "джинджифери" за министри. По-хумористична личност досега не бяха правили министър.

29

Д-р Константин Стоил

преди 2 години

За две стотинки работа не свърши, противна, нахална и вредна за БГ. Оставка - веднага!

28

Анонимен

преди 2 години

То на Баце всичкото му беше такова.Магистралите му-обикновен път,хотела-подпорна стена,кюлчетата -дрона на Радев ги сложил,Мата Хари-мъж..едно няма като хората,истинско.

27

бай Ламби

преди 2 години

Тая е най-голямата буба мара в това служебно правителство.Все нищо не знаела, нищо не можела да направи и нищо не разбрала.Инъче ми е много забавна и с интерес очаквам всяко следващо нейно появяване по телевизията.Но най-голямата ми мечта е да ги видя заедно в едно студио с Мика Зайкова да дебатират нещо.Тва ще е върхът на телевизинното шоу.

26

Жожо Звяра

преди 2 години

При Бочко след подобна трагедия жената щесе да е аут на момнета.

25

Румен Владимиров

преди 2 години

Добре де как при Бойко за всичко имаше пари, а сега всичко- ФЮТ и46448 изчезна!? Бил корумпиран, бил лош, ама се строеше и се плащаше-факт! Ако заради една катастрофа, па макар била тя и тежка, профани като Комитова тръгнат да ровят за акт 16 навсякъде, най-вероятно ще трябва да караме с каруци по черни пътища и да минаваме през реките на кокили.

24

Да обичаш на инат

преди 2 години

Тая и дъщеря и за кво си използват къщите за гости?Я, Контрола!

23

А бе

преди 2 години

То и ти си не си за министър,ама те назначиха! Да ти слушаме глупостите! Излиза че според теб в България се движим по черни и селски пътища..

22

Смешна

преди 2 години

Значи от Януари 2007-*** пътуваме спокойно в този участък с габарити на магистрала, но трябваше да дойде Комитова и след 6 месеца като министър да ни каже, че това не е магистрала :-) По-смешен "министър" от тази не мога да си представя.Жалко за хората, които си заминаха, но нека да изчакаме разследването на причините за катастрофата от експертите и да не слагаме каруцата пред коня с отявлено политически привкус.

21

българин

преди 2 години

То и другите му магистрали на Борисов са такива! Новите, с които се фукаше че строи са пак скоростни пътища. Пътят от София до сръбската граница например в много участъци се води скоростен път а не магистрала, с по-малък габарит и скорост до 110km/h мисля че беше.Същата работа и с пътя от Ботевград до Видин. И там в много участъци пак ще бъде скоростен път, а не истинска магистрала. И това си беше официална информация, нищо скрито-покрито.А сръбската магистрала до Ниш що е истинска?