194

Дамаджана

преди 2 години

Ама то и сега има ДС в управлението.

193

Анонимен

преди 2 години

Министри като Рашков,Денков и Кацаров имат място в новият кабинет,особенно Рашков който не дава сън на Лоестото същество!

192

И вие твърдите

преди 2 години

И вие, господа, твърдите, че носите промяната!Вазгеч!!!

191

Анонимен

преди 2 години

До до 233/234 "Не се коси мен,ще дигнеш кръвно!" Не се кося грам. Живея зад граница, затова казах "сте". Просто ми е жал за това, че скоро няма да посещавам дори и родните си места, но по-добре нормален живот, отколкото провален такъв, само защото човек се е родил някъде.

190

Анонимен

преди 2 години

Гледах днес пост на Кокорчо за данъците, ами то не прави разлика между кратък и пълен член. Какви неграмотници дойдоха, от авантата, ако няма по-добър, то да искаме ЕС да ни поеме мин. на здравеопазването

189

Анонимен

преди 2 години

До до 227/228 "Колега,винаги има първи път.Време е някой да влезе в затвора!" Докато не влязат в затвора архитектите на ДС задкулисието, няма да мръднем и метър напред, а те няма да влязат в затвора. С настоящия де факто държавен преврат,в който президентската партия под пълния контрол на Радев, управлява с неговите минисри и решения, се видя, че ДС си има държава. Тежко и горко на българите, щом и 15 години живот в ЕС не успяха да им сменят поне малко начина на мислене. Буквално сте обречени.

188

Анонимен

преди 2 години

Президентската Партия оставя президентските министри ,само Киро Коня и Асан Ококорения ще се внедрът в нови кабинет!А,казват че не са президентска партия,вотът на българина е подменен!Това е държавен преврат!

187

до 228

преди 2 години

Идвам с теб, за да ги караме в затвора- с приказки и пера няма да стане

186

Фигуранти на Фигуран

преди 2 години

Защо се учудвате - знаеше се предварително,че ПП са Партия на Президента а Кирчо и Кокорчо са статисти - фигуранти на Фигуранта !

185

Да действаме

преди 2 години

Коментарите нямат край- да поработим сега малкоВидяхме, че който не работи, води преговори

184

Анонимен

преди 2 години

Значи Кацата остава на престола. Лошо,много лошо.

183

Промяна и пак промян

преди 2 години

Много за готини и точни мошениците на Промяната Кирчо и Кокорчо !

182

Анонимен

преди 2 години

До do 215/221 "Всичко им прощавам,само искам реванш!" Реванш за какво? За сгрешените ти лични решения, заради което си търсиш "виновник" ли?

181

Анонимен

преди 2 години

Каква я мислиха,каква стана.Всички гласували за ПП получават бсп и бонус Р.Гечев,Масларова,Овч.Приватизация,девалвация и ликвидация.Ще гледате ококорени, като о-срани деца.

180

О,Шипка-радефф

преди 2 години

До USA "ПЕтлъо , ТИ ОТИДИ ДО USA , ПА ТОГАВА ГИ РЕДИ ТЕА ! *** ДА ВИДИШ , КАК СЕ БАЧКА , М У Н Ч О !

179

кой не скача, е от г

преди 2 години

Значи така- старата песен на нов глас

178

ГУГАЛО

преди 2 години

Добре премахване на ТЕЛК пенсиите. Те са около 700 000 хил. да приемем че 50-60000 са фьлшиви. С какво ще живеят останалите хора- кой ще ги вземе на работа или по добре в пещите. Така поне няма да се мьчат. В Европа измислят какви ли не защити на инвалидите. А наште герои Кирчо и Асенчо му викат непопулярна мерка която никой до сега не смееше да направи.

177

ХОРАТА НА ЧЕРЕПИТЕ

преди 2 години

....СЪЩИТЕ СА И МНОГО ПОЧТЕНИ- В КАКЪВ ФИЛМ СА НИ ВКАРАЛИ- СПЕЦОВ ШЕФ НА НАП ПРОДАЛ ФИРМА НА КЛОШАР С АДРЕС НА БОРДЕЙ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ ОТ 1 500 000ЛВ- МОЖЕ ЛИ И АЗ, ДРУГИЯ КОКОР ПРЕМЕТНАЛ И ИЗМАМИЛ СЪДРУЖНИЦИ, СЛЕДВАЩИЯТ НАХИЛЕН ИЗМАМИЛ БГ ЧЕ ИМ САМО БГ ГРАЖДАНСТВО, А ИМАЛ ДВОЙНО А ПРИЦЕДЕНТЧЕТО ПЪК НЕ ЗНАЕЛО, КОМИТОВА ТАКА И НЕ НАУЧИ КОИ ФИРМИ КАКВО СТРОЯТ- "КЪДЕ СА БГ ДОМАТИ", МИН С КОВЧЕЗИ И КРЪСТОВЕ- ДР ГЪЛЪБОВА ДА СИ ПРИБЕРЕ БОЛНИТЕ ОБРАТНО И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ И ОНЯ С ИМОТИТЕ ЗА МИЛИОНИ- РЕЗИЛИ

176

Анонимен

преди 2 години

До USA "ТОЛКО СИ ДАЛЕКО ОТ ИСТИНАТА ЦЕЛ ОКЕАН !" Мне, не е. Напълно прав е. Ако се заблуждаваш, че не ти личи, значи си по-заблуден отколкото изглеждаш.

175

ссс

преди 2 години

Мдааа,съвсем скоро май пак ще има спрени еврофондове,а парите за възстановяване и развитие,май няма да бъдат отпуснати.БКП се върна на власт,народа пак ще започне гладни стачки!