12

Мислещ

преди 2 години

Вече започнаха да се изясняват нещата !!!В допълнение към затварянето на границите властите ще въведат в употреба технология за следене на телефони, която по принцип се използва за целите на борбата срещу тероризма,Само да добавим една подробност че тези които си играя със съдбите на хората пропускат че има една висша сила от която и бункерите и технологиите няма да ги спасят , Тези които следват сатаната са явна заблуда и са от губещите

11

Анонимен

преди 2 години

Сега очаквам да ги задължат да си сложат 4та бустерна, която е нова ваксина без нито един ден изпитание, иначе им анулират зеления сертификат. Може и гривни за проследяване да сложат на престъпниците, които са само с 3 игли. Никога няма да спра да питам, как народ претърпял Хорокоста, сега търпи същото. Ума ми не го побира. Честно!

10

Анонимен

преди 2 години

нашата Аванта и фигурант, какво чакат да цъфнат на лъ мите ли?

9

подкрепа

преди 2 години

И ние трябва да ги последваме преди да сме пламнали. Затваряне на границите за всички в Европа и ЮАР, че са най-заразни.

8

Терористи

преди 2 години

Колко пъти трябва да се инжектирате с едно и също съдържание за да разберете че това не е решението?!И какво ще правят тези които съвсем скоро си сложиха бустера...сега ще трябва да слагат бустер на бустера.

7

х

преди 2 години

Гейтс, Шваб и Урсулам спуснаха новата директива към медиите, да облъчват за Омикрона. Важно е стадото да бъде плашено денонощно, да не се отпуска.

6

?

преди 2 години

На летище София има едни лелки и те питат от къде идваш. Може да им кажеш Лондон, може Южна Африка. По твой избор Инструмент да проверят билета ти нямат. Контрол в БГ няма.

5

Анонимен

преди 2 години

Прекрасно сега всички да затворят границите си за тях и да си стоят до век и веков в кибуца.

4

Анонимен

преди 2 години

Ще ползват Пегас за следене на карантинирани? Съвсем изперкаха. Нали са с 3 дози и вече и четвъртата подкарват?

3

Манипулация

преди 2 години

Нали ваксините са ефективни, нали бустера вдига защитата 10 пъти. Или всичко е лъжа за милиарди.

2

Анонимен

преди 2 години

Защо бря нали всички се ваксинирани )или знаете че ваксините са ментета

1

Янко Антивакс

преди 2 години

Хахаха! Лудница! Биг Фарма вече ще печели не хиляди, а милиони за секунда!