77

Анонимен

преди 2 години

Грам не съм стреснат. Тия публикации яко се опитват да наплашат хората, но май вече само най крайните мушмули се връзват...

76

до 76

преди 2 години

ти прочете ли Документа и кой е Автора му - ти Кралство Ботсвана в Лъжа ли го обвиняваш?!

75

Анонимен

преди 2 години

Не се е стреснал света, а само и без друго стреснатите ваксъри. За съжаление има много ваксинирани управляващи, които вече са жизненозависими от фармамафията и правят каквото им се нареди, защото иначе ще им спрат бустера и са до там. Затова не бива да допускаме ваксинирани до властта, те не просто не са независими, а са зависими по най-ужасния възможен начин.

74

haha

преди 2 години

До до 73 - Ами не се ли питаш, защо тези сайтове не публикуват новини и изказвания на реални учени? Ами само тея дето са заклеймени заради псевдо-науката която правят. Всички учени които говорят против научната общоност за шарлатани до един. Ама ако не си занимавал с наука, а само с форумни войни и четене на блогове, няма как да знаеш

73

до 73

преди 2 години

ами само този сайт, според тезе за фалшиви новини, има Доблестта на Публикува официалното писмо от Краля на Ботсвана, където щама се зароди! задай си въпроса, защо истинските журналисти са Заклеймени за Фалшиви Новини от Корумпираните политици!!

72

До 66

преди 2 години

Абе, всички РНК вируси мутират многократно. Този просто отслабва, но става по - заразен. И апропо, това не са ваксини, а някакви медицински препарати за по леко протичане с неизвестни дълготрайни последствия.

71

haha

преди 2 години

До Фактите Говорят - какви вакти от някакъв сай за фалшиви новини hahahaahah

70

Анонимен

преди 2 години

До края на годината третата доза ще се окаже напълно излишна,ще трябва съвсем нова Четвърта,само засега де!

69

Вече не Ви Верваме

преди 2 години

Имаме очи и за 2 години напрактика се уверих, че сте Фалшиви Новини и само Лъжи за които са ви платили Публикувате! При Смъртоносна Пандемия - 2 години вече средната Смъртност в Европа е под Обичайната средна, т.е. не просто няма Пандемия, ами и продължителността на живота се увеличава!!

68

Омикрон

преди 2 години

Се е появил при извращение между Дедо Комедия и Снежанка, точно преди Коледа.

67

Анонимен

преди 2 години

До 61: Ше се напием като свърши всичко. От кеф. Ти може и да не дочакаш с тези дози, дето си си ги набил..

66

...

преди 2 години

И между другото ваксините действат и срещу този щам, но по слабо. А вие си вярвайте в каквито си искате конспирации - все някой друг да ви е виновен

65

...

преди 2 години

Омикрон - щам за който са виновни единствено антиваксърите. Ако всички хора се бяха ваксинирали и вдигнали имунитета, най-вероятно това нямаше да се случи. Омикрон е щам който се е развил в хора със слаб имунитет, които след преболедуване на Ковид имунната система не е успяла напълно да изчисти вируса. И така вирусът стои в тялото и мутира под (слабия) натиск на имунитета месеци наред, докато не мутира в нещо което може да избегне напълно тази иммунна система - и резултата е факт.

64

Интернет Конспиратор

преди 2 години

От Утре Ваксинираните вече по Дефиниция ги Водят НеВаксинирани, Сертификатите им се Анулират и след 2-3 нови дози със Семенната Течност на Сатаната може и отново да им дадат за няколко седмици Зелен Сертификат - новата Жълта Книжка, щото трябва или да си л у д или мало умен за да се подведеш по такава Измама!!

63

Анонимен

преди 2 години

Епидемиологична обстановка с разрешени екскурзии по света! Дс живее капитализма! Кога ще се затворят границите? Делтата да не пристигна по имеил? Смешна работа. След това, хората били безотговорни, а границите защо са отворени? Поне да се спре туризма. Днес всеки с ваксина може да донесе нов щам - много отговорно, няма що! Ваксинацията е разбира се парад!

62

S

преди 2 години

Омикрон беше предвиден за по-късно. Рано го извадиха. Сега ще разправят на ваксинираните, че ги разболява Омикрона, срещу който ваксиниу не действат.

61

Муахаха

преди 2 години

всъщото време Министърката на Здравеопазването на Южна Африка, казва че Омикрон протича супер леко. Та може ли Купените Медии да ни кажат какво му е Стряскащото - обикновен, безвреден, сезонен грип!

60

Анонимен

преди 2 години

Ей, някой антиваксер да не се нашора от кеф. Като гледам вече някои изпадат в делириум.

59

Новата ковид

преди 2 години

Мафия. Сладки коледни печалби и още много щамове пожелаваме.

58

Анонимен

преди 2 години

Седя и се чудя дали полиция, РЗИ, жандармерия, медици и администрация са общо 20% в България? Има смисъл този въпрос.