136

Еееееее

преди 2 години

Алфа, Делта, Бета, Гама......... Нали в Африка беха най малко заразените. Почти нямало заразени. Сега пък новия щам тръгнал от там.... Пффффффф...... Толко смешници в един цирк не са ли много... Цирка е без интересен.

135

Миряна

преди 2 години

Стига сте говорили и пишете глупостите.Вместо да се пазите само недоволствате и имате недоверие в науката.От всичко разбирате ,но не казвате в коя област работите.Кой знае какви готвачи сте и шофьори на таксита.Те знаят много.Като се возя на такси шофьорите за всичко са всезнайковци.Аз съм лекарка ,заповядайте в Ковид отделението в което работя.

134

Тялото

преди 2 години

Какво се знае?- мРНК ваксиниъе ще се адаптират и до няколко седмици ще имаспецифичен бустер.- Силните държави ще си ваксинират хората за кратко време и ще вървят напред.- Българите няма да си сложат никква ваксина, дори да умират по 1000 на ден. Ще изостанем още повече от нормалния свят и ще си разказваме небивалици за да се успокояваме взаимно.

133

Анонимен

преди 2 години

Очаквам статия, че третата доза защитата от този много опасен нов щам. Пълен цирк!

132

Анонимен

преди 2 години

В ЮАР процентът на ваксиниране е мижав като у нас, а в околните страни е и по-малък. Ето доказателство, че големите стада от заразени неваксинирани са идеалната среда за пръкване на нови мутации на вируса. Както бе в Англия преди да започне ваксинацията.

131

доц. Мангъров

преди 2 години

Вариантите; Мю., Ламбда, Делта Плюс, Минус, Многоточие - също ги представяха за много опасни, обаче не можаха да пробият нещо. Сега обаче идва времето да се бият бустери и чрез новия вариант се насажда страх и паника, за да може хората доброволно да се боцкат. Иначе ще настане революция, защото те ще се противят при трета доза. Циркът продължава.

130

Кунчо

преди 2 години

Ще показват Клонинга на Кунчев в Понеделник - след 2 дена. Антиваксърката от Възраждане, каза че ще гледа МНОООГО ама МНОООГО внимателно дали е същият Кунчев - хахахаххаа

129

Аватар

преди 2 години

Аватара на Кунчев какво каза по въпроса?

128

Светла

преди 2 години

Този вирус не е създаден ,за да изчезне. Напротив, ще има все по-нови и нови щамове

127

Нов щам

преди 2 години

Новия щам поразява основно млади антиваксъри и ги убива яко, ама яко, познах ли?

126

Ина

преди 2 години

Явно ми е писано цял живот да се боря срещу ваксините. От 10 години го правя и продължавам напред неуморно.

125

Анонимен

преди 2 години

До Успешен нов щам - ИМЕННО!!!!

124

Полковник Дрангов:

преди 2 години

,,Две смърти няма. Без една не може.,, Какво ме вълнуват някакви си измислени ,,късни ефекти,, на ваксините, като ще съм покосен от ранен и съвсем реален COVID . Ваксинирах се и си живея по старому, ама без истерии.

123

Успешен нов щам

преди 2 години

Интересно ми е как с един пср тест определят кой е щамът. Или правят задълбочени лабораторни изследвания на всеки позитивен?

122

Анонимен

преди 2 години

Не смятам, че ваксините действат. Личен пример, липса на изградени антитела. Какъв е механизма на предпазване ако не изграждане на антитела?

121

Darth shadow

преди 2 години

отново старите похвати на глобалистите, да всяват страх и терор, нищо ново отпреди 2 години к19 стартира така колко е страшен и смъртоносен, същата песен като развалена грамофонна плоча едно и също.света нека продължава да се страхува, аз нямам нищо общо с този болен и *** свят..

120

HH

преди 2 години

До тук се знае достатъчна, а именно , нищо случайно няма, въпроса е какво ще се направи от тук насетне ? Масите ще бъдат ли подчинение или ще бъдат свободни, по-вероятно първото ....

119

Анонимен

преди 2 години

Атакува младите хора,щото стари не останаха

118

Еееееее

преди 2 години

То не беше Делта то Омникрон то какви ли не глупости........... Явно някой требва да купува тия ваксини.

117

до До мнение

преди 2 години

пич, в Германия има от 82 милиона население все още около 16 милиона без ваксина, така че е нормално да има заразени, прави сметка че като територия е 3 пъти България а като население 11,5 пъти.