76

Анонимен

преди 2 години

Даже 9 дена да го направят все ми е тая и без това животът няма вече да е както преди никога. Успяха да ни подтиснат сега чакаме имената на новите мутации само

75

Трифон Славов

преди 2 години

Омикрон е оксиморон!

74

Прост механик

преди 2 години

Сменяш съединителя на колата, а тя пак не върви, защото проблема е другаде. Какво е правилното решение ? Смени съединителя още 2 пъти - може да тръгне!

73

СКОРО

преди 2 години

Зеленият сертификат: От валиден 9 месеца, до валиден 3 месеца, а защо?

72

Анонимен

преди 2 години

Когато специалист твърди упорите нещо, но резултата е обратен на твърденията му , обикновено се уволнява и се търси нов с друга стратегия. Тези ограбиха целия свят с милиарди, вдигнаха си акциите в пъти, нищо от обещанията им не се изпълни, но продължаваме с двойни и тройни дози от тяхното. А дали няма да стане двойно и тройно по-зле. Отделно колко хора погубиха! Фашисти!!!

71

Анонимен

преди 2 години

За Омникрон ще вадиме нов с новите ваксини.

70

Дебил

преди 2 години

Аз си мисля - че трябва да има РЕД! След всяка игла - дават ти една 'звездичка' - и слагаш на ревера. (По добре е татоировка на челото - ама ще ме изкарат че съм фъшист). И да се знае звездичка различна - пфайър, модерна, и т.н. Като срещна некой на улицата да знам - да мина до него или по другия тротоар (че аз много много не им вервам на некои производители!). Е, след осмата бустерна ще приличаме на Руски генерали на парад - ама нали е за наше добро...

69

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните също разнасят заразата и сертификата на практика гарантира, че всеки със сертификат 9 месеца ще разнася заразата без проблем.

68

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърино, няма тука никъв микрон, така че марш да се ваксинираш да не те закарам с шутове до мед пункта!

67

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ГЕЙТ/С ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАХРАНЕН С ПОНЕ 6 МИЛИАРДА ДУШИ, ИНАЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАСИТИ, ВАКСАНЕТО ТЕПЪРВА ЩЕ СТАВА ВСЕ ПО И ПО НАСИЛСТВЕНО И АГРЕСИВНО!

66

О хо хо

преди 2 години

А знаете ли какво става с имунната ви система след редовно и често боцкане??? Чорба!

65

Анонимен

преди 2 години

Вече сме бременни... с ковид. Ха ха. Как пък точно 9 месеца го изчислиха? По някога си мисля, че тия отгоре се гъбаркат с нас и се питат кога ли ще се усетим!

64

Ц

преди 2 години

Дори и за 3 месеца НЕ СТАВАТ, защото омикронът ги зажбикаля. Както и Делта+. Алчност и безумие!!!

63

ha ha

преди 2 години

Защото - както каза Урсулката вчера - била закупила за ЕС един Милиард ваксини които щели да пристигнат тази седмица! И при население на ЕС 446 милион и вече наполовина набодено население - няма да стават зян тези ваксини - ще се боцка яко! Бустерна на Бустерната и така до края на света! Съвсем 'междо другото' - мъжът и работи за Пфайзер...

62

Абе

преди 2 години

Някой да не ги пуска нарочно тия вируси?

61

Анонимен

преди 2 години

Да да, 9 месеца до края на 2021! От януари направо ще го анулират, защото се оказва че новия омикрон заобикаля ваксините и де факто и ваксаните го карат като неваксани. Та гответе се за втори дубъл истерия.

60

Доверчиви

преди 2 години

Уважаеми доверчиви съграждани. Ковид пандемията ще изчезне след 1-2 години от самосебе си и без да се ваксинирате. То поне да помагаше тая ваксина, айде *** дойди, ама... тя дори не помага.

59

Анонимен

преди 2 години

Защо? Защото досега ни разделяха, а сега искат да ни разтроят. Ще има ваксъри, антиваксъри и антибустъри.

58

АнонимеН

преди 2 години

ПРЕДУПРЕЖДАВАХМЕ БАЛАМУРНИЦИТЕ ДА НЕ СЕ КАЧВАТ НА ВАКСА ВЛАКА! НО КОЙТО РАЗБРА, РАЗБРАЛ! ВСЕ ПАК И ЗА БИЛ ГЕЙТС ТРЯБВА ДА ИМА НЕЩО :D

57

Клониран Кунчев

преди 2 години

Антиваксърката от Възраждане намекна, че кунчо може да е клониран и за това ще го гледа МНОООГО, ама МНОООООООООГО внимателно в понеделник, когато се връща на работа. И аз ще го гледам. Ще положа една стара снимка до монитора и ще сравнявам, за да видя дали не е клонинг.