32

...

преди 2 години

Земята се отърсва от отровната си плесен...

31

Шопо

преди 2 години

,, План Калерги,, Унищожението на ,,Бяла Европа,, !! Намерете и прочетете!!!

30

Доктор боц

преди 2 години

Продължавайте да се бодете с ваксина за алфа варианта от 2019г. пАри сме давали за тия шишенца.

29

До 26

преди 2 години

Кой го прави

28

Читател

преди 2 години

Нескопосаните препарати помагат на вируса да мутира бързо и непрекъснато. Това дори вече се признава с половин уста.

27

вай вай ваййй

преди 2 години

Ан те такаааа, и как сега ще посрещнем НОВИЯ вариант, със СТАРИТЕ фЪксини?!

26

Анонимен

преди 2 години

Имиджът на БАН пострада катастрофално през тази пандемия. За огромно съжаление. никакви прикази от рода " Гганчу не разбира, трябва да слуша, без да разсъждава", не могат да прикрият очевидния лапсус в логиката на експертите.

25

Право в целта

преди 2 години

А защо другарката Александрова не каже каква е причината за многото мутации!? А причината са именно т. нар. ваксини. Основно правило във Вирусологията е да не се ваксинира по време на епидемия, защото това способства вирусът да мутира и да се появяват по-опасни щамове. Затварянето на хората също помага вирусът да циркулира по-дълго.

24

Анонимен

преди 2 години

Боже колко глупости се пишат Боже

23

Комитет 300

преди 2 години

Много бързичко сега всички под строй на опашчица за дупчене. Моля пеленаците на по 3, 6 и 9 месеца да не скатават. Ще има за всички, защото сме едни добри дърти чичковци и лелки, зарижени истински за вашето здраве. Ето в Белгия как се погрижихме за тяхното, разстреляхме няколко антиваксъра за здраве. А този щам сега се появи в Африка, защото там сме боднали само 6% от стадото. Сега има сериозен повод да се погрижим и за тях, а вас по-бързичко да надупкаме до 100, 200, 300%

22

Анонимен

преди 2 години

Срещу природата никой не може да се бори. Нито ваксини, нито сертификати ще помогнат. Просто хората са прекалено много и заразните болести са най-бързия и ефективен начин природата да намали драстично бройката на даден вид. Този метод действа от милиони години и надали ще го надхитрим.

21

Джо дилъра

преди 2 години

Предлагам на промоция от най-новите ваксинки. Една доза държи до 2 месеца.

20

Анонимен

преди 2 години

Пак ще ядете пшеница ама този път грухана.

19

aa1830

преди 2 години

Слагаш си ваксина, обаче колко важи решава правителството.....пфайзер ги намалиха от 12 на 9 месеца, Johnson от 9 на 6. Утре може да кажат от 6 на 3, има такива противопоказания, аре друга ваксина... Нещо хаоса е пъъъълен!

18

Дуа Липа

преди 2 години

Нов хит за Коледа?

17

Анонимен

преди 2 години

Всичките г-на с тия ваксини произлезнаха от е-я "спайк" протеин. От всичко което четох, единствено ваксината на Чорбанов го зе-е-ва и изгражда имунитета на база протеините характерни за ВСИЧКИ корони, които не мутират. Именно спайк-протеинът създава и лавинообразно покачващите се кръвни проблеми, особено при трета доза и следващи. Всичкото с тия "ваксини" беше едни грамадни пари! Това вече и магаретата го разбраха.

16

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

Продажбите не вървят - продуктите вече видимо и измеримо се провалят - народите се събуждат и се бунтуват - време е за НовВариантТМ! Още попо-заразен, затова ЛОКДАН! Още попопо-опасен, затова ПОВЕЧЕ БОЦАНЕ! Айде бе малкото останали заспали, събуждайте се докато е време

15

Darth shadow

преди 2 години

лудоста няма край на психарите глобалистки комунистки паразитки

14

Дора габе

преди 2 години

Еуфория.

13

Кунка

преди 2 години

Ми, много ясно, че ще има мутации. Те са предизвикани от масовата ваксинация. Колкото повече, толкова повече.. както заразени, така и мутации. Тази идиотия ще продължи до второ пришествие, ако не се събудят масово хората. А като гледам и колко " леко" го карат ваксинираните, питайте бившия здравен инспектор Кунчо!