500

Анонимен

преди 2 години

Нашите да си ядат онова ! Локдаун да има но ваксинация задължителна НЕ! .ИНАЧЕ МН ДОМАТИ ШЕ ПАДАТ!

499

Бате Гойко

преди 2 години

"може би си е наел математик да смята"Той и сам добре смята... За сезонния грип също има ваксини...

498

До 540 Гойко

преди 2 години

Кажи сега колко хора ивеят в България, за да видим какъв е процента на ваксинираните в България. Имаме 1,7 милиона ваксинирани в България, и около половината български граждани са в чужбина. Какъв ли процента на ваксинираните....

497

Нострадамус

преди 2 години

До кога развалини (дебели, гнусни, сбръчкани дофтори) ще ни приканват да се ваксинираме?Как е възможно такива толупи и тотално болни хора да ни дават акъл?

496

В този ред на мисли

преди 2 години

Наскоро имаше статия за Бил Гейтс, който (може би си е наел математик да смята) предсказал, че пандемията от коронавирус 2019 ще приключи в средата на 2022 г., когато параметрите на заразата и заболяването ще станат съизмерими с тези на сезонния грип. Тогава за какво са ни ваксини?

495

Бате Гойко

преди 2 години

"На практика почти всички пълнолетни са ваксинирани, освен тези, които не трябва да се ваксинират."България е много далеч от това положение... Австрийците са доста по-близо - над 64% ваксинирани.

494

Анонимен

преди 2 години

В рамките на ЕС ние сме единствената държава, която с такава висока смъртност не се взима никакви мерки, а това противоречи на европейсите ценности" А минималната работна заплата в България от 332 евро на месец не противоречи на европейските ценности, в сравнение със подобна заплата от 1200 евро на месец в Австрия, така ли???!!!

493

Анонимен

преди 2 години

До 513. И аз ще направя като теб. Да си работят. А ваксинираните що ги е грижа толкова за мен неваксинирания, те нали са защитени. Аз дали ще мра от Ковид или от каквото си искам, не ги касае.

492

Анонимен

преди 2 години

"Аспарух илиев" се пише с главни букви бе, умници! Аспарух Илиев - така се пише!

491

Анонимен

преди 2 години

Ами то останаха ли неваксинирани в Австрия, а и в България? На практика почти всички пълнолетни са ваксинирани, освен тези, които не трябва да се ваксинират.

490

Анонимен

преди 2 години

Точно доцент Мангъров казваше навремето тези думи за червения светофар, които сега ги казва Мирослав Ненков за ваксините срещу коронавируса. Само че той ги беше казал за задължителните дотогава ваксини, а не за експерименталните срещу модерния коронавирус сега.

489

Да

преди 2 години

Докато само си пишем в новините и фейса, онези си прокарват задължителните наредби и закони. Напишете нещо официално и да го подадем срещу тези простотии, трябва масовост.

488

Анонимен

преди 2 години

Защо неваксинираните са толкова злобни? Май страха им избива в злоба!!!

487

Ясна е работата!

преди 2 години

Другарят Милен Кацаров затова ли обяви (а има ли документ за това) че от днес за ваксините срещу коронавирус няма да се изисква формуляр за информирано съгласие? Все пак, от Европейската Агенция по Лекарствата са издали условно разрешително (Emergency Use Authorization) за всички тези ваксини, а за пълно разрешително трябва да минат поне две години!Както и да е, ако ни задължат да сме ваксинирани за да ходим по голяма нужда до тоалетната ще се ваксинирам. Но не подписвам нищо!

486

Анонимен

преди 2 години

Ненков, айде първо доходите и другите неща като в Австрия, пък после да мислим за задължителна ваксинация.

485

смях

преди 2 години

Айде сега терория на конспирацията!

484

Не плагиатствай!

преди 2 години

"Ако си представим ситуация, в която всички решаваме да сме противници на червения светофар, започнем да минаваме на червено и започнат много катастрофи, даливътрешният министър ще излезе и ще обяснява, че нещата са по-добре или ще мобилизира полицейски сили, които да контролират движението", попита д-р Мирослав Ненков." Ненков, моите уважения, но ти плагиатстваш! Това са думи на... доц. Атанас Мангъров! Преди години ги чух в негово интервю за задължителните (не експериментални) ваксини!

483

Анонимен

преди 2 години

Мокрите сънища на някои "лекари", България също да потъне във фашизъм, няма да се сбъднат.

482

Бате Гойко

преди 2 години

"Според него първата стъпка е новият здравен министър да въведе задължителна ваксинация..."Подкрепям.

481

ИМ Буда

преди 2 години

Моля някой ваксниран да ОБЯСНИ какъв е проблема с невакснираните. Защо? Страх ли ви е или искате да прецакате и др да се боцнат. Това решение нали е лично ваше. Защо е тази злоба? Ходите където искате имате си зелен паспорт,не разбирам.?!. Нали така каза Кацката. Не ги задължаваме те сами си избират. Да не би да ви плащат за да леете и вие л...на?!!!??!..