26

Анонимен

преди 2 години

Витанка за 4ти сценария помисли ли? Хората излизат по улиците и ви линчуват, всичките ***. Гарантирам ти и заболеваемостта и смъртните случаи след това рязко ще спаднат

25

Един сценарии:

преди 2 години

Ама защо? Ми защото тези имоти имат съпричастност към Третия райх, както и лицето, което си ги иска посредством държавна измяна. Лицето Симеон 2 Сакскобурготски също е съпричастно към Третия райх - и не само това - то представлява Третият райх . И какво излиза, че някой легализира това Третия райх да си взима имоти съпричастни към Третия райх. Абе някой се опитва да легализира Третия райх - който заедно с нацизма е обявен и осъден за престъпления срещу човечеството!

24

обективен

преди 2 години

Тия от чужбина как ще донесат грипа нали са ваксани ?

23

Анонимен

преди 2 години

Кой ше е изпълнителят на задължителната ваксинация? Как ще се случи, кога? Искам да видя кой ще ми звънне на вратата да ме ваксинира задължително.--===----Никой няма да идва. Ти сам ще отидеш до ваксинационния пункт - гладен, хленчещ безработен, чийто помощи са спрени.

22

Анонимен

преди 2 години

Тоя да си скъса дипломата. Вече не е математик, а медик.

21

Един сценарии:

преди 2 години

Цяла България да знае.Първи закон на електротехника - провери захранването! Какво ще рече това: ууу ааааделата за "царските" имоти в Страсбург. Страсбург изобщо има ли право да разглежда и завежда към себе си тези дела?Няма!Тези имоти са под юрисдикцията на международния военен трибунал в Хага. Всъщност те вероятно са собственост на Хага поради много причини... И господата са добре дошли. По добре те отколкото колониалната нацистка фашкия.

20

ED

преди 2 години

Аман от вашите сценарии! Сценаристи такива!

19

Витанов Простамола

преди 2 години

Професоре пий си розовите хапчета антидепресанти, пий си за простата и виаграта, за да се пробваш увисналия си маркуч на млади журналистки и тв водещи.

18

Анонимен

преди 2 години

"Какво ще бъде времето утре, ще разберем вдруги ден".?

17

Един сценарии:

преди 2 години

Цяла България да знае.Първи закон на електротехника - провери захранването! Какво ще рече това: ууу ааааделата за "царските" имоти в Страсбург. Страсбург изобщо има ли право да разглежда и завежда към себе си тези дела?Няма!Тези имоти са под юрисдикцията на международния военен трибунал в Страсбург. Всъщност те вероятно са собственост на Хага поради много причини... И господата са добре дошли. По добре те отколкото колониалната нацистка фашкия.

16

Анонимен

преди 2 години

Много е точен професорът, гъделичка яко антиваксерите.

15

Анонимен

преди 2 години

Ако 50% са преболедували, значи имаме най-ниската смъртност от ковидгрип на планетата.

14

Iv

преди 2 години

До ХМ - Не виждаш ли какво работи. Синоптик. Утре времето може да е пак същото, ако се задържи. Може и да е по-лошо, ако се влоши. Или по-добро, ако се подобри :)

13

славянин

преди 2 години

Честно казано аз пък искам да се въведе задължителна ваксинация за да започнем кървавата саморазправа със ''спасителите'' ни! Искам и последната бариера пред тази саморазправа да падне!

12

Бay

преди 2 години

"у нас никога няма да се въведе тотален локдаун или задължителна ваксинация" няма го Бойко вече, а никой друг не е толкова смел..

11

Анонимен

преди 2 години

Клюноносия психопат кацара какво мисли за биляшките срещу кихавица на Кунчев,фалшиви ли са? Защото само фалшиво препаратизираните се налага да хапят тръбата.

10

Анонимен

преди 2 години

да се чете може да оцелеете, може да умрете, на никой не му дреме така или иначе. всеки сам си преценя. точка.

9

Анонимен

преди 2 години

До 5: Дай по - подробно: Кой ше е изпълнителят на задължителната ваксинация? Как ще се случи, кога? Искам да видя кой ще ми звънне на вратата да ме ваксинира задължително.

8

Анонимен

преди 2 години

Това че този учен разработва математически анализи прави ли го компетентен по медицински въпроси? А изходните данни с които разполага и достоверността на тестовете фалшиво положителни и фалшиво отрицателни? И цялата тази истерия се подхранва със любезното съдействие на медиите.

7

Анонимен

преди 2 години

Математикът прогнозира, че по Коледа ще имаме положителен сценарий, само ако имаме акъл в главата ще паднем под 1000 новорозаразени и под 50 починали на ден", каза още проф. Витанов. . . . . . . НЕ ЗНАМ САМО КАК ЗДРАВНАТА СИСТЕМА ЩЕ БЪДЕ ЗА ОТРИЦАТЕЛНО ВРЕМЕ ПОДОБРЕНА, ЗАЩОТО ПОЛОЖИТЕЛНО ВРЕМЕ НЯМАМЕ! ТОЗИ НЕ Е МАТЕМАТИК, А ФАНТАСТ! ЗДРАВНА СИСТЕМА НА ПАЗАРНИ НАЧАЛА НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ С ПАНДЕМИЯ, ЗАЩОТО СЛАБИТЕ НЕ МОГАТ ДА КУПЯТ ЗАЩИТА! ДРУГОТО СИ ГО МИСЛЕТЕ САМИ!