90

Анонимен

преди 2 години

Глупав старшина. Ти защо си се загрижил за стадото?

89

Анонимен

преди 2 години

До 139 Раждането и Смъртта са най-естествените и нормални неща на този Свят. Дали си чувствен или безчувствен няма никакво значение.

88

Анонимен

преди 2 години

Незабавно да се въведе задължителна ваксинация, стадото загива с много бързи темпове.

87

Старшината

преди 2 години

Богатите и глупавите на запад са ваксинирани, а ние бедните и умните сме хитри, така ли?Те тези милиони само глупаците на запад могат да притежават, стойте си в калта.

86

Анонимен

преди 2 години

128 то с тоя еврогейщина и 45 пола не знам какво от бялата раса ще спаси тоя вирус. А и като гледаме убива предимно бели лигльовци. Странно но в Африка не гинат от него. Германия е в колабс, но Занзибар не. Така че бялата раса е умираща. И никакъв вирус няма да я спаси, докато е модно да си от неизвестен пол и да спиш с братовчедка си, която да ти ражда дете с гени от кръвосмешение. Ей това ще погуби цяла Европа. Ваксините само ще помогнат това да стане по-бързичко.

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132Имаш нет бре.Дай линк!!

84

Анонимен

преди 2 години

До Василев Дефинирай какво значи да има обществена полза от някого.

83

Анонимен

преди 2 години

Това ли е спада бе, всеки ден умират по 1 самолет хора. Толкова ли сте без чувствени и го приемате за нормално. Срам не съм за или против ваксините но това не е нормално по 140 човека да умират. Трябва да се мисли къде се греши защо така се получава.

82

Анонимен

преди 2 години

На Сел ползват стари вестници. И са здрави . Има още купища в демокрация и работническо дело. И цялата процедура се извършва в нужника отвън

81

Муамар Гадафи

преди 2 години

Туй интервю за бгантидиотите го дадох малко след смърта си....

80

Седераст

преди 2 години

Хубаво е че бройките в интензивните са стабилни..малко под 800...много работа има още за гробарите...много...

79

Минаващ

преди 2 години

Па да питам вменяаемоваксите що няма днес умрелдепутат и ром и двете категории са неваксинирани?Има неква завера тук.

78

политмеданализатор

преди 2 години

А според мен вируса го слагат в тоалетната хартия. Вижте картата на заболеваемостта. Там където не ползват тоалетна хартия вирус няма. В жълтата зона са .

77

Анонимен

преди 2 години

В скоро време медицината и биологията ще се смирят и ще преразгледат доста от своите"непоклатими" постулати. Дотогава ще гледаме това. И ще слушаме назиданията на хора с дипломи и титли ...

76

До 124

преди 2 години

Къде е това интервю ???Послъгваш май...

75

Василев

преди 2 години

Ваксиниране, чипиране,контролиране,редуциране!Сега са 7 милиарда хора в света!Някой знае ли какъв е възрастовия състав на белите европейски народи, и на другите народи,африкански,азиатски,латиноси,араби и т.н.!Някой знае ли колко от тях само черпат ресурси и никаква обществена полза няма от тях!Някой знае ли, че вируса ви спасява в дългосрочен план, защото белите европейски народи загиват и изчезват от популацията и икономическия растеж на другите раси!Животът е жесток!Агент Сара Роганес!ЦРУ!!

74

Провинциалист

преди 2 години

Надявам се жертвите да не са както от едрата шарка през 20 век над 500 милиона, и е спряна единственно с ваксинация.

73

айде бе

преди 2 години

Ваксинирани. Дръжки. Половината с фалшиви . Другите с двойно гражданство. На третите само сертификата им трябва. Като гледам кръчмите пращят от ваксинирани със сертификати и гаранционни карти.

72

Граждани

преди 2 години

Докато доходите на лекарите зависят от болните и им се подаряват пари без да са работили ... управия няма да има...стават злобни, алчни ...опг...прочетете коментарите им на саита здраве нет !

71

Анонимен

преди 2 години

6%, не ги пишете днес. Що така?