133

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявай Нинова,тиквите ще те приютят.Я как са ревнали за тебе.

132

Анонимен

преди 2 години

Радеф е бедствие,което България не помни?

131

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Абе Нинова,кои са...Вашите гласове,те с нотариална заверка ли са ви дадени...свише.Не що си се...объркала този път.Борбата с вътрешната опозиция в БСП ти е изсмукала силите и трезвото мислене.Народа му писна да гледа едни и същи лица на политическата сцена и вечните...противоборства.Това че една новосъздадена партия на...два петъка победи статуквото е заслуга на народа(не на президента) и червен семафор пред всички партии,че при провал в Парламента,следващ път може и да няма за повечето от вас

130

Анонимен

преди 2 години

Млъкни,бе Нинова.Не си правиш услуга с подобни изказвания.Когато не си успял да мобилизираш електората си и да привлечеш нов,питаш кой ми с.а в гащите.

129

Реалист

преди 2 години

Корнелке, надяваш се да те включат в управлението , та да си измиеш малко очите пред партията, ама надали! И от там ще ти бият шута Корнелке! Добре че казваш, че Борисов не е делик фирмите на наши и ваши, ами и на вашите е давал поръчки, ама не се разбра защо го заклеймяваш за това! Това не са твойте комунисти и на другаря Радев, където освен на заслужили другари, за другите живот ...няма! Как беше..."бивши хора"!

128

Нинова пикае газ

преди 2 години

Радев я измести.

127

Анонимен

преди 2 години

Радев чрез ПП унищожи БСП и протестните партии, а те горките нещасттници пак ще гласуват за него.

126

Анонимен

преди 2 години

Няма такова падение Тиквите се загрижили са БСП и реват за Нинова като за пръв приятел, няма такива лицемери

125

Анонимен

преди 2 години

А Йотова сутринта мажеше, че няма проблем в БСП. Хахаха, добра е, но дали достатъчно, за да замаже гафовете на Нинова.

124

ИЛИЙКО

преди 2 години

И ЙОТОВА КАЗА: ВНИМАВАЙ РАДЕВ ДА НЕ НАПРАВИШ НЕЩО ПРОТИВ БСП. НАПРАВИ ГО. НЕ МИ ХАРЕСВА.НО ЕДНО ГОЛЕМО НО. РАДЕВ ВИНАГИ Е КАЗВАЛ, ЧЕ УВАЖАВА ПОДРЕПЯ ХОРАТА РЕДОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ НА БСП И, ЧЕ И ТОЙ Е ЕДИН ОТ ТЯХ. А НИНОВА САМО МЪЛЧЕШЕ И ЛАВИРАШЕ. ТУКА ИМА ТУКА НЕМА.

123

Анонимен

преди 2 години

Нинова,какви 130 год...нали нямахте нищо общо с БКП....лъжи за наивници...

122

До 120

преди 2 години

Корнелия Нинова не призовава членовете и симпатизантите на БСП кого да подкрепят. Просто им дава възможност да направят по-информиран избор, отколкото на първия тур.

121

Гражданин

преди 2 години

Нинова,подкрепата на Радев за дорчо и кокорчо не е обикновена ,а НЕОБИКНОВЕНА и до веде до светкавичното издигане на НИКОМУ известни личности до върховете на държав - ните ръководни постове ?! Но с това фалшификациите не свършват,а успешно продължа ват, а ти и твоите последователи,за да покажете докрай ВЕРНОСТТА си към този,който ви копае гроб мобилизирайте и мъртвите та и те да гласуват за него в неделя!

120

анонимен

преди 2 години

А Радев за един ден успя да ни скара с Турция и Украйна.Великан.

119

Илия

преди 2 години

Е нали Радев и Йотова бяха издигнати от БСП и подкрепени от ДПС. Какво стана сега....Пилота май направи пирует с пикиране....

118

Анонимен

преди 2 години

Борили се като лъвове с Бойко хахаАбе и аз искам 4 години да вземам по десет бона, да стоя на завет и да се боря с Борисов.

117

Анонимен

преди 2 години

Скоро и малките деца ще разберат, че Нинова е агент-провокатор на Бацо в БСП.И затова е щедро захранвана от чекмеджетата. Онзи ден при Ризова щом стигна думата до Гешев и Цацаров започна да увърта по-нескопосано и от спонсора си.

116

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

БСП ИМАХА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ 100 г. КАКВИ ЛИ ЗУЛУМИ НЕ СТОРИХА НА БЪЛГАРИЯ И НА НЕЙНИЯ НАРОД. МНОГО НЕПРАВДА ИМА В ТАЗИ СТРАНА А САМО ЕДНА МАРИЯ, Е ЗАТОВА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ.

115

Анонимен

преди 2 години

Аз е съжалявам щото е жена, то в мъжкия свят да си звер не е работа, колкото и да ни втълпяват че сме равностойни :)) Просто се провали, щото не е лидер, тоест не вдъхва доверие не само в редиците си ами на всички симпатизанти на БСП, да вметна само, че синчето й е в Ню Йорк :)))

114

Анонимен

преди 2 години

ДрОгари и дрОгарки, РадеФ ни такОва, но на нас ни харесва, ще го подкрепим пак, искаме още такова е, до пълното ни разтакОване!