93

Анонимен

преди 2 години

Те могат да измислят разни "полезни" отрови, но природата си има закони и яко удря "творците" с техните камъни по техните глави. Неизбежно.

92

Дух

преди 2 години

Вече няма да се иска нито писмено нито устно нито никакво, директно ще ни причакват с иглите на групи. Чичко Фарма каза че ако чакате съгласие никога не ще получите. но реално няма и нужда, в страните където даряването на органи е по подразбиране, но има опция за отказ почти никой не си прави труда да се откаже доброволно, но където е поставено като въпрос "а вие искате ли да дарите" никой не поставя съгласие, така че не дарява по подразбиране. С ваксината е същото, всички ни считат за съгласни.

91

Ми като няма

преди 2 години

правни и здравни аспекти, защо досега го искахте? Скоро да не се окаже, че за принудителното ваксиниране срещу коронавируса също няма правни и здравни аспекти?

90

Анонимен

преди 2 години

Така рязко да премахнат информираното съгласие - тези знаят нещо, което ние обикновените хора не знаем. Ще го научим по много кофти начин, ще видите... От понеделник, Австрия затваря всичко за 20 дни най-малко. От Февруари догодина, ваксинирането в Австрия става ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Първата страна, която въвежда задължителна ваксинация. Скоро и други ще последват Австрия. Не знаем какво ни готвят, но не е на хубаво това. Те знаят, но няма да кажат за да няма паника и безредици. Не е на добре.....

89

ъъъ до 90

преди 2 години

Е, примерно де.. Да се чете: витамин К, айде..

88

Муахаха

преди 2 години

докато Всични не ви Пренесат в МетаСвелената и не почнете да Пишете от Там като Кунчев, програмата за Насилствена Ваксинация - няма да Спре! Гарант от Пазителите на Новият Световен Ред в България - ККК, Кацаров, Кикорко, Кокорко, също K=11 в латинската азбука и KKK съответно е Свещенота за Нас Юдею-Масоните 3x11 = 33!

87

Анонимен

преди 2 години

Покажете трупа на Кунчев бе!Искаме трупа му!Стига сте го крили в килера!

86

Анонимен

преди 2 години

Хора, "готви се" нещо голямо...

85

Анонимен

преди 2 години

До ъъъ до 73От витамин С не можеш да получиш тромбоза. Колкото и таблетки да изпиеш, организма си взема толкова, колкото му е нужно. Това което е в повече, организма го изхръля чрез урината.

84

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите намалят.Това е добре.Февруари ще се нагътат и последните и лятото приключваме с пандемията !

83

До 70

преди 2 години

Извинявам се, коментарът ми беше до 69

82

Д-р Ох Боли

преди 2 години

При положение че вече 50% от населението на тази територия е от неинтегрираните за които закони и правила не важат и които няма сила на света която да ги ваксинира Кацарската работа е кауза пердутта!Или на тях като привилегировани ще им измисли начин за зелени Кацарки за да се отчете пред световните ковидфашисти!

81

Анонимен

преди 2 години

Аве, глупчо, то откак ваксинирате, заболевоемостта нараства. Знам, че не си виновен, а просто невеж.

80

До 70

преди 2 години

Ако пуснат нещо бързо унищожаващо, ще е много съмнително, а не че не могат. Затова "трепането" е бавно и постепенно - да не се усетим.

79

Кунчев

преди 2 години

пише ли от МетаВселената след 3-тата Доза-Бустер?!

78

До 70

преди 2 години

Целта на фармите по Ковид не са точно моите и твоите пари, а бюджетите и икономиките на отделните страни а там са огромните пари. Стимули за всички продажни политици по отделните контитенти, с цел предизвикване на хаос и редовен абонамент за продуктите им завинаги. А тези пари се им се връщат с огромни печалби от продажбите на маски, тестове, ваксини и др.

77

ъъъ до 73

преди 2 години

Е, естествено, че Кацаров поема отговорност. Ама за какво да бъде съден - че не си се хранил здравословно и си получил инфаркт или пък че не си спортувал ежедневно и си прекалявал с калция и витами С-то и си получил тромбоза, а това по случайност е станало след ваксинацията ти?

76

Анонимен

преди 2 години

Това би трябвало да означава, че този който ми поставя ваксината и този който я е произвел, трябва да носи отговорност ако се получат странични ефекти или не дай Боже смърт на човек с поставена ваксина.

75

Гласуваш за Радев

преди 2 години

Получаваш Кацаров, Кокорко и Кикорко! вече и Бог не може да ви помогне!!

74

Анонимен

преди 2 години

До ъъъъПомним, помним, единият от тях е Раданчу Кънев, който предаде българите.