208

Анонимен

преди 2 години

изнесените цифри за цените на кашкавала не отговарят на действителните! не се излагайте!

207

Препоръка...

преди 2 години

Един път в месеца пътувам до Одрин и пазарувам оттам. Цените са средно с 20% по-ниски, а за качетсовто да неговори. Като добавим и фактът, че горивото е 1,6 лв/л ,сметката излиза от всякъде !

206

До Цирк

преди 2 години

Кой раздаваше европарици на свойте тикви вместо да се влагат за това за което бяха предвидени? Кой строи коларски пътеки от София към морето и ги нарича магистрали? На кой ремонтите са за ремонт още преди да е приключил ремонта? Кой издънка 2 милиарда за електронно правителство, а още комуникацията с държавните институции е с писма в бутилки? Кой разплу държавния апарат за да назначи родата на тиквичките на заплатополучателски позиции? Баш Тиквата!

205

В.

преди 2 години

Е нали ни спасяват от Ковид, какво тук значат някакви си цени на храна, ток, превоз? Незначителни петънца в ореола на димокрацията

204

До Цирк

преди 2 години

Да цирк тиквонов. Като не ти стига мозъка да свържеш А с Б е така, ще обвиняваш всички само не и истинския виновник! Кой спря АЕЦ Белене и не заложи други мощности? Кой разписа Зелената сделка? Кой спря Южен поток и го подари на Ердоган? Кой вкара десетки данъци, такси, Свинетки и какво ли не още? Кой управлява с работещ парламент и мнозинство в него? На всички тези въпроси отговора е лично и единствено Баш Бай Тиквондурис Първи, господар на тъпанарите и вожд на тиквичките!

203

Qanon

преди 2 години

Искай и ще ти се даде. Българинът само се свива и не си знае цената, а и не си иска. За това и не получава. Масово нямаме самоуважение.

202

Цирк!!!!

преди 2 години

До Анонимен...Я пак си помисли кога се вдигнаха цените!???Ако си беше ББ-никога нямаше да допусне такова ограбване на народа!!! Той знае как и какво да направи,как да е доволен народа,и как да угоди всички други !!! Нооо-пустите му машини за гласуване така наредиха нещата!!!Ще си го търсим ББ,и то многооо!

201

Анонимен

преди 2 години

Всичко е под контрол

200

Анонимен

преди 2 години

Ми от Радев фърчилото какво да очакваш , цените , фърррр , фърррр

199

Анонимен

преди 2 години

Скок на цените....?...към Радев , кък Радев се обърнете....ама още да ги вдигнат....кеф

198

До Факт

преди 2 години

Все пак дон тиквондур за едно потупване по тиквата разписа Зелената сделка и грам не се замисли, че цените ще скочат! Опита се и да купи гласовете от Турция като подари на Ердоган Южен поток и даже ходи лично да набива тиква в краката на Падишаха! На сметката за тока трябва да има снимка на Тиквондур и компания с надпис: вижда ви се скъпо? Благодарете лично на ето този предател и *** му!

197

Анонимен

преди 2 години

Какъв сладък рев се носи от комунистите от младежкото БКП (гроб)! Рев на умиращи комунисти е радост за ушите на България! Драги комунисти, тиквата ви я претеглиха, оцениха и откриха, че за нищо не става! Даже твърдия ви електорат се срина с 200 000 и вече сте има, няма половин милион купени ромей! Младежкото БКП върви по стъпките на дъртото БКП (БСП) под мъдрото управление на бай тиквондур! Той партия не успява да управлява, а за държавата се напъва! Вожда ви е следващия Болен Сидеров!

196

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

Ами , сега Радев да прати всички комунисти на село....ЗА ДА ВЪЗСТАНОВЯТ ТКЗС И ДА ОПРАВИМ СЕЛСКОТО СИ СТОПАНСТВО ....ХА,ХА,ХАААА.....КАТО У КАНАДА!

195

ФАКТ

преди 2 години

Важното е да сме на задна и да ни лупкат Хамериканците :) , а че тока нема мое си платите на кой му пука, нали има ракия и жената лежи бита ! Българин му кажи и не го псувай повече :)

194

Канадец

преди 2 години

Аз съм Киро дезертьоро, избягах от България, защото така ме уредиха и ми беше по-лесно. Завърших ХАРВАРД, там разбрах що е 3-ти пол, сега ще разберете и вие. Една сутрин се събудих и си казах...ще оправя милата родина -защо ли? Не знам и аз, просто имах провидение , не на корупцията(как ще я махна никой не знае, пък и аз не казвам, но ще му мисля)

193

Факт

преди 2 години

Нормално, след 12 години ограбване на страната от Бойко Методиев Борисов и шайката му от ГЕРБ и ДПС.

192

Анонимен

преди 2 години

България, която преди изхранваше почти целия СССР и имаше даже износ на запад на зеленчуци не може сега да задоволи собствените си нужди за домати например! Домати внасяме, не изнасяме! Какви цени очаквате в такава държава/територия неспособна да удовлетвори собствените си нужди? И не са само ГЕРП виновните!

191

Анонимен

преди 2 години

След 1989, завзелият властта СДС унищожи доколкото можа селското стопанство на България. В последните 12 години ГЕРБ унищожи остатъка от животновъдството. Сега в България се отглеждат около 60 пъти по-малко селскостопански животни в сравнение с 1987 година. Е, как няма да поскъпват храните?!

190

Анонимен

преди 2 години

Малко е повишението на цените след 12 години унищожаване на България, вкл. и на икономиката.

189

Анонимен

преди 2 години

Пак добре, че двете служебни правителства успяха да не допуснат огромното повишение на цените, наследено от некадърността на ГЕРБ.