550

Нинов

преди 2 години

ВЕй Радев,имаш ли представа колко е разстроена и притеснена жена ми?? От два дни кръвното и е 190 на 110? И не пада,взема цяла шепа хапове- и за сваляне на кръвното,и успокоителни,и за постковид синдрома..Зелен чорап,ако си пред мен- ще ти фрасна един по генералската фуражка! *** такъв,предател и изменник...

549

Корнело ма

преди 2 години

кво си ми я размахала тая оставка! Кога го тури тоя болен мозък за президент и си трая 5 години да тормози народа с блокади и да размахва юмруци и да пръска жлъч и злоба си трая, а сега като те настъпи по мазола опищя! Ти си виновна за това, което става в България! Махай се!

548

Анонимен

преди 2 години

Само политически трупове и червени олигарси искат оставката на Нинова!Лечева не е по-различна от Гергов,Кутев,Дългия инкасатор,Гоце,Кадиев,Миков,а за Станишев и набръчканата му любовница да не говорим! Не съм чул искане за оставка от обикновените членове на БСП!

547

анонимен

преди 2 години

Винаги съм бил против БСП ,но евала на Нинова на--с-ра публично пред Ц. Ризова служебното правителство , като каза ,че задкулисието се е прехвърлило при тях.

546

Учуден

преди 2 години

Яяяя,колко ви стана симпатична Нинова....Беше ужким опозиция,но удобна и си правехте каквото искате.Сега нещата малко се попромениха и стана по-опасно.

545

Анонимен

преди 2 години

Корнелия беше и май-ще остане единствения лидер на БСП,който се бореше срещу статуквото на мутрите от ГЕРБ!

544

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 571: Пак спекулацийка? Лечева може да каже всичко, но БСП има устав, и там е записано какво се прави при подаване на оставка от председателя на партията.

543

Анонимен

преди 2 години

Дъжд от втасали политически трупове! Хайде, след ДБ, БСП, ГЕРБ да имаме късмет свежи политически играчи да се появят на сцената! Политическият елит се подменя на 30-40 г., дано този път да не е отново фалстарт.

542

ОПОРКАТА Е ПРОСТА :

преди 2 години

В КОНСТАНЦА И БУРГАС ---ВЕЧЕ СЕ СТРОЯТ ПРИСТАНИЩА НА НАТО И САЩ!А , У БЪЛГАРИЯ , РАДЕВ ЗАКРИВА , ПОЧТИ ВСИЧКИ ПАРТИИ ....С "ДОБРОВОЛНА ОСТАВКА"...ХА,ХА,ХАААА....ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РАДЕВ НА БАЛОТАЖА !!!!

541

Стига глупости

преди 2 години

До Нинова: Недостойно е да тролваш под чуждо име. Корнелия Нинова не е казвала и няма да каже подобно нещо. Подобно нещо може да каже Тошко или лаладжията Тома Биков. Това им е нивото.

540

Анонимен

преди 2 години

Когато се подаде оставка,се назначава временен председател,каза В.Лечева.Нинова пак шикалкави,а догодина я камилата,я камиларя.

539

Анонимен

преди 2 години

"Машинният вот определено затрудни наши избиратели, особено възрастни хора и особено при гласуване 2 в 1."- Ако през 2021-а не можеш да се оправиш с технология, дето е по-лесна за употреба от айфон, защо изобщо гласуваш?

538

Анонимен

преди 2 години

Сбогом, гнусно лелче гадно такова! Дано си нещастна!

537

Анонимен

преди 2 години

тия от левицата са големи леваци

536

Даа!

преди 2 години

Да се връща в СДС -то !Не знам кой я предложи за лидер на БСП , след като тя е от СДС !?

535

Анонимен

преди 2 години

К'ва излезе работата! Нинова изплю камъчето! Уж "граждански инициативен" комитет, издигнал Радев, а сега си показа рогата. Излезе комитет на бсп под прикритие! Уж "служебно" правителство на президента, а излезе правителство на бсп под прикритие! Радев - президент на бсп! Пет години лъга!

534

Анонимен

преди 2 години

До Латерна 2- Бъркаш политика и пропаганда с политология :)

533

Бивш Гербер

преди 2 години

Страхотна новина.Това ще затвърди преизбирането на Радев и значително ще увеличи доверието в новото правителство!!!

532

Анонимен

преди 2 години

Ехее! Само с три години закъснение! А затова, че разгони половината партия?

531

Ангел

преди 2 години

Гебаджийските *** са активни тук. Искам да ги видя колко са активни когато вкараме техния кумир в панделата. Ще им натошим муцуните на площада!