26

Me

преди 2 години

Не му минава номера на Лукашенко за сега. Сигурно ще ги прати на по-малки групи да щурмуват границата на няколко места едновременно. Така може и да успее, но ще му се стъжни от санкции, а който успее да мине така и така ще бъде качен на самолета обратно за Ирак.Аз, съм за хуманно отношение към мигрантите, но да си ходят в техните страни. Там ще са по-щастливи откокото тук.

25

Анонимен

преди 2 години

Европа обича да заповядва на диктатори да спират бежански поток към Европа. Европа заповядваше на Муамар Кадафи да спира бежанците от Африка. Сега заповядва на Ердоган и Лукашенко да спират бежанците. Те са двама диктатори, които спират бежанците по заповед на Западна Европа. Държавите, които са разрушени от Западна Европа и вече нямат диктатори, като Афганистан, Сирия, Либия, Ирак, не се принуждават да спират бежанците, защото вече нямат диктатори, с които Западна Европа да работи.

24

Жалко

преди 2 години

А ако утре на вас ви се наложи да бягате в Африка и ония почнат да ви стрелят мислете малко жалко че европееца въпреки Кант Шилер Лайбниц и тн си е същата първосигнална и про ста сви ня християнска

23

истина е

преди 2 години

До 18 Недей , защото много ще се размножат!!!

22

Християнин

преди 2 години

Защо не ходят в богатитв арабски страни- ОАЕ, Катар, Бахрейн? Защо не в Саудитска арабия? В тези държави ще се чувстват добре, нравите и обществената среда ще им е позната и уютна. Това са войници на Аллах, целящи да сеят смърт и разруха в християнската цивилизация. Нужно е армиите на държавите по външнитв граници да организират охраната на територията, нужно е да бъват застрелвани всякякави мигранти, опитващи незаконно проникване.

21

Бек

преди 2 години

Ам един въпрос към леля Меркел...ЩО НЕ ХВАНАТ ПОСОКАТА КЪМ БРАТСКИТЕ МЮСЮЛМАНСКИ ЕМИРСТВА...КАТАР, ДУБАЙ, И Т.Н...НАЙ-БОГАТИТЕ В СВЕТАА се стремят да цуцат социални помощи от християнска Европа..(Май щот "братята" кърлежи и неграмотници не търпят..тъй ми се струва...Ам не съм сигурен..)

20

Анонимен

преди 2 години

По стара традиция, когато немското гето се разквичи на умряло, значи новините от Европа са добри.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 Кой прави войните? Със сигурност не е обикновения поляк или немец, но после на тях им се вменява вина.

18

Друг

преди 2 години

ГЛУПОСТИ,КАК ТАКА ДА СЕ РАЗСТРЕЛВАТ.Макар че тоя от Люксембург говори за организирана миграция.Тия начело на държавите и на ООН,как не се излъгаха веднъж да вземат едно бежанско семейство.

17

Анонимен

преди 2 години

Ирак са казали, че щели да си приберат мигрантите от Беларус, но, който искал доброволно, сиреч идва тоя у вас и после трябва да му се молиш да напусне. Решението е добре пазани граници иначе няма отърване от тези и в това се включват и стени.

16

Анонимен

преди 2 години

Пристанете да правите войни и няма да има бежанци.

15

Анонимен

преди 2 години

Честно казано не ме притеснява толкова,че идват някакви хора от Азия и Африка. Притеснява ме,че са мюсюлмани. От раждането са с промити мозъци как ние християните сме неверници,а те са последователи на истинската религия. Тези два свята няма как да съществуват на едно място когато мисленето на едните е като на хора от 18 век,а на другите от 21 век. Няма как да изпитвам състрадание към хора които всеки момент може да тръгнат срещу мен с бомба или нож и да крещят Алах Акбар.

14

Анонимен

преди 2 години

Хахаха. Бежанци в ЕС от ... Венецуела и Колумбия!

13

Анонимен

преди 2 години

Видях Дойче Веле, написах този коментар, затворих страницата.

12

Анонимен

преди 2 години

Аве сбирайте ги, и кой откъде е. Тия са чисти навлеци и никой не им е длъжен за нищо! И престанете да ги наричате бежанци! Няма държава в евросъюза с граничеща държава в която се води война!

11

Анонимен

преди 2 години

Такива, призоваващи да се приемат мигранти им се плаща за да го правят и те общо взето няма да имат досег с тях, а само простолюдието, което е против.

10

Анонимен

преди 2 години

Немските клоуни още ли продължават да се упражняват по темата след поредния атентат в Лондон?

9

Анонимен

преди 2 години

Да отиват към Русия,щом Европа е толкова безсърдечна.

8

Анонимен

преди 2 години

"Нидерландската евродепутатка Софи инт Велд припомня, че когато преди 70 години е била подписана Женевската конвенция за бежанците, милиони европейци са търсили убежище извън родната си страна." Не са отишли в Турция, Саутска Арабия и Иран, нито са лежали на социалните системи в странитев които са отишли.

7

баба мара

преди 2 години

меркел и смешната и коалиция 16 години това измисли покани един етнос безда го познава и сега какво става ес предлага 5000 души армия която да деиствапри такива конфликти не съм съгласна да се дават грешни пари германия гитовари на автобуси и ги връща обратно в родината им ние ще даваме пари а германците ще ядат наденички и пият бира