91

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите са отчаяни! Сега ще хукнат да проверяват дали имат антитела тези, фалшиво ваксинираните. Ха ха ха

90

Анонимен

преди 2 години

"Койчо, приятелю, имам приятели и в медицинските среди и в тези с черните джипове."_____Еха, какъв си гангстер. Вземи си обърши сополите преди да се криеш зад полата на мама с измислени истории.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 100 "Добре, че лично си проверил оплакванията на гръцките пациенти, за да ни разкриеш какви са били те." Това са стандартните оплаквания от ваксинацията, и го знам защото го пише в листовките на ваксините а и защото сам имах част от тях когато се ваксинирах. Казах ти, ставате смешни с отчаянието си да се намирате на приказка. На всички ни е ясно, че лъжеш. Даже и на теб ти е ясно.

88

Анонимен

преди 2 години

До Койчо Койчо, приятелю, имам приятели и в медицинските среди и в тези с черните джипове. Гледай да не правиш грешката, за която те предупредих. Само това ще ти кажа. Хайде се га отивай да се правиш някаъде другаде на ербап. Тук с такива приказки само се излагаш.

87

Анонимен

преди 2 години

"Болката в областта на убождането, лека температура и тям подобни са описани още от самото начало.">>>>>Добре, че лично си проверил оплакванията на гръцките пациенти, за да ни разкриеш какви са били те.

86

Анонимен

преди 2 години

Ангиваксърът го е страх да не го заболи рамото или да вдигне 37,5 градуса вечерта. О, ужас , какви силни странични действия!!!

85

Койчо

преди 2 години

Анонимен 60...скоро,много скоро ще се наложи да се сублуксираме с Вас, "свидетелите на църквата на ваксата на Последният ден". Просто играта Ви с нас много загрубява..., и май няма да ни оставите друга възможност да се избегне ескалация. При пряко сили 20% набодени, от които бог знае колко фалшиви и 80% ще ми е интАресно кЪв ще ти бъде шанса... :))Апропо, мамин сладък ти ваксър... умният знае кога да спре, шилето ваксърско май НЕ.

84

Анонимен

преди 2 години

Обичайните странични ефекти са болка на мястото на инжектиране 1-2 дни, евентуално температура на другия ден, главоболие. Все пак имунната система реагира! Така и трябва.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 "Колко невинно прозвуча това. Нали уж нямаше странични ефекти? А, да, тази лъжа я заметохте под килима преди месеци," Болката в областта на убождането, лека температура и тям подобни са описани още от самото начало. Никой не се е опитвал да "замете под килима" нищо подобно. Има го в инструкциите на ваксините от самото начало. Смешни сте с отчаяните си опорки.

82

Анонимен

преди 2 години

"Оказва се, че уредилите се с уж фалшива ваксина всъщност имат обичайните странични ефекти на ваксината">>>>>>>>>Колко невинно прозвуча това. Нали уж нямаше странични ефекти? А, да, тази лъжа я заметохте под килима преди месеци, когато опарените станаха толкова много, че вече не можехте да ги криете.

81

Анонимен

преди 2 години

До Случаен минувач Абсолютно.Ваксината по принцип отива в мивката.

80

Анонимен

преди 2 години

Лекарите са убедени в ползата и безопасността на ваксините, изпълняват дълга си . Това, че тъпия антиваксър искал да плати , Еми платил си!

79

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха ... казва на шамандурата, че и слага вода с витамини, а я ваксинира, както си трябва. И прибира 400 евро! Браво!

78

Антиваксър

преди 2 години

Тепърва ще гърмят ваксинираните.

77

Сандо

преди 2 години

на българина трябва да му се каже - не се ваксинирай! и ваксините да станат по 1000лв и глей как всички ще почнат да се ваксинират ... нали са тарикати

76

Анонимен

преди 2 години

Благодаря за предупреждението за тази измама, вече знаем какво да избягваме, макар че целта на статията ви май беше различна от това ахахахха

75

Анонимен

преди 2 години

След като цялото човечество се ваксинира и му вземат генетичния материал после накъде отиваме? Ще ви кажа - към персонализирана медицина. Звучи добре, но ще я обвържат със социален кредит. Във всички страни. А това не е никак добре...

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "По-добре да изгоря с 300 лева отколкото да гушна букета" Проверявал ли си скоро статистиките на починалите, колко от тях са васкинирани и колко са неваксинирани? :)))))

73

Случаен минувач

преди 2 години

За *** ли ни смятате? Който брой 400 евро изобщо няма да се боде. За какво му е?

72

Анонимен

преди 2 години

Антиваксър избира Възраждане! Мухата кацнала на гyмнoтo!