109

Анонимен

преди 2 години

Кат знаеш че ти изневерява, куфара и бай, баси психотата, имаш ЕДИН ЖИВОТ, убий някой, извърши някое тежко престъпление, ам нали си преебаваши и твоя живот, ***. Имаш Един Живот!

108

Анонимен

преди 2 години

Добре че изкочи кухара с тялото,инъче полицията нищо нямаше да направи,явно частните детективи са по-добри

107

Анонимен

преди 2 години

Профилът на Орлин Владимиров вече не е активен. Онази, дето много знаеше, Терентева и тя млъкна ....

106

Аман от чекисти

преди 2 години

Мотивите на Орлин Владимиров за жестокото престъпление са подбудени от ревност. Той знаел за връзка на съпругата му с друг мъж и е планирал деянието.А за укриване на тялото на жертвата, е помогнал бащата на Орлин - Пламен Владимиров, който е бивш служител на ДАНС, работил е и в следствието.

105

Модерния ляв

преди 2 години

Тея помаци дето все пишат за *** казанджията.Много сте прости дори не знаете нищо за *** а сте чували от тук от там.Примитивни сте и така ще си останете .

104

До 117

преди 2 години

Да, прав сте. Обаче, в днешно време и за 20лв. хората озверяват. Това беше най-логичното, което успя да ми роди главата .... представих си, 6 часа, привечер, млада жена, кв. Лагера, който има прекрасна зеленина, но по-тъмно не си е работа човек да ходи там ..... Както и да е.

103

До 112

преди 2 години

А да има го и това, жената знае за изневерите но заради семейството и сметките/доходите трае изневерите на мъжа. Но след години, мъжат спира изневерите и семейството още си го има ... изглежда жените могат да търпят изневерите, но за мъж не зн да има такива

102

Анонимен

преди 2 години

По принцип, не се дава информация, наистина. Той се жалеше пред Блиц, преди няколко дни, но въпреки троловете, които смятаха, че той е виновникът, не ми се вярваше.Стандартно, при изчезване, най-близките са първите заподозрени и това е нормално.Обаче, разчленена в куфар, нейде из Перник, е нещо, което не мисля, че има думи с които да се опише. Задържаните, не са задържани, случайно, просто от полицията и прокуратурата ни спестяват детайлите за което, аз им благодаря.

101

Заблуди и ме съпруга

преди 2 години

Значи, първо мислех че в тъмното в била изнасилена и убита. След това разбрах че има детенце и мислех депресия (самоубийство). После ми хрумна все пак версията тиранин у дома и ново гадже. Но в истинската криминология ПЪРВИЯТ ЗАПОДОЗРЯН В СЪПРУГА/ГАДЖЕТО. Колкото и да е притеснен, колкото и да давали вид на щастлива двойка

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 - И да каже? Какво? Ок. Да кажем, че бях аз! Какво тогава?

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 113 - Това с наркоманите, е много, ама мноого рядко срещано. То вече днес няма и какво да ти се вземе. В смисъл - iPhone-a може да струва 2000 лева, ама ксъмет, ако му вземеш и 100 в заложната, като кажеш, че не можеш да го отключиш.

98

Анонимен

преди 2 години

Айде тоя Ромео дето я е опъвал на лежанката у фитнеса да се покаже и да си признае.Откога се лашкате заедно в фитнеса, по колко серии правехте на тренировка и т.н.Покажи се пиччага - 100% си тук. Стига си чел само коментарите - кажи нещо любопитно

97

Анонимен

преди 2 години

До Вкарайте мозък - АМи виж, много хора се чувстват така, а и нашата полция, благодарение на милиционерсктоо си и гангстерско монало (още помни, които ставаха мутри), не се слави като интитуция, на която и пука за хората и чувствата им, така че нищо ново. Да не се чудят, защо общесвтоо е против качването на зпалтите им.

96

Анонимен

преди 2 години

До Вкарайте мозък - Как па точно го клаасифицира?

95

Анонимен

преди 2 години

В интерес на истината, мислех, че някой наркоман я е нападнал да я обере, не е успял. Тя е паднала, ударила си е главата някъде и той от страх я е и закопал някъде от страх. Това, което чух и от мини брифинга и това, което прочетох са неща, които умът ми не успява да осмисли.

94

Анонимен

преди 2 години

"мъжете като го правят, нещо нормално, жените като го направят голям грях." - Зависи от това, колко големяо е селото. Иначе да - проблем е за всички. Ако си била някаква, дето се е хванала с чичко паричко, с цел издръжка, ама на 29 те си така стегната, както на 19, обаче искаш къщичката, почивчицата, количката, но чичкото не му е много ... приятно да ти дава, или ще се развеждаш (като ще профукаш каквоото отхапеш за 3-4 години) или ще траеш изневери ... Смотани хора и двамата.

93

Вкарайте мозък

преди 2 години

Имам чувството, че нещо се покрива Не ми се дава никаква информация за хода на издирването на Евгения. Естествено, аз съм първият заподозрян като виновник за изчезването й. Това заяви пред БЛИЦ Орлин Владимиров, съпругът на Евгения Владимирова. КЛАСИЧЕСКИ ПСИХОПАТ.

92

Анонимен

преди 2 години

До Орлинчо е импотентен - Аз се чудя, как мъжа не е офейкал? В смисъл, не бил задръжан, но е знаел, че е имало активно разследване - аз ако бях - първия самолет, нова самоличност, па и нале е компютърджия, все ще има работа и ще изчакам, доакто поотихнат нещата.

91

Анонимен

преди 2 години

"Cъжитeлcтвa, бeз житeлcтвa, приятeлcтвa c пo двe дeцa, ca нecтaбилни cтруктури и aгрecиятa e eдинcтвeн изхoд." - Само дето, тея са си били "щастливо женени". Ако не ти харесва - ем кот такова брат, не е ти е мясотот нито да ми казваш, как да живея, нито с кого да живея. Не си важн тук, разбираш ли?

90

Орлинчо е импотентен

преди 2 години

Сто процента от Тошко компютри. А момичето е трябвало да избяга с детето.