185

Дева

преди 2 години

Като чета коментарите на раята по-долу ми се повръща. Колко сте оскотели, прости и долни душици, нямам думи. Животни прости говорим за човешки живот. Ми ще ходи по мъже, как да не ходи, като простия българин е един селски комплексар и не му става и е с еректилна дисфункция. Гръмнете се мизерници.

184

Анонимен

преди 2 години

Прочетете колко минуси дават на мнения, които защитават убийците.Може да е родата на мъжа, някой дето не са арестували още.Като прочетеш коментарите, ти се изяснява какво е това общество и защо жените търпят насилие. Затова и ще бягат в чужбина, щото някои от бг мъжете не стават за нищо.

183

TЪЖНО

преди 2 години

НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА подобна участ и така да свърши хивота му , защото всеки милее за него - Дори и престъпниците !!! Само НЕЕволюирал мнозък не би могъл да го разбере !! Млада и хубава жена - Дано бог да се смили над душата и дано да е отишла на по-добро място , защото явно този свят се превърна в АД ?!

182

Анонимен

преди 2 години

Семейството убийци сигурно са от Перник и познават района за да знаят къде да скрият куфара .

181

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че тая му е изневерявала. Къде е тръгнала на фитнес? Вие знаете ли в тия фитнеси какво става? Това там са бардаци. 100 процента съм сигурен, че тая е ходила там да мърсува. Съпругът е разбрал и се е ядосал и после я е утрепал. Напълно нормална ситуация. Много пъти съм казвал на жените да не изневерят, защото ще свършат по подобен начин. Ако беше в мюсюлманска държава, тая отдавна да са я убили с камъни на площада и нямаше да се стигне до това убийство.

180

Анонимен

преди 2 години

по скоро е било апартамента. Българина може да прости рогата, но да му вземат имота - никога!

179

Анонимен

преди 2 години

Опасно е да захващаш каквото и да било с ***. Дори да са маскирани като образовани IT.

178

До 219

преди 2 години

До АнонименА що, мъжете може да изневеряват, а ? Я *** у лево.

177

До 214

преди 2 години

Значи, ако жена ти ти изневври ще я убиеш, така ли?А, ако ти и изневериш, тя трабва да те убие?Това ли ни казваш, ппрр..и..мм..итив?

176

Анонимен

преди 2 години

Типично пернишко ограничение на правата за гласуване . . .жалко за детето

175

Пак ли свекървата

преди 2 години

Това свекървите, свекърите са страшно нещо. И то в България.Дано си е имала любовник, поне е била щастлива, а не с тоя ***.Навреме избягах от такъв, че и от свекървата и свекъра, тровеха ни всеки ден.Сега съм щастлива с две деца, прекрасно семейство имам.

174

Анонимен

преди 2 години

Жени,не изневерявайте преди развод!Ако веднъж-дваж ви се е разминало-не са ви усетили или са ви простили,то третият път може да е фатален.Помислете преди да си вирнете краката за децата си за близките и за самите вас.Не се знае на този до вас какво ще му прищрака .

173

до 211

преди 2 години

ама жената поне се е отървалаа, а тоя сега, заедно с баща му и евентуално майка му ще имат един дълъг и мъчителен живот, в който всеки ден ще си припомнят за нея :)

172

Петя

преди 2 години

Абе, *** нещастни. Дори и любовник да си е имала, това НЕ Е ПОВОД ЗА УБИЙСТВО!!! ДАНО ВИ СЕ СЛУЧИ НА ВАС СЪЩОТО - ДА ВИ УМРЕ НАЙ-МИЛОТО И ДА СПРЕТЕ С ТЪПИТЕ КОМЕНТАРИ В НЕТА. *** ПРОСТИЯ НАРОД, СКАПАН. ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ЛОШАТА СЪДБА!

171

ЩО ША Я ТЕПА?

преди 2 години

ЗАЩО МАЖО Й НЕ Я Е ОСТАВИЛ ДА РАДВА ДРУГИТЕ МЪЖЕ, КАКТО ДЕСИТУ НА ФАТ МАКА? Я КОЛКО БАДЖАНАЦИ ИМА И НЕ МУ ПРЕЧИ, ДЪЛГИЯ ОТ ИТН, БАДЖО ОТ БСП И МН. ДР.

170

Анонимен

преди 2 години

Ами точно щом е ходила на фитнес е заради мъж! И както изглежда това не е бил съпругът!

169

До 202

преди 2 години

Който е бил с анаболко, знае и говори от личен опит. Анаболковците са отблъскващи и изглеждат болнави.

168

Анонимен

преди 2 години

До 209 Да.

167

до 201

преди 2 години

пак ще попитам - това е повод за убийство?

166

Анонимен

преди 2 години

Много жени ходят на фитнес обикновено само за жени и го правят най-вече заради мъжетте си. Вие нормално ли сте бе какво го оправдавате тоя лунатик