122

Vol'Jin

преди 2 години

Да бе нищожеството води война срещу България от 1981 година аз ще го галя с перо да не засегна димните му обноски. Честно ли? Марков сам си избра да го убият че не изчака 1980 когато страната беше на Европейско ниво на стандарт и социални отношения. Обаче играта загрубя през 1981 ...

121

до 126 от славянин

преди 2 години

В Дания, Норвегия и Нидерландия защо има в пъти по-малко умрели от инфаркти, инсулти и рак отколкото в България!? Заради ''масовото ваксиниране'' против инфаркт, инсулт и рак там ли!?

120

пепи

преди 2 години

До От Испания Сардини в испания няма . Па си се объркал . Ама не е лесно да пишеш от панелката в люлин . А ив Мадрид е по готино . Въпреки че няма море .

119

Гледам Тв

преди 2 години

Добре, но от цялата статия не разбрах ще махат ли маските, ще скъсяват ли дистанцията?

118

Саксофонов

преди 2 години

За да имаш стаден имунитет, трябва да имаш стадо. А у нас всички са индивидуалности - професоря, генерали, социолози, политолози, депутати. Няма стадо, всички са някакви интелектуалци.

117

Анонимен

преди 2 години

До 143 Вярно е колега,живеят си хората,но практиката показва,че за момента точно те и в посочената възраст са най-уязвими за Ковид-а.Ако имаше мислещи политици,лесно можеха да си нправят сметката и да насочат усилията си към тази част от хората!

116

До 148

преди 2 години

Ти май забрави миналата, година, когато си стоя 4 месеца в къщи?

115

АНТИЕВРОАТЛАНТИК

преди 2 години

Ако се чудят защо при нас е по-различно , аз знам отговора.И вие го знаете , само едно референдумче и ще го разберат всички питащи.

114

Анонимен

преди 2 години

Само да не изпищят след 2-3 месеца като Германия и Холандия

113

От Испания

преди 2 години

Пичове ,аз отивам в рестораната на брега на морето да хапна сардини с бело вино , после ще ида малко на фитнес , а довечера съм на концерт и да ви кажа , не ми искат нито сертификат , нито противогаз , а вие си седите дОма и продалжавайте да е самонавивате против ваксините

112

1250

преди 2 години

Едно изречение в статята е показателно за кеде е тръгнал светът. "След диктатурата на Франко обществената здравна система на страната беше модернизирана, с което испанците продължават да се гордеят и до днес"

111

Гъбар

преди 2 години

"Анти" има там,където някой не вярва в нещо! А тук ние не вярваме нито на държавата,нито на управлението,нито на лекарите! За 32 години подигравки и унижения толкова.Утре ще ходя за гъби!

110

Фют

преди 2 години

До 127А първите трима и обявени за починали от фироса едният от които с придружаващо заболяване черепно-мозъчна травма и той ли е грешка? А препоръката на СЗО всеки починал с положителена проба да се пише ковид ,без значение главната причина и тя ли е грешка? А бе овцеее кухиии

109

до 140

преди 2 години

И какво от това? Хората живеят десетилетия приличен живот с хронични заболявания. Точно затова са хронични, щото не те убиват бързо...

108

До 139

преди 2 години

Що от април , от преди април Тиквата кво направо , освен , че ни остави без ваксини в разгара на епиделията

107

Мда

преди 2 години

Типично за Га.ня е да си завира главата в пясъка. Срещу фактите и боговете мълчат.

106

Анонимен

преди 2 години

74,5 г. е средната възраст на починалите от изминалото денонощие. С 1,2,че и повече хронични заболявания-най вече сърдечни,белодробни и диабет!

105

Vol'Jin

преди 2 години

Нямам време за други глупости и решения! Няма колониален род - няма колониален режим!https://youtu.be/NX_1wYjKpoMКолкото за хората озовали се на грешното място с неправилните хора ... Някой път такава операция не е скалпел, а е чук!

104

до 134

преди 2 години

Недоверието е малка част от проблема. По-голямата част се състои в необразованост и нежелание за образованост. Последни сме в ЕС по научни знания (справка Евробарометър от септември тази година). Децата ни са последни в ЕС по четене, математика и науки (справка независимите оценявания PISA), с дългогодишна тенденция резултатите да се влошават.

103

до 133

преди 2 години

Но пък засега има приличен крос-имунитет при вариантите, та испанците не е много вероятно да изпитат нашите неволи в скоро време.