87

Анонимен

преди 2 години

Радев ежедневно ударно изтребва българи, слепи ли сте?

86

Никой неа да ги купи

преди 2 години

Механизма къв е - пускат неква пирамида да се тиражира "Националнатаааа лотария, Националнатаааа лотарииии" Пускат Неков известно лице като Иво Андонов от "Под прикритие" за реклама, или Христо Стоичков или Фики Стораро.Първо правило на хазарта: Казиното винаги печели господа.Ама те лакоми - тия печалби в к'во? В недвижимости да ги удесетори!

85

Ъх

преди 2 години

Не зная, Борисов крал ли е , не е ли крал. Ако е да го прибират. Но този скапа цялата държава и заради него никой с никого не се разбира, още 5 години ни връщат 1990. Злобен и глуповат.

84

Анонимен

преди 2 години

Не го ли изритате тоя, ще страдате, предупредих ви.

83

Анонимен

преди 2 години

Целта на Радев беше той да управлява страната и неговото служебно правителство да организира изборите за президент. В момента това се случва, но некадърността им е безгранична.

82

Боже мили

преди 2 години

Чета и не мога да повярвам колко се моли Петолъчката! Абе *** къде беше пет години и не се молеше на народа а взимаше по 15 хил на месец и мишкуваше.

81

Наглост

преди 2 години

Последните парламенти били върнали "демократичния"дебат? Този наред ли е? Тошко Касапчето ли допринесе с нещо за дебата, или вресливата Костинбродска! Дори и скандалджийката Нинова замлъкна покрай тях!

80

отровна гад

преди 2 години

Радев, чао! До тук беше! Имаш насрочена среща с Иван Гешев за след 21.11.2021 г.!

79

Е глей сега:

преди 2 години

"Държавата е сабя и да е ръждясала като те погалят с нея много боли"А кога държавата гали чрез Интерпол, Европейска прокуратура, Олаф и няколко съда ептен ще знаеш кланица ще е! Нали така господин Гешев?И още се въртят реклами за хазарт? И Христо Стоичков и той като бившите от "Национална лотария" и Семейство Стораро от рекламата да вземе малко и Рачков ... Кой пусне залог освен Тото - цака собствения си народ...

78

Факт

преди 2 години

всеки ден в който ти оставаш в президентството е пагубен за България !

77

Анонимен

преди 2 години

Тралалалала Лала.. Лала. Небето е синьо, водата е мокра, слънцето свети. Казах си стихотворението. Ахкайте и охкайте.

76

Анонимен

преди 2 години

Гербавите са в паника, след изборите България ще има за президент Румен Радев и премиер Кирил Петков. ГЕРБ-ДПС са вън от властта завинаги. Народа така реши!!

75

Анонимен

преди 2 години

Изборите са възможност да санкционирате Румен лъжата

74

Логика бе бате

преди 2 години

Дедукция - цялата страна никнат като гъби разнии кооперации разни комплекси -ама ние сме бедни, откъде пари за тия грандиозни строежи. Знам от къде -хазарт и лобизъм и нищожни сделки ...

73

Плужеци

преди 2 години

Тоя пък си мисли, че ни казва нещо, което не знаем. След трескава та подготовка за фалшифициране на изборите, сега пък ги уплаши, че Борисов говори финално в студията, като им разголва машинации те и Бабикянски те фейкове. Радевата *** Комарницки се уплашил, че Борисов може да говори и довечера по Панорама. Мишоци и плувец така ги определям аз

72

Анонимен

преди 2 години

Най-добре ще е България да стане президентска република с пожизнен президент Румен Радев!! Това е спасението за България

71

Алекс

преди 2 години

Готви указа за съставяне на правителство от ПП.

70

Хипотеза

преди 2 години

Лицето Васил Божков е близък приятел и спонсор на няколко строителни магнати -и тия 700 милиона неплатени данъци и още милиард и нещо са потънали в дългосрочни строящи се депозити. Като плана е бил Божков изчезва, те остават и след като разпродадат построеното с крадени от народа пари да се присъединят към него и да има после три дни яли, пили и се веселили ...И всички живели щастливо ...освен българският народ, който трябва да купи жилища построени с крадени от него пари чрез хазарт и други...

69

Историк

преди 2 години

Василий II са го нарекли "Бългaроубиец" защото ослепил 10 хиляди война....интересно как ще наречет след време фатмашкото изчадие унищожило от април досега 15 000 българи?

68

Българин!

преди 2 години

"Румен Радев: Всеки ден без работещ парламент натрупва проблеми" Да си мислил когато точно по комунистически размахва юмруче! Тоя хаос в България ГО ДОКАРА ТОЧНО ТИ и вината за него Е ЕДИНСВЕНО И САМО ТВОЯ!