63

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде са интегрирани само в Германистан не срам за Гюнтер и Грета.

62

Анонимен

преди 2 години

Тия дойчовци да не се правятна умни, а да направят показно как се интегрират тези индивиди.

61

Анонимен

преди 2 години

Във всяка друга държава бих отишъл но в Германия не. Това нее онази Германия от 80-те и 90-те години. Бил съм през тези години в Германия и тогава наистина Германия беше истинска. В момента германия е едно бунище препълнено с отпадъка на света. Тези от статитя са роми от столипиново и шикер маала. Автомат на врата татуирали да плашат гаргите. Кой нормален човек ще си татуира автомат на врата освен отпадъка. Баба шмъркел ги закопа надолу с главите Немците.

60

Хюго Бос

преди 2 години

Нарочно либерастките медии наричат цганите българи и румъници. И естествено грантаджиите първи да препечата лъжите. То се иска акъл повече от второ отделение да знаеш разликата..

59

Анонимен

преди 2 години

Драги германци, наричате най-добрият германец раждал се някога "нацист", "фашист", "антисемит" и прочие и се чудите защо вече германци не останаха. Ако продадеш нацията и идеалите си и си поканиш всякакви *** в държавата си, от това става катастрофа, а не рай. Вече е късно да се върнете назад. Дано другите бели хора си направят извода и не повтарят вашите грешки.

58

българина

преди 2 години

30мин каране по всеки бг път или улица е достатъчно да се види че българите сме сметищари!!!! обичаме мизерията и мръсотията

57

Германец

преди 2 години

Цяла Западна Европа е пропищяла от вас. Не искахте ли да правите референдум за излизане от ЕС? Айде, давайте... :)

56

Анонимен

преди 2 години

Тези хора са там за да останат(имат право) и облагородят Германия и разнообразят генофондът им.

55

мак

преди 2 години

Въпросните може и да са от махалите, а може и не, няма значение. И тука не се пази чисто много-много, а най-лесно е да обвиниш препълнените кошчета. Но ми се ще да прочета нещичко за съжителство на немските чистофайници с гостите на меркел. Онези пазят ли чисто, тихи ли са? Как е с престъпността? А безопасността за местните?

54

Българин

преди 2 години

Добре че са цивилизованите германци, да ни посритат малко, да се оправиме, щото пpocтия raньовец ако не го сриташ никога няма да се опави!

53

Анонимен

преди 2 години

Аз се радвам, че тези,, българи"нямат намерение да се връщат, даже прийждали още.Браво! Да ни покажат швабите, как се интегрират,, българи".Преди години постоянно ни критикуваха, че не ги интегрираме. Ето им възможност да ни покажат как да ги интегрираме.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 и 41 Разменям крачолите зер им мине.

51

Анонимен

преди 2 години

Кажете ЦИГAHИ бе, либерасти такива. Какви българи, какви 5 лв.

50

Анонимен

преди 2 години

В САЩ такива "нашенци" минават нелегално границата с Мексико и щом стъпят в САЩ обясняват как не са българи, че българите са расисти и ги бият и прочие. И моментално се аплайват за EBT чекове...

49

Димитър

преди 2 години

Вокално-инструментална група "Мънго джери".

48

Анонимен

преди 2 години

Дали са интервюирали и нашия съфорумец Германеца?

47

Анонимен

преди 2 години

Гиди расисти такива иначе много акъл дават, когато друг трябва да се оправя с тях.

46

Анонимен

преди 2 години

Преди доста години, през 90-те на миналият век, се сприятелих с един германец. Когато разбра че съм българин каза: Доста си бял за българин, мислех че са по-тъмни!?!?!?

45

Анонимен

преди 2 години

Тези на думи са много толерантни, но, когато им дойде до главите друга песен запяват типично за западните лицемери.

44

Анонимен

преди 2 години

По времето на соца ако кажехте на някой да ходи в чужбина да слугува на чужденците щяха да ви се изсмеят. Хората си мислеха, че там ги чакат с отворени обятия, а лошите комунисти са затворили границата и не ги пускат да се развиват на запад. Е, сега се развиват на запад - чистачи, миячи, слуги.