91

Анонимен

преди 2 години

До Истината. Ами ако не беше ГЕРБ средната заплата можеше и 50 000 лв. да стане. То това вече се случи през 97-*** година. Концентрирай се малко повече в покупателната способност на хората, а не в броя на нулите.

90

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов беше премиер до 12 май 2021 година. Най-голямото повишаване на цените през последната една година стана по негово време.

89

Хем гербав,хем тъп

преди 2 години

Може и така да съм се родилТрябва да питам Бойко.....

88

Анонимен

преди 2 години

Герб не искат да влизат в 'обяснителен режим' относно корупцията в обществените поръчки ?? Ами затова Радев взема 47%.

87

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДО СЕГА БЕШЕ ЛОШО. НАДЯВАМ СЕ ДА СТАВА ПО - ЛОШО

86

Роден на 4 април

преди 2 години

След 4 април нещата се оправиха. Цъфнахме та вързахме. Особенно Рашков като го видя по телевизията и ми призлява.Стандарта на живот се вдигна, заплатите и пенсиите също. Цените са леко надолу. Вече не спирам отоплението - само отварям прозореца.

85

Истината

преди 2 години

Истината е,че ако не беше ГЕРБ в управлението на България през последните 12 години, сега миналата и средната заплата, както и пенсиите щяха да са значително по-високи. Преди мутрите средната заплата в България се повишаваше с 88% за 4 години. Това означава, че сега средната заплата трябваше да е 4200 лева. Истината е, че ГЕРБ си присвоиха печелившия малък и среден бизнес, а от 2012 година започнаха и присвояването на едрия бизнес.

84

Идва КРАЯ на една ..

преди 2 години

ГЕРБава лъжа...миг от вечността...На 14..11. Гласувайте за Кирил и Асен!За да имате добър ден! Туй от мен.

83

До 94

преди 2 години

Аз пък цял живот съм гласувал за ДБ или както там са се казвали, но сега, за да накажа предводителя им Радев, ще гласувам напук на тях за ГЕРБ.

82

Анонимен

преди 2 години

До До до Реалист Е, аз съм от маала и знам по-добре от теб! Нашите са за ДСП и БСП!!!

81

вазил

преди 2 години

ПРИЗОВАВАМ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА

80

Анонимен

преди 2 години

Мешна работа са тези агенции, големи глупости показват като проучвания :))) Все едно аз да изникна от нищото, обаче вече да определям с кой да правя коалиция и кой да подкрепя, визирам Кирчо от ПП........хахахахахаха :))))

79

Гербер

преди 2 години

Аз цял живот си гласувам за господин Борисов и ГЕРБ, но не тези избори с тези машини няма да отида да гласувам - ще накажя по този начин лошите комунисти Радев и Рашков.

78

анонимен

преди 2 години

Изберете ПП да тъпчем заедно конституцията.

77

До 87

преди 2 години

Въпросът е, че "стандартът на живот" хората не го четат от сводките на правителството, нито от форумите в Интернет, а се ориентират чрез покупателната си способност. Така че, каквото и да напишеш, то няма значение.

76

До до Реалист

преди 2 години

Да бе, така ли герберско тро лче, стига с тая мантра - истината е, че избирателите от маалите са основно гласоподаватели на ГЕРБ и ДСП! Анадънму?

75

От гербав по гербав

преди 2 години

Лъжа и мажа...и сам си вярвам....

74

Анонимен

преди 2 години

До Реалист Избирателите от маалите са основно гласоподаватели на ДПС и БСП! Анадънму?

73

Doctor Rock

преди 2 години

Лозан Панов го каза: Очко и Трапчинко са новите аватари на ДС на БКП

72

Истината

преди 2 години

Истината е, че ГЕРБ свалиха стандарта ни на живот около три пъти в сравнение с другите държави от ЕС. Интересното е, че въпреки повишаването на цените през последната една година, както и епидемията, служебното правителство поне успя да запази на същото равнище стандарта ни на живот.