87

Анонимен

преди 2 години

Вие в БГ *** тогава,ние в другите държави на Европа продължаваме да живеем след ваксинацията добре//////

86

Анонимен

преди 2 години

А уж тия възпитани и умни европейци се бяха справили а ние аборигените се давехме в собствената си глупост и неверие!

85

Опичайте си акъла!

преди 2 години

Който има акъл вече се подготвя за излизане от матрицата за постоянно. Другите ще чакат на "държавата" да ги "спасява". "Страшния" ковид ще ви се стори като детска игра в сравнение с това което са ни подготвили за следващите 5-10 години.

84

ВАКСИНДЖИЕВ

преди 2 години

До КУНЧЕВ - За кого питаш, за тия 80-90 годишни антиваксъри със сърдечни заболявания ли? В болниците ги натъпкаха с антибиотици и ги довършиха! По стар обичай! Всичко е ковид! Приятно изкарване на Бахамите, честно си изкара паричките като си продаде сънародниците!

83

Точно обратното е

преди 2 години

Вируса отдавна го няма но ограниченията "мерките" останаха! И вероятно ще си останат за постоянно и даже ще измислят още много нови неща да ви мачкат, да рушат икономиката и да съсипват живота на младите хора. Всичко в името на новия жендърски зелен комунизъм.

82

Анонимен

преди 2 години

В Белгия при ваксинирани почти 90% от възрстното население - починали 70 души от ковид - сравнимо с България където са ваксинирани пъти по малко. Защо така ваксинираните умират от вируса?

81

До108

преди 2 години

Недей забравя,че днес ние имаме освен официално обявените тестове още 37000 хиляди направени на дечицата и Ооо изненада само ШЕСТ БРОЯ позитивни!

80

Анонимен

преди 2 години

В Дания обаче почиталите преди ваксините и след ваксините са същия брой? Защо ваксините не помагат и не намаляват смъртните случаи, ами ваксинираните умират от вируса както неваксинираните, а броят на новозаразените расте? Защо ваксините нямат ефект?

79

Анонимен

преди 2 години

По някаква причина ковид-сектантите не могат да мислят и да анализират информация. Дания имала двама починали вчера - ами Дания и през 2020г има двама починали на същата дата? Просто отвори данните и погледни, че същия месец преди година е същото положение, дори всъщност малко по-добро.

78

Анонимен

преди 2 години

До 104 - "явно е необходимо 2-3 пъти. После 1х годишно" - ама слагай си грипни ваксини колкото пъти искаш, но защо не оставяш на мира останалите? Защо моят имунитет, който се оправи без ваксина, не е достатъчен за да ме оставят да си живея живота и да не се пазя от грип като че е космическа чума?

77

Анонимен

преди 2 години

В Дания обаче имат вчера 2 починали. Така че ваксинацията те пази от тежко протичане и смърт. Те тестват масово и откриват случаи. Но сега са предимно учениците и децата, които се заразяват.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 104 В България и преди ,,вируса ,,умираха около 300 човека на ден .

75

ИЗДАВАМ ТАЙНАТА

преди 2 години

СЗО предупреждава, че половин милион европейци могат да умрат от COVID-19 в потенциално опустошителна зима - което мислещите и четящите хора коментираха преди повече от година - нарича се Antibody dependent enhancement - но сега ще го наричаме "нови варианти на вируса"! Бизнесът е за милиарди!

74

Анонимен

преди 2 години

Никъде не падат мерките и това е пълна заблуда. Лъжат ни, за да може да се ваксинираме и да си мислим, че ще сме свободни отново. Но на запад вече, както стан в Израел, за сертификат се изисква да имаш 3-та доза. Репресии и натиск. Ваксините не помагат, но трябва да си вземем всички дозички, явно има нещо зад това. Дания е с 85% ваксинирано население, но сега всички болни отново стигат до болниците и не го карат леко, представете си занчи. Май точно ваксинките разболяват.

73

Анонимен

преди 2 години

Вижда се колко силно заразен е вирусът. Вижда се как се срина здравната ни система . Искаме помощ от Европа. Всеки ден 1мират х 150-200 българи. Да живеем в безкраен локдаун не можем. Ваксшните ни дават вечен имунитет, но то е същото и с преболедуването. Ваксините поне те спасяват. Колко пъти можеш да си позволиш да го караш? Едва ли повече от два пъти. Защо да не се ваксинираш и реваксинираш? Понеже е нов вирус и никой няма имунитет, в началото явно е необходимо 2-3 пъти. После 1х годишно.

72

Анонимен

преди 2 години

Извод от статията: Колкото по набодени толкова по- болни.

71

Случаен минувач

преди 2 години

Отдавна се чудят как да направят пандемия, така че да намалят световното население. В края на 20 век опитаха със СПИН. Не се получи. От началото на 21 век са много по-активни. През 2006 - луда крава - не стана. През 2010 - свински грип - не се получи. През 2012 - птичи грип - не стана. През 2014 - Ебола. Ахаа да се получи. Пак не стана, ограничи се само в Африка. А и измислиха лекарства за нея. Е най-сетне през 2020 успяха!

70

Случаен минувач

преди 2 години

Претендиращите да бъдат "световни господари" няма да ни оставят на мира. Те искат намаляване на човешката популация. Така ще се реши проблемът с недостига на храна, проблемът с многото въглероден двуокис, проблемът с глобалното замърсяване. Искат освободена от "плебса" планета.

69

епидемиолог

преди 2 години

Прекрасна статия. По-голямо доказателство от фактите в нея, че тия 'ваксини' не помагат срещу ковид, а са предназначени за нещо друго- няма. Лъжите, че тия 'ваксини' могат успешно да заменят имунитета създаден по естествен път, за създаване на колективен имунитет- бяха разобличени. И не само в Дания където ваксинацията е 88.3%, но и в райони на Ирландия с 99.7% е ужас. Защо с локдауни се опълчиха на истинската доказана във времето наука? Ваксините вкарват кратковременно антитела и толкова!

68

Анонимен

преди 2 години

Точно преди това събитие 201, първата половина на 10.2019г. усетих как помазанието(Светият Дух) напуска земята.За, това събитие разбрах след 6месеца.Усетих, рязко и мощтно, драматично смущение в духовния климат. Като никога до сега!