204

Турция

преди 2 години

У ваксинираните се наблюдава спадане на антителния титър с 40% всеки месец от датата на поставяне (на ваксината), докато при преболедувалите неваксинирани 9 месеца по-късно антителата са спаднали под 50 единици само при 10.8% от преболедувалите.

203

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да ни покажат тройноваксинирания Кунчев?

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 208 Вие защо не "бегате", аз тук съм си добре :)

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 Има статистиката за повишената смъртност от Ковид. Статистиката за ваксинирани срещу неваскинирани се изнася всеки ден от РЗИ и МЗ и се публикува, включително тук. Всеки може сам да сметне колко от допълнителната смъртност са ваксъри, и колко, антиваксъри.

200

Шотландия

преди 2 години

93.7% от починалите с ковид през октомври са ваксинирани, като 90.5% са напълно ваксинирани.

199

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 205 Нещо взехте да философствате :) "Пропуснахте" да ни обясните защо са им и да докажете, че има фалшиви сертификати, колко са, има ли починали с фалшиви и други конкретни сведения, вместо празните приказки, които сте избълвали излишно :)

198

Анонимен

преди 2 години

Приемете ли това издевателство сертификата, сами се обричате. Анти телата са временни, а сертификата ше остане завинаги!!!

197

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 209 Прав съм тук, да, но не както си мислиш. Вие сте лесни, трябва да живеете само с мисълта как ден да мине друг да дойде. Отговорност е непозната за вас думичка. И ви личи. :)

196

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 200 Къде точно я има в НСИ такава конкретна статистика?

195

Анонимен

преди 2 години

До 207 "Няма нищо да "ми се получава"." Хаха Е, тук си прав... :)))

194

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 204 "Казах ти, че с мен няма да ти се получи" Няма нищо да "ми се получава". Това е просто факт от реалността. Дали ти ще го припознаеш не е нито интересно, нито променя нещо за същата реалност. Просто ти помага да живеееш по-лесно с глупостите си, но това не означава, че останалите не ги виждат.

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 Мнението на четящите за Вас и значимостта на коментарите Ви. Лесно се самоласкаете, ама външната оценка е ниска :)

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 202 "Масово е над 60 %. Без значение колко души." Хохохо. Има значение колко души е: явлението е сред определена ГРУПА хора. То е същото като това какво представялва една представителна извадка, но ти си неграмотен, откъде да знаеш, че колкото по-малка е групата, толкова по-голямо е отклонението при изключения (както в случая с купените сертификати) а колкото по-малка е групата на изключенията, толкова по-незначителна е за общия извод. Тези две неща са потвърждение за едно и също.

191

Анонимен

преди 2 години

До 187 "тук си да агитираш за анитваксърската си позиция, а антиваксърите задръствате болниците" Казах ти, че с мен няма да ти се получи, но щом искаш чувствай се свободен да продължиш да ни забавляваш. И болниците са пълни с ваксъри. Между другото, къде е Кунчев, че скоро не сме питали за него.

190

гогич

преди 2 години

А в същото време в Австрия отмениха тестовете за антитела и съкратиха срока на валидност на сертификатите на ваксание с цел "мотивиране" на хората да се ваксинират по няколко пъти....Скоро май и тук така ще стане, като заповядат от където трябва...Експеримента продължава, но с оше по-груби мерки.....

189

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 194 Масово е над 60 %. Без значение колко души. И за какво са им купени тези фалшиви сертификати? Те не ходят на работа, не пътуват в чужбина, не ходят по молове. За какво са им тези фалшиви сертификати, освен, че трябва първо да ги докажете. И аз мога да твърдя, че Вие лично сте с фалшив сертификат.

188

(-_-)

преди 2 години

Ваксъри, антиваксъри и незнам си какви:Всеки е свободен да изразява своето мнение, но никой няма право да го налага. Също така всеки има глава на раменете си да взима решения с нея.Но, когато институциите те притискат да направиш това или онова, а медиите ти диктуват как да мислиш - това вече е нещо съвсем друго. Някой го наричат диктатура, други фашизъм.Медицината не е наука, която е от миналата година. Когато нещо от тая сфера се политизира или комерсиализита.. Става днешното чудо!

187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 197 "Я, да видим как го установихте това! Както обичате да казвате ваксатроловете, дайте си източника на това проучване!" Това не е "проучване". Неграмотен си. Това е статистиката на смъртност при васкинирани и неваксинирани. Има я в НСИ.

186

Анонимен

преди 2 години

До гогич 195 Не, отново е политическо решение.

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192 "Вижте си минусите" Хахахахахаха. Сошъл медиа уориърс.