132

Хм

преди 2 години

Радко пичели.

131

Анонимен

преди 2 години

Долу Радев!

130

Анонимен

преди 2 години

Арпаджикът взе да се мисли за Кромит Лук,едва ли не за Лукашенко. Абе Ракталете,не си ли ти този който се подигра с Университета,непогвайки онзи еднополовия преписвачо-крадец като не го спря от пързалката и момчето се разби с гръм и трясък в обещаната му позиция за МВР Министър.Ти помисли кой се изгавре с теб. Кой те курдиса да се запрезидентиш. Ей Ректалатере и за слепите и глухите е ясно че те хързулнаха по президентската надпревара само и само да те чупят. Цачева е новият Ректор на СУ. Браво!

129

Анонимен

преди 2 години

Верно ли Розово кадифе Герберско?-:) На мама " професорчето".-:) Ти ли ще ни " обединиш"? С крадливата партия която прие да си в ортаклък не желаем да имаме нищо общо! Ще гласуваме пак за генерал Радев! Професори не са ни интересни! Що се излагаш бре Плевня номер 2???

128

ПроСоТо

преди 2 години

Гербджиков е обречен...Но какво да прави горкия?..-Така или иначе требе да са отчита пред Тиквата за "доверието,което му е оказано"...Макар че ако има поне малко СЕБЕУВАЖЕНИЕ,би се сетил за прословутия КРЯСЪК на Тиквата:..-"И магаре да посоча,и него ще изберете за президент"....Но,магаре,катър,МУЛЕ,...каква е разликата?

127

Мамамамамма

преди 2 години

Мамама ми каза....татататтаат Тата ми каза....че отиде на кино държавата....

126

ПроСоТо

преди 2 години

До Руми е много ядосан..Обаче Тиквата пък е много доволен че получи десетте си процента от двумилиардната ПРЕДПЛАТЕНА далавера с "Ефките"....Което ме подсеща:..-ТИ лично понамаза ли нещо от тая сделка,или просто слугуваш на Тиквун безплатно?

125

Руми е много ядосан

преди 2 години

Клепоухият Руми Радев е много ядосан, защото загуби комисионните, които му бяха обещали за Грипен.

124

Анонимен

преди 2 години

Влизаме в спорове, абсолютно не нужно. Президентът няма голяма власт с изключение при служебни правителства.И след като е така, не е ли по-добре парламента да си избира Президент с 2/3мнозинство,както е в Германия освен това там нямат вицепрезидент.Ние понеже сме по-богати и умни харчим пари за голяма президентска администрация и за избори!

123

Решетников

преди 2 години

Само банановите републики в Африка си избират в мирно време военни за президенти! България дегенерира тотално!

122

Бспар

преди 2 години

Дебел ,миризлив ,мазен и гнусен ботоксов котарак си ти!!!

121

ПЕТКО РОДОПСКИ

преди 2 години

Герджик,къдеее са паритее къдее е Мата Хари къде са чувалите и саковете с пари от Хемус ,казваййй че ще играее дряновицата след изборите

120

Дико Сашев

преди 2 години

За пореден път Герджиков направи Радев на две стотинки! И то с лекота, но какво от това? Подкрепата от Герб, обаче му препречва пътя и резултатът от вота за президент ще е безумен.

119

Ало

преди 2 години

Зеуен чораП ,Няма обединение с твоите27 ченгетс отДС.Всички сте ментета.

118

Невярващ

преди 2 години

То е ясно, че Радев ще спечели. То СлавУн спечели, та Радев.

117

Анонимен

преди 2 години

Разбира се , че не може да бъде обединител като тебе ,другарю Герджиков ! Друго си е да наденеш рокля и да обединиш цялото ЛГБТ общество ...

116

Мирчо

преди 2 години

Някои медии писаха, че Герджиков е духът на Аристотел, борещ се срещу духът на Винету (а вероятно и срещу духът на Т. Живков).

115

Анонимен

преди 2 години

Не е прав! 4ypaпя успя да обедини Гундяева със Со рос !?

114

МИЛЕН

преди 2 години

ХА ЗНАЧИ ТИ ЩЕ МЕ ОБЕДИНЯВАШ С ГЕРБ И ДПС МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ТАКА БЕ ФИШЕК

113

Абе

преди 2 години

Кво стана с Тоше и Слафчу, бе.