23

2030

преди 2 години

Забравете за дипломите и образованието-новото построяване няма нужда от вас, ще махнат всякакво съдържание , което дава смисъл и размисъл, като морал,дyx,Господ , традиции и всичко , което може да буди размисъл и бунт срещу eлита. Вървежни ще бъдат прости,неграмотни , слабите прослойки , социално слабите- докато мине номера после и тях ще ги самоубият до необходимата бройка. Не се надявайте курсът ,които е зададен до 5-10 години няма да бъде отменен. Ще взимат всеки ден по малко без да се усещате и пак ще ви пречупят. Медията ще играе ролята на пропаганда и манипулация(не че досега не са го

22

УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ

преди 2 години

ЗАЩО НЯМА ДАНЪЧНА ПРОВЕРКА ЗА ФИРМИ С МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ?НАП Е МАФИЯ И КРИЕ ПРЕСТЪПНИЦИ

21

Добре дошли 2030

преди 2 години

Годината е 2030! (годината е относителна може и по-рано зависи от съпротивата) ще стане религиозна доктрина(считай фанатизъм) ваксините задължителни, онлине образованието-задължително. Народът е намалял и световното правителство уж, че ни спасяват решават да дават базов доход срещу личната свобода. През това време които и да дойде на власт ще се грижи повече проблеми и хаос да създава. Болестите ще бъдат предимно на нервна почва и костна система. Тази ваксина не е като онази от детството , тази има друг смисъл и характер. На запад лесно се огъват защото така ги пакетират още от рано детство(и

20

Анонимен

преди 2 години

Безплатно образование, здравеопазване, спокоен живот и високо ниво на безопасност. На бедните държавата даваше повече, а на хората от средното ниво и високото (не средна класа, при соца няма такова понятие) на тях не додаваше (поне така смятаха те, че заслужават повече) и за това те решиха да разрушат системати и ето сега ще живеем като капиталистите на запад. В резултат тази прослойка, която унищожаваше соца, самата тя беше унищожена изцяло, и станаха бедни. Ето сега - живейте богато като капиталисти а, с мисълта дали следващия месец ще имате пари за хляб, и това ще стане скоро.

19

ДО КНСБ

преди 2 години

На всички от КНСБ им пожелавам да живеят с минималната заплата. Гнусни предатели.

18

Анонимен

преди 2 години

И какво направиха КНСБ по въпроса, освен да реват като оплаквачки??? И да съобщават новини, които всеки знае!

17

ВЪПРОС

преди 2 години

Представете си Рашков и Радев с Мандат от още 4 години , и нов Главен Прокурор ?Знам че за някой хора е кошмар ? Но няма как - ЕС , САЩ и Русия ни натискат да спрем с Глупостите на Банда Дъртаци .

16

Анонимен

преди 2 години

32г политически прокиш.Всичко май е наредено щом БСП общински гласуват за ГЕРБ .Баси и прокиша са тея политици и партии.Революция само може да спаси българите .Младите да го мислят

15

ПРИКАЗКА

преди 2 години

Следващия Главен Прокурор ще разследва Срастването на Профсъюзите с ГЕРБ .Там Корупцията е Огромна - Профсъюзите взимат Членски Внос и Издръжка от Данъците ни - Те са Юнака който Бозае от две Крави .

14

Кьм опа

преди 2 години

И ас бих се смял с толкава евро в чекмеджето

13

Анонимен

преди 2 години

Работил съм за много богати хорица, всички гледат да минат тънко с осигоряването, без изключение.....хахахаха :))) Все пак ги разбирам, при постояно намаляващо население, за какво требва да си правят труда, живеят докато им се отдава такава възможност :)))

12

опа

преди 2 години

Сега е добре , ще видите след 2-3 месеца като дойде Радевата зима . Ще го търсите бате ви Бойко , ама той ще гледа отстрани и ще се смее .

11

Анонимен

преди 2 години

До 12г Геноцит .Ти не си урет .БСП защо мълча когато от 97 г Костов унищожи фабрики заводи а Царя и рпетат БСП пак мълчаха Жан зимата .Борисов е от тая система БКП.Кой иска отговорност от Дарина,Божков ,Мая Илиеви и другите.а? 32г кражби ти 12г ходи се лекувай.

10

Това

преди 2 години

само за 8 месеца. Представете си какво би се случило ако Рашковците ни управляват в следващите 4 години?

9

Анонимен

преди 2 години

Тез синдикати що не отидат по дяволите, никаква работа не са свършили през безкрайния ни преход.....хахахахаха :))) Радвайте се и на малкото което имате, щото ще става по лошо, нема да стане по хубаво :))) България е в демографски срив, малко деца се раждат, все по възрасни хора, младите напускат, щото търсят по добър живот......мога да изброя още нещица, но ме мързи да пиша :)))

8

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

РАДЕВ е виновен и МАРСИАНЦИТЕ !!!

7

бачкатор

преди 2 години

Глупости,аз взимам 500 лв и съм доволен!

6

МНЕНИЕ

преди 2 години

Имам конкретно Обвинение към КНСБ - Те са Мафиотска Структура - само те бяха против Увеличение на Пенсии и Заплати - тоест - да се спре Кражбата на Корумпирани Политици и Депутати .

5

Анонимен

преди 2 години

Как нарасна?! Получавам 3000 лв. заплата, но ми я изплащат на 3 месеца! Нямам думи!

4

Анонимен

преди 2 години

Нарасна, да! От 900 лв. на 650! Браво! Евала!