76

Анонимен

преди 2 години

Имат пълното право да искат обезщетение за това, че им спират клиентите с този сертификат... Протести до д'упка срещу хунтата.

75

Анонимен

преди 2 години

Ако ги бяха затворили трябваше да им плащат помощи а така се измъкна държавата от задължението да плаща помощи на заведенията.

74

моля?

преди 2 години

Аз като земеделец които работя събота и неделя, не знам какво е море, нито планина; работя по всички празници, но нямам намерение да ходя и да рева като вдовица за ..***, нали? Абе хора, в България пенсионерите се множат като ***, работа няма, няма никакво бъдеще в този живот, Вие ще ми ревете Държавата да Ви дава още пари? От къде да ги вземе? Има и друг вариант - спират парите на онези самолети дето ги поръча Каракачанов и ще има всички нас радост. Също така предлагам и пенсиите да намали

73

Анонимен

преди 2 години

Ако има надпис че може да се влиза и без зелен сертификат ще вляза в даденото заведение.

72

...

преди 2 години

В Русе магистрала няма - благодарение на управляващите - няма какво да затварят кръчмарите.

71

...

преди 2 години

Да се затворят кръчмите е чудесно нещо. Колкото по-малко кръчми, толкова по-добре.

70

Анонимен

преди 2 години

Държавата да им плаща осигуровките!!!Осигуровките които са върху минималната заплата въпреки ,че държавата им намали данъка с11% но да внасят осигуровки в/у реалната заплата.Все още повечето им готвачи са с минимални осигуровки ,така е в северозапада.

69

Анонимен

преди 2 години

Да правят протести. Затварят няколко магистрали от където минава междуградския трафик за дадения град за няколко часа на ден и така докато не падне изискването за зелен сертификат.

68

Анонимен

преди 2 години

Да им плаща Ричи Алибегов . Откъде накъде п .иш..ман богаташите ще искат да им плащаме ние народа осигуровките? Къде са парите от печалбите?

67

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно прав е човека... Сертификатът е глyпост и дискриминация... Нищо друго... Хиляди хора останаха без работа и доходи заради глyпака Кацаров и Чорапа.

66

Анонимен

преди 2 години

В Търново масово заведенията са празни. Даже едно заведение видях където собственика е решил да го затвори заради новите мерки и е сложил надпис свобода или смърт.

65

Кратко и ясно!

преди 2 години

НЕ! Искахте да отекчите хората и да се ваксинират! Щом сте готови на това предателство си заслужавате съдбета! ФАЛИТ!

64

Анонимен

преди 2 години

Като спрат да крият оборота се, тогава да мислят за държавна издръжка.

63

РОЙТЕРС

преди 2 години

Щели да затварят!Ми затваряйте и сега повечето са затворили ,за да не плащат високите цени на тока и заплати.А,персонала е в неплатена отпуска,без осигуровки и малко са тези ресторанти които ЩЕ дават някой лев на персонала докато са в неплатена!По принцип ноември е сред слабооборотните месеци ,така ,че да не ревът много.

62

обективен

преди 2 години

Оня зализания с мазната коса и английското име /Ричард/ нали беше съгласен със зелените сертификати само да не ги затварят сега той да им плаща

61

Мдаа

преди 2 години

Ми нали бяха за зеления сертификат сега защо ревьт и ас искам да ми плащат даньците и осигуровките и да получавам чиста пара до мартА забравих и тока да ми се плаща като на бизнеса , пьк бальците нека работят за да има за мен

60

Анонимен

преди 2 години

Ричо първо да се издължи на НАП

59

Анонимен

преди 2 години

Българинът псува, псува, все си седи на дъното на ЕУропата, ама пак си ги преизбира! Е туйто!

58

Анонимен

преди 2 години

нагли до безобразие, две лета подред дерят кожи с цени, за какво им свалиха ддс да им гарантират още 11% чиста печалба. Държава от кръчми не е прокопсала.

57

Анонимен

преди 2 години

У фейса пишат от дългокосия убавец ,по времето на герба не си е платил данъци за 600 000 лв , тоя тарикат ,иначе подстрекаваше за стачки к не подчинение !