298

Анонимен

преди 2 години

За ко са мъчат останлите, не ми е ясно, ама шом искат ...

297

Математик

преди 2 години

А с колко машини ще направят тези проценти ? Вече знаят колко са процентите кликата около Фигуранта - флашките също са готови. Ако ГЕРБ и ДПС не се преборят за контрол на разписките, няма защо повече да ходим на избори !!!! Ще е същото като във Венецуела - 99 % печели Мадуро , а у нас 99 % печели Фигуранта. Добро утро МЪдурандия !

296

Анонимен

преди 2 години

До Математик------ Ерудит по какво? Университетът, който управлява, е на около 600-но място в СВЕТОВНАТА КЛАСАЦИЯ! Трябва да проверя, дали е по напред от Уагадугу и Дар-ес-Салам! На колко езици са преведени "трудовете" му, с какъв индивидуален импакт-фактор са? Ако знаеш що е това! Аман от семпли бастардчета-грубиянчета!А, *** Радев да те изпита по математика, избери си каква!

295

Дебат

преди 2 години

Радев и Герджиков излизат на дебат . Питат радев , а той мълчи , сумти и започва да прави лицеви опори. Прави 50 лицеви опори и излиза от залата. Герджиков пита къде е Радев , но му казват , че Президентът се е усамотил да дефекира от страх.

294

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 401.....До МОМЕТА жертвите на геноцида на Джо Бидон са към 2500000 души! Твоето звучи горе-долу така, Хкрементче!

293

Математик

преди 2 години

Тези проценти си ги заврете в тъмните дупки, другаре ! Не можеш да сравняваш празна кратуна с фуражка и един ерудит !!!!!!! е, който иска кратуна да го управлява , той е свободен в избора си.

292

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 392......."радеф е на опера с деса !гледат "Дон джовани".....Шиббан, бяха, покани ги Ван Белен в Залцбург, интелигентен човек, добре е избрал! Представяш ли си Боко Хипопотамския Дирник на опера! Ще умра от смях1 Всъщност, ти знаеш ли от кого е "Дон Жуан"? И как се казваше изящната ариета на Дон Жуан и Церлина?

291

От Петричанка До 392

преди 2 години

Деса няма да е жива дълго, да и се радва докато може. Едно по едно Господ ще си прибира всичко, което му е любимо, ама така е като се е продал на онзи с рогата

290

Анонимен

преди 2 години

Не харесвам Герджиков, никога не бих гласувал за ГЕРБ, но това което направи Радев на българския народ, на своя народ...това е непростимо! Той не заслужава да бъде президент на България!

289

Анонимен

преди 2 години

Шегуват ли се?! Той е най-омразният човек в България. Борисов пасти да яде! 80 % неваксивирани срещу 20 % ваксинирани, от тези 20 % около 12 % да са реални, които ще гласуват за него :)))

288

Законодател

преди 2 години

До Pomak --- Мафиот и крадец може да бъде наречен САМО онзи, който съдията разквартирова в панделата, а до тогва всеки е невинен до доказване на противното. Тъй пише у законите ф целий свэт.

287

хаха

преди 2 години

колега,като баш ЧАЛГАРКА

286

Радев ако беше

преди 2 години

оперен певец щеше да изпълнява Мефистофел в едноименната опера без никакъв грим.

285

вожде РАДЕВ

преди 2 години

къде е ДЕСА МЕРЦЕДЕСА да не ти е била шута ,като истинска комунистка

284

БГ реалност

преди 2 години

Про3 Фътмak срещу ПРОФЕСОР и РЕКТОР на СУ.---> Разликата е видима и за бебетата.

283

боклука РАДЕВ

преди 2 години

може да води само на кокошките в СЕВЕРНА КОРЕЯ

282

Пепи Дебелия

преди 2 години

Който е доволен от положението в страната и как жеивее, да гласува за Радев.

281

Радев чао!

преди 2 години

На балотаж Радев ще падне веднага. Надежата му е да фалшифицират успешно първия тур и да го обяват победител още там.

280

Радева зима

преди 2 години

Тресе го Фигуранта ужасен страх, на балотажа отива обратно в Димотровград и веднага става клиент на прокуратурата.

279

Анонимен

преди 2 години

До " съветски часовник"! Извинявай ,ам ще си изядеш ушите от яд след изборите разбирайки че не си познал!-:))) Леле леле.... Нямам думи да опиша този несретник Бойкофил!-:(((