466

Анонимен

преди 2 години

До ДОБРЕ ДЕ :Защото не му е на нивото, бе червен, може ли да спориш с човек, който назначава Румен Спецов за шеф на НАП, при положение, че Спецов е хванат с 1,7 млн лв укрити ДДС и Василев е подписал този ревизионен протокол?

465

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 531Въпросната каруца е била засечена от камери на КАТ на магистрала Тракия да се движи с превишена скорост. После се прехвърлила през балкана на новостроящата се магистрала Хемус и предизвикала срутването заради претоварване тъй като милионите са били под формата на жълти стотинки.

464

до 531

преди 2 години

Всички са действали по стила на мафията и групировките.Пари със сакове са били хвърляни директно в каросерията на джипката му по време на обиколките по пътища и магистрали. Именно това са парите,които са изнесени не по банков път.Не случайно се говори за пари в чували и денкове.Като министър-председател Борисов е използвал правителствения самолет отАвиоотряд 28.Затова разследващите трябва да стигнат и до ръководителите на този Авиотряд,за да се разбере какви дипломатически пратки са изнасяни.

463

Анонимен

преди 2 години

До ДОБРЕ ДЕ :Хайде вземи се събуди де.

462

Анонимен

преди 2 години

После чувалите ги били натоварили на каруца с два коня и отпрашили с двеста в неизвестна посока. Част от парите били прехвърлени на летящо килимче и заминали за Дубай. Единственият годен за операции самолет на Българските ВВС бил в този момент на земята защото пилотът трябвало да отиде по нужда. Ето така килимчето успяло да напусне въздушното пространство на република България

461

ДОБРЕ ДЕ :

преди 2 години

Защо Борисов не докаже че не е така , а се крие от Асен В , и не иска диспут за 8-те милиарда . Защо ли има заплаха за МВР , защото явно е вярно за откраднатото , иначе защо , нали всичко е законно ,... ама май НЕ Е !

460

ДА ВЕ !

преди 2 години

Само 60 ли , колко по 60 са прЕс-воени , ехааа !

459

МЕНКО

преди 2 години

За толкова малко пари крадливите,алчни и безскрупулни Гроб-ари няма да си мръднат ипръста.Свлачище от 300.000 лева се кърти и ремонтира за 7.000000 лева.Цифрата е силно,ама силно занижена и нереална.Похвално е,че за МВР,Прокуратура и който друг си харесате,битият ще си остане бит,ееевания,еееван,а живия-Бог да го прости и пази,ама до 2021.

458

Т.Биков

преди 2 години

Асене , стига си питал за 8-те милиарда , не са отишлЕ зян , в сигурна БанКЯ са !

457

маг Светлина

преди 2 години

А тия в чекмеджето са му джобни бе.С тях плаща на *** е както пишат тук да го хвалят.Той си има банка!Те са толкова милиарди,че не чекмедже,не гардероб, а много стаи пълни с пари.Ограби държавата тоя мутер!Има и чакали да отвличат бизнесмени и да ги мелят в месокомбината.

456

брей ,бре !?

преди 2 години

РабоАта отива , не за едно чекмедже , а за много чекмеджета .От къде да има банкови документи-менти-менти?

455

Да , ама не !

преди 2 години

Ало , гербери , от кога се говори за СИ-БАНКА/КЯ/ ,... А ?

454

Даа!

преди 2 години

Дамаджан ще натика чекмеджан в затвора , мноО скоро .

453

Анонимен

преди 2 години

То да бяха само 60 с мед да ги намажеш

452

Анонимен

преди 2 години

Па после се чудете от къде толкова пачки в чекмеджетета на Вожда.

451

До 510

преди 2 години

Този слух за заплахи сигурно Рашков сам си го пуска за себе си, за да убеди Шефа да побърза с посланическото назначение.

450

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

Баце е в агония , нЕма вече власт !

449

Анонимен

преди 2 години

Баце спи с анцунг за да може по-бързо да избяга ако дойдат баретите за него:)))

448

Анонимен

преди 2 години

Има данни, че животът на Рашков е под заплаха от 15-20 дни. Тази информация обаче старателно се прикрива. През последните дни Бойко Рашков и МВР направиха сензационни разкрития срещу бившето управление на експремиера Бойко Борисов. Освен това месеци наред вътрешният министър се противопоставя срещу модела на управление на прокуратурата и методите, които изпозлва обвинител 1 - Иван Гешев. Нешо повече той открито поиска оставката му. Факт е, че с действията си Рашков накърнява интересите на мафиотските кръгове, овладели държавата ни през последните години.

447

Анонимен

преди 2 години

Не ги знам тия "ин хаус" процедури какви са, но едно е сигурно: Бойко Борисов трябва да лежи в затвора, и то за дълго!!! С нетърпение очаквам новия главен прокурор!!!