40

Мафия

преди 2 години

Където има комунизъм е така.Затова не гласувайте за Фигуранта и прокситара му от ДБ и ИБГНИ.

39

Българин

преди 2 години

Добре е да знаем какъв е глада в Северна Коря , защото същия глад ни чака нас след тази зима !

38

Анонимен

преди 2 години

Ората са гладни и озверели.

37

Лагери на смъртта.

преди 2 години

В България не се налага да се строят лагери на смъртта за неваксинираните. Ще се използват запустелите казарми. Там има място за всички.

36

Анонимен

преди 2 години

То и в Украйна умират по селата от глад...

35

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо Ваньо Стават все повече, а средната продължителност на живота е по-ниска отколкото в България. А сравнено с Южна Корея, с която при разделянето на двете държави са имали на практика една и съща продължителност на живота, сега Северна Корея изостава с десет години! Оказва се, че единствените причини да се увеличават са, че са затворени, и не могат да избягат от "рая" на Ким, и това, че идеологията ги задължава да раждат, като в птицеферма, за заколение.

34

Анонимен

преди 2 години

Ще се "справи" както Хунтата на Радев и ДС се "справи" с Ковид кризата: хората ще умират, а червените сатрапи ще се тупат сами по рамото какви са отличници.

33

Не не

преди 2 години

Не може да бъде, другарят Ким построи комунизъма !

32

Анонимен

преди 2 години

До МуахахаМдаа производстово е на ниво и са гладни. Имах една учителка и тя ми разказваше как България изнасяла ток , и като я питах защо тогава е имало режим на тока , гледаше като н*срана.

31

Анонимен

преди 2 години

До Вуйчо ВаньоЩото са затворени границите бе , вуйчо.

30

Муахаха

преди 2 години

Гладът в България е Факт, в Северна Корея Производството е на ниво, а България даже Манданоза си внася от Македония!

29

Хайде, хайде

преди 2 години

Северна Корея са си ядрена сила вече. Там ще се пускат опорките как били гладни, също като опорките как в Русия умирали от глад. Северна Корея напук на гладуването си увеличи населението с 10 милиона души. България с колко ли?

28

Неутрален

преди 2 години

България, Европа, Русе. Раждат се близначета, момиче и момче. Има проблем с отварянето на дробчетата. Има ЕДНА, ЕДИНСТВЕНА ИНЖЕКЦИЯ /лекарство/ в Русе за да спаси живота на едно от близначетата - рядко усложнение. Родителите трябва да изберат. Няма време за доставка на втора. Въпрос на минути е. Това ще ме преследва до края на дните ми! Знам кое дете са избрали. 12 години управление.

27

Анонимен

преди 2 години

Увеличение на температурата с близо 5 градуса до 2050 г.?! Кой го е писал тоя пасквил?

26

Анонимен

преди 2 години

Боли гикура...Нали си имат атомби бомби.

25

Голям глад

преди 2 години

За последните десетилетия от 10 милиона се увеличиха на 26 милиона население. А ситите българи в ЕС и НАТО за 30 години от 9 милиона намаляха на 5 милиона.

24

SS

преди 2 години

Глада е страшно нещо ! Ние тук не го познаваме ! Но който е гладувал остават трайни последици в съзнанието .Цар глад !

23

Анонимен

преди 2 години

Данните от септември показват: не започна сезонния ръст на икономиката след летните отпуски когато винаги настъпва ръст, нито в ЕС, нито в САЩ. Освен това в западна Европа започна ръст и на потребителската инфлация, а в източна Европа, васалите, какво се случва това никой не го интересува. Като добавим към цялата картин и енергийната криза и цените на енергиите, става ясно, че на образуванието Европейски съюз не му остава много живот.

22

Анонимен

преди 2 години

Ким затова ли е отслабнал

21

Анонимен

преди 2 години

Това че има глад в Северна Корея е западна пропаганда! в Северна Корея животът е с пъти по добър от тоя живот на запад! Севернокорейците са една от най умните нации щото не се продадоха на запад а тук 30 години ни правят на