289

Бай Гроздан

преди 2 години

12 години си мисли,че е гадател и нищо няма да промени този факт,дори и да няма втори тур.

288

така ще е

преди 2 години

За Радев най-добрия вариант е да загуби тези избори, защото ако ги "спечели" народа озверява и ще го затрупа с камъни.

287

Анонимен

преди 2 години

Колко си жалък!Кого мислиш впечатляваш с тези лъжи и простотии?

286

само да вметна

преди 2 години

до 308 Прав си за всичко освен едно! ПРЕЗИДЕНТА Радев ,НЯМА ДА ИЗГУБИ ТЕЗИ ИЗБОРИ! Маса българи,които Не са гласували До сега.Ще се явят на тези избори! И те ще Гласуват ПРОТИВ бившият комунист и другар Борисов!Времето му изтече скачайки през годините от пост на пост в държавата! Лицемер е до дъното на костите си!Пазач беше на др Живков,но разликата е огромна между 2мата! Живков говореше на разбираем език за всеки! Този говори от позицията на силата и Лицемерието!Загуби ли изборите ще се гръмне!

285

Анонимен

преди 2 години

Колкото и силно и злобно да лаеш срещу Р.Радев,той ще бъде избран още на първия тур,а ти ще си хапеш г.за от злоба и завист.

284

Анонимен

преди 2 години

Альооо,Тодей.бг, абе що се написали статията по този екстремен начин. Думите и психиката на Бойко вначалото на статията го представят като комунист Непаджия от 24а, по средата на нацист от 33та а в края на монархист ЦароПокерджия, блъф след блъф.Бойко не е такъв.Той е никакав. Био елемент без собственно мнение, но друго е ценно. Заради ценното ще гласувам за Неговата гербална партия. Той нагледно показа как да се забогатее без да има обряазование. Другите крадоха и нему дадоха кюлчетата и парите

283

Анонимен

преди 2 години

Закона Магнитски-заедно с определени олигарси,замесен в огромни корупционни схеми е и действащ политик,лидер на политическа партия!¡!Кой ли е той?Познайте от първи път.

282

Анонимен

преди 2 години

А от кого по-точно ще ги загуби?От твоето магаре ли?Ха,ха,ха!Що не ходиш на психиатър?

281

Анонимен

преди 2 години

Този шоп съвсем изтрещя. Говори като фюрерът на 2 май 1945г.: фелдмаршал Венк с армиятс си идва и ще деблокира Берлин. А тази армия е обкръжена от рашъните и от нея нищо не е останало.Та и нашият човек: Радев ще загуби изборите! Не вижда, че 21 млн.лв са отишли в ОАЕ и Бориславова е замесена там, а някакъв си мездренченин пък прилапал 40 млн.лв.Това предполага, че мин.Аврамова, мин.Ананиев и шефовете на поне пет фирми ще бъдат разследвани и ако ГЕРБ не вземе властта - осъдени. А над тях е ББ.

280

Свидетел

преди 2 години

Бащата на Бойко - Методи Борисов е набор на дядо ми (94 - годишен). Дядо ми е бил 28 години партиен секретар и сега споделя, че навремето бащата на Бойко го е закачил още като ученик за БКП и подпомогнали израстването му. А сега се прави на антикомунист!

279

помнещ

преди 2 години

До БГ Днес! Много ви моля,не ни натрисайте този индивид стар комунист под носовете! На такива като мен,от неговото поколение,изобщо не ни е интересен! Зариби доста млади българи през тия 12 г на ЦАРУВАНЕ и дерибейство! Така както си командваха мутрите след 1989 г негови ДРУГАРИ по бухалка! Време е младото поколение да вземе нещата в свои ръце! Срамота 32 г почти уж "демокрация" а да ни управляват стари комунисти от времето на соца!На тези избори,сме длъжни да ПРИКЛЮЧИМ С др Борисов!-:) Успех!

278

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен БЕШЕ кон...Сега некво куцо МАГАРЕ са опитва да са дотътрузи до финала..

277

Анонимен

преди 2 години

Тикавата съвсем изтрещя!Чекмеджетата намаляват, а дрънголника е зад ъгъла...

276

ХХХ

преди 2 години

Преди беше Боко - Тиквата ....сега вече е Буци - Хаоса ! Много пари се изръси за тоя Хаос ....ама печели от него печелиии......единствения печеливш .......Кой е печеливш ако една банка бъде успешно ограбена ? А- Собственика Б- Бай пешо казанджията В- хората замислили и изпълнили обира ......Та същата работа .....за дадена беда в България виновника винаги е печелившия !

275

спиш ГЕШЕВ !!!

преди 2 години

Кога най-после ще се самосезира прокуратурата срещу Кирил Петков и ментора му със зелените чорапи за престъпление по чл. 313 и чл.308 от НК ???

274

Данюва мама

преди 2 години

маматаси трака!Абе я не ми размахвай пръст ве

273

ПроСоТо

преди 2 години

впрочем,кой позволява на тоя НИКОЙ да всява паника,страх и да насажда омраза ?!..Нема ли "гладен прокурор",който да се задейства?..Престъпленията против обществото са дефинирани в НК..

272

РАДЕВ 19..РАШКОВ 19.

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ВИРУСИ,БЯХА АКТИВИРАНИ...... ТРЯБВА ДА УБИЯТ МАКСИМАЛЕН БРОЙ БЪЛГАРИ(КАТО ПРЕЗ 1944/45)......ПОСЛЕ ЩЕ ПОДАРЯТ ПИРИНСКА МАКЕДОНИЯ НА СЪРБИЯ......... ОТРОВНИ АНТИБЪЛГАРСКИ ВИРУСИ......

271

ПроСоТо

преди 2 години

простата Тиква така и не можа да схване,че колкото повече плюе по Радев,толкова повече издига имиджа му.....Но такава е болестта му /на Тиквата/..Тя не се лекува,освен.."При тати",както се изразяваше баща ми..

270

Sadiata

преди 2 години

ГЕРБ означава Германска Едина Република България .значи ФАШИСТИ а ДПС Държавна Партийна Сигурност това е руска Партия в Русия има такива коли по тях има тази емблема ДПС а за БСП нямам думи тя тази другарка е българската Джана ДАРК на кон 🐎 тези 3 партий са чумата на държавата още си живеят в времето на куманизма