28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Ваксатроле, кой Ви каза, че сте елитът :) Вие от шега не разбирате :) Нали ваксината също разчита на имунитета. Я, като сте по науката, си прочетете какво прави ваксината! И защо не е ефективна на 100 % и то, точно при тези, на които е най-нужна.

27

Анонимен

преди 2 години

"Антиваксъри как е живота в 8-ми век ,още ли ви държат на верига ? Естествения имунитет не е за елита на обществото,ние вярваме в науката."-----------Какъв елит си ти бе пpъдльо. Сега и имунната система ли взехте да отричате? С какво ви бодат че изпростяхте толкова?

26

Анонимен

преди 2 години

На кое викаш елит ?

25

Истината

преди 2 години

Българина средностатистически е много оскотял и оглупял индивид, вярващ в какво ли не, само не и на науката. Помните ли истерията с търкането на билетчетата от лотарията, Пирамидите, КТБ и прочее... Все неприятни неща му се случват, но той, така и не се научи. Сега е същото. Всеки и всико са му криви и винаги той не е виновен. Да ама не! Вируса конспирации не го итересуват, взема по 150 живота на ден и прродължава да се вихри. Ако не е тази беда, ще е друга. Проблема е в самите Нас!!!

24

Анонимен

преди 2 години

Антиваксъри как е живота в 8-ми век ,още ли ви държат на верига ? Естествения имунитет не е за елита на обществото,ние вярваме в науката.

23

Анонимен

преди 2 години

Ако си ваксиниран нещата стават още по сложни

22

ууу

преди 2 години

В тоалетната при запек може да получите хемороиди. Ограничете храната до 100 калории дневно.

21

Анонимен

преди 2 години

Като установиш причината, подходящото лечение, разбира се, ще е успешно. Въпросът е защо не го направихте в началото? А също защо отрекохте хидроксихлорохина, щом симптомите са същите?

20

До 19

преди 2 години

Аз пък съм Том Круз !!

19

До 18

преди 2 години

Кое да пускат ?

18

ДО 11

преди 2 години

Аз пък имам трима познати, които починаха след ваксина в рамките на 2-3 седмици, точно от тромбози. Ваксините бяха сложени след преболедуване, уж да се пазели ..... Е, опазиха се хората... Децата им останаха без един родител.

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 А да Ви минава през ума, че в момента не им го пускат?

16

Анонимен

преди 2 години

.Гледахте ли снощи ШЛ ? Видяхте ли стадионите ? Е? И това ли е измама ? Помните ли празните трибуни преди година ? А сега ? Лъжат ли ви,че са препълнени ? А защо са такива ? Обяснявате ли си ? Защо ваксинираният запад си върна живота ? Защо тук умират по 150 души на ден,училищата затворени,здравната система пред колапс,а лекари и персонал на ръба на силите си ?На кое да вярвам? На очите си или на Желязко от ФБ ?

15

Анонимен

преди 2 години

До matao 12 За две години така и не пожелаха да се запознаят с този лабораторен вирус. А никой, трети, и не ги запозна.

14

Анонимен

преди 2 години

Плашенето на стадото върви с пълна сила...................ХА-ХА-ХА

13

Анонимен

преди 2 години

До До 3 12 Всеки ден има починали ваксинирани, така че предотвратяването също е по-скоро предположение, отколкото доказано.

12

Анонимен

преди 2 години

До Изумен наблюдател 9 Проблем е изобщо, че ви има,

11

matao

преди 2 години

Най-накрая излиза наяве причината за високата смъртност. За част от медиците това беше известно и преди повече от година, но мнозинството продължи да си лекува пневмонии. Проблемът е васкуларен и лечението трябва да тръгне в тази посока.

10

До 3

преди 2 години

Разкрий ни ги де!!!Толкова народ около мен се ваксинира с различните ваксини,как един не получи някакво усложнение.Но пък с К19 си заминаха поне 5,6 човека,които познавах и не малко го преболедуваха,като голяма част от тях казваха " не е шега работа "И когато обвинявате ваксините в някакво зло след години,кое ви дава право да си мислите,че от к19 се оздравява напълно и той не би проявил синдроми в бъдеще?Само един луд може да твърди,че е по-добре да се разболееш,отколкото да предодвратиш това

9

Анонимен

преди 2 години

До 3 Не се крият, знаят се. Гугъл гледа да избута по-назад тези сайтове, но ги има и са съвсем официални и достъпни.