18

Анонимен

преди 2 години

Никакви ваксини не са ефикасни стига вече с тия лъжливи мерки и маски сертификати всичко това дасиги пъхат у *** който го е поръчал сам даси ги ползва ай сиктир бе ние народа нямаме нужда от никакви ваксини върветеси на майната проклети убийци никога никакъв случай няма да се ваксинират хората стига дано да горите в ада проклети убийци няма да стане това което иска те иначе ще има война долни *** проклети мафийоти

17

минувач

преди 2 години

Единственното верно в статията че от доста години се правят опити с иРНК. Защо няма успешно лечени до сега? Защото няма оцелели участници в опитите! И изведнъж за няколко дни буквално - извадиха 'успешен' продукт! Е за последната година на няколко пъти сменяха възхвалата колко е успешен - от 'грандиозните 95%' сега скромно обясняват че 'някак си помагал' да не им е толкова гадно на болните (значи не ги е предпазил!) и ако си боцнат някоя и друга 'бустерна' игличка - може би ще им е по добре..

16

Анонимен

преди 2 години

Все техники Чрез които се създава ГМО ,Трансфекция, магнитофекция. ... Колко ли противници на гмо са се ваксинирали с тези две ваксини

15

Анонимен

преди 2 години

Днес без протести ли мина? Трябва да се стегнем. Да не си мислят, че ще свикнем с лъжата.

14

Знаех си

преди 2 години

Ваксината за коронавирус лекува рак и СПИН

13

Анонимен

преди 2 години

верояъно, дяваме се, ще ттябва да започнат проучвания и проглушавания... за нещо хипотетично, което да гали ушите на всяка у ф съ.

12

Анонимен

преди 2 години

За Хив и Рак вероятно има лекарство но нали ще спрат печалбите

11

Анонимен

преди 2 години

Какво сега, ще ме спасявате от смъртта ли ? Не благодаря ! Вземете си фъксините и си ги забучете отзаде

10

Анонимен

преди 2 години

Хайде като почнете да лекувате изброените болести, тогава да си пишем статии по темата, а не да си разказваме научни фантастики.

9

Анонимен

преди 2 години

Сега четох за вируса Денга,заразява 100 милиона всяка година с 20% смъртност. Ковид за сега е 250 000 и 3-4 % смъртност. Защо подяволите не бях чувал за Денга ?

8

AAA

преди 2 години

Не очакваме тя да работи 100% или 90% като ваксините срещу COVID, но дори и да успеем да стигнем до 50-60% - това би било успех, 70% биха били невероятни."хахаха то сега Ковид ваксините са на 10% макс ефективни а да не говорим ако постигнели 50.60, това значи 5-6%, тука има тука нема де е топчето хахахахахап.с който е чел изследванията на Pfizer ще знае че тези '95'% за RRR а не ARR, relative to absolute risk reduction, така че... Ясно ми е че и болшинството няма да разберат, що да обяснява

7

Анонимен

преди 2 години

Не бързайте толкова, че новата вълна - тази на ваксинираните, тепърва предстои. Още не сме установили самите ваксини какъв "подарък" ще ни докарат.

6

Анонимен

преди 2 години

Карала клетката ..... А какво е кара да спре да го произвежда тоя протеин

5

надежда

преди 2 години

До 3 години Модерна е направила ваксина срещу ХИВ на базата на ваксината си срещу Коронавируса. Помнете ми думата.

4

от района на Дунава

преди 2 години

Млад съм съм все още, едва на 64 години, а толкова много ми се иска да достигна поне до 135 или 167 години! Готов съм на всичко, но не и на ваксини.

3

Джон Куртев

преди 2 години

Въобще на Били Ваксината трябва да му дадете нобелова награда..

2

Анонимен

преди 2 години

Стотици новини за ваксини, лекарства, магии, цяроне и подобни.... Направо не е реално колко много деградираха медиите по света и у нас за година и половина... Как да ви гледа или чете нормален човек?

1

Анонимен

преди 2 години

варицелите вече лекуват рак и спин. оляхте се.