114

ЛУКАШЕНКО

преди 2 години

Глупавата професорка що не каже нещо за Беларус. Там нямаше нито ваксини нито ковид пандемия. По нейната логика тази държава вече трябваше да е мъртва и обезлюдена. Е да, ама НЕ. Там си е още и всичко им е наред.

113

Анонимен

преди 2 години

как е възможно, аз - който съм никой, да знам, че локдаун ще се въведе още тази седмица дори обмислят и КПП-та, но в медиите да говорят че е "възможен" . Толкова е предвидим всеки техен ход вече, че дори да не знаеш какво ще направят, просто вижте Австралия една година на зад...на там сме тръгнали

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен не си ти, този който ми осигурява храната. За земеделци няма ограничения.А неваксинирамите мазни калинки по заведенията като Алибегов да се свиват в мишите си дупки.

111

Бау

преди 2 години

Както сам господин Борисов каза вчера, ако той и ГЕРБ бе на власт, щяха да са ви заключили още преди 2 седмици. Само ГЕРБ!

110

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте! Това със сертификатите направи локдаун само за неваксинирани и пак не сработи, а се отприщи още по-жестоко.

109

Neo

преди 2 години

Само заведения и МОЛове ви в главите на всички! Не осъзнавате,че цялата икономика отива по дяволите вече, че при тотален локдаун ще губим не само пари, а клиенти, доверие! Нито политиците нито народа не помислиха ни за живота, ни за бъдещето в тази пандемия!Всеки си хвана ууя под мишница и взе да реве, че на кръчма не можел да ходи, свободата му огрничавали!На ви сега свобода,затворени и без заплати!!!

108

Серго

преди 2 години

Възможно е и да доиде края на света?

107

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че вече всички знаят как се взима (купува) диплома в БГ и как се дава научна степен. Затова никой не вярва на професори. Не че няма и от тях свестни и умни хора, но как да знаеш кой какъв е и от какви мотиви (парични стимули) говори това, което говори?

106

БАБА ЛЪЖКИНЯ

преди 2 години

ЕТО КАКВО Е КАЗАЛА НА 1 ОКТОМВРИПроф. Мира Кожухарова: Към момента за локдаун изобщо не става думаСКЛЕРОЗА

105

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта си правеше сметката да избута до изборите някак си, но той и Кацата ще се наложи да затворят всичко още в края на тази седмица.

104

Анонимен

преди 2 години

Интересни времена предстоят, наистина ще се прочуем доста не само в Европа.

103

Neo

преди 2 години

Некадърници, толерирани от глупав народ! Миналата седмица с часове обяснявам на клиенти от чужбина защо износите ни ще закъснеят,че има много болни от служителите,че много майки са си останли вкъщи да гледат децата,защото по нощите са им казали,че от другия ден са онлайн!Клиенти за които сме се борили с години си пренасочват поръчките в други държави и ми казват - "Пич,Ковид беше форсмажорно обстоятелство минлата година,какви ми ги говориш сега"

102

Очи и уши

преди 2 години

"Въвеждането на сертификат за антитела означава да престанат да се тестват хората за вируса"- тези думи на тая казват всичко. Който има очи и уши ще разбере, другите- боцнете се и умрете и без това се подписвате, че никой не носи отговорност за вас. Вирусът е в тестовете.

101

Престъпмисъл

преди 2 години

Че кои ще сте вие,бе Чочев??? 20 то процента овце от народа.

100

Анонимен

преди 2 години

В нормална държава, когато професорите говорят, плебсът трябва да слуша внимателно, да си прави записки на по-сложните думи и да изпълнява стриктно дадената му процедура.

99

Апелес

преди 2 години

Няма как с фамилии Кожухарова, Кацаров и т.н. да си много умен, камо ли да си професор. Това са потомствени занаятчии, но не и учени. Ама ти си потомствена шивачка, *** алоууу... Следователно - обущарю, не по-горе от обущата или кожухарю, гледай си иглите, ама не медицинските.

98

Анонимен

преди 2 години

Време е. Не го бавете, с българина трябва по-здравичко да се пипа, иначе няма оправия.

97

Анонимен

преди 2 години

Както казах Стефан Цанев-тъжно е, че сме най-бедни в Европа , но е срамно, че сме най-глупавите. Аз бих допълнил, че двете са свързани.

96

Анонимен

преди 2 години

Оф, колко дни ще ни го повтаряте това, ами айде де, действайте, какво само плямпате?!

95

Анонимен

преди 2 години

При около 30 %ваксинирани и почти още толкова преболедували... да има хиляди по болниците и в домовете си под карантина, а да не говорим и за рекордите по смъртност... Според вас добре ли се "справя" кабинета на Чорапа?