152

Анонимен

преди 2 години

Този отново тресе бузи и сланини. Крайно неприятна гледка! Както навремето е писал Христо Ботев - Вижте му шкембето. Това е неговото отечество, неговият патриотизъм!

151

ФАКТ

преди 2 години

Късно е ,жалкия фигурант вече е предал България!!!

150

Я, па Я

преди 2 години

За полуидиотите коментиращи тук. Македонизма е измислен от гръцката фанариотска църква през 18 в. Предисловието е доста сложно но основното е ясно. отродяване на българите от Епир и Македония и причисляването ин към новозамислената гръцка нация. Много българи са се гърцизирали доброволно по това време. Така са спасявали себе си и децата си от потурчване. Гърците са били държавнотворен народ в Османската империя и не са давали яничари, освен доброволно. Ето как се ражда македонизма.

149

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, стига стоя с тъжна физиономия а се хвани за работа за да проясниш на запад истината за българската история.

148

Анонимен

преди 2 години

стига декларации и изказвания в българската преса. Идете и се срещайте с политици и ръководители от Европа и САЩ за да знаят хората как стои в действителност въпроса.

147

Анонимен

преди 2 години

Каракакачанов, защо не обикаляте Европа и САЩ и да се срещатате с политици за да знаят те истината??? ЗАЩО??? Хващайте пътя и се срещайте с политиците на запад, стига само изказвания в българската преса!!!

146

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, организирай митинги в подкрепа на българската кауза. Защо не го правиш.

145

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, бъди активен, срещай се с политици в Европа и САЩ за да защитаваш истината за българската история. Ако на запад и в САЩ не знаят истината как очакваш да успеем да се защитим от лъжите за България???

144

Анонимен

преди 2 години

Каракачанов, организирай протести против плановете на Господин Никой да продаде България на Македонците

143

МНЕНИЕ

преди 2 години

Никой в България не гледа сериозно на ВМРО - те откраднаха 10 милиарда долара от България - вложиха ги в Хотели в САЩ . Това е нормално за БГ Партия . Но никой Българин няма да им прости че са Партия на СМР и продават паспорти на Ислямски Терористи за ЕС Граждани от България . ВМРО трябва да се обяви от Главния Прокурор извън Закона - те застрашават Националната Сигурност и Териториалната Цялост на Родината ни .

142

Я, па Я

преди 2 години

До ха-ха-хаТи *** ли си? Не се напъвай да отговаряш. Въпроса е риторичен. Това с найлоновата торбичка беше колаж на фотошоп. А, и за да не се чудиш какво е фотошоп, то това не е шоп на снимка, определено не е.

141

Я, па Я

преди 2 години

До АнонименТочно така. Ако ББ беше клекнал на САЩ за РСМ нямаше да има протести и той щеше да си спечели отново изборите.Факт е ББ предпочете да се опъне на САЩ и да защити българските интереси за което си плати горчиво, но не се отказа.А сега уж твърдия Радев за няколко месеца започна да завърта глутеуса си леко полеко и вече не защитава българските интереси а правата на човека,което си е доста разводнено и размито понятие и що се отнася до националното тези две неща са коренно противоположно.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 172 "Македония е област, нормално е, да се наричат така. Но те са българи, или северомакедонци с български корени, в болшинството си." Ами, НЕ СЕ наричат така, нали това ти казвам. НИКОГА не съм чувал да говорят за себе си или за трети от този район като за "македонец". Освен във фолклора, разбира се. Всички в този край са наясно, че това е само сбор от етногеографски характеристики и нямат силен идентифициращ елемент. Същите се подразделят на още по-малки "определения".

139

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли че ветото върши идеална работа на македонистите и сърбите в Македония.

138

САЩ за пореден

преди 2 години

Път доказаха, че са империя на злото, и за България са чужда и неприятелска държава!!!

137

Анонимен

преди 2 години

169, 170 Македония е област, нормално е, да се наричат така. Но те са българи, или северомакедонци с български корени, в болшинството си. Така имаме добруджански, тракийци, мезийци, да не говорим за Сърбия, където всеки регион е дал име на живеещите там сърби. Крайевчани, войводжанци...Ако на всяка област и покрайнина се даваше държава и нация, скоро ще опънем държавни граници във всеки квартал.

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 163 "Тази плоча за тракийците и шопите е много изтъркана. Македония и македонците са друга категория. Отиди от Благовград надолу и питай хората, ама не така по телевизияата, а вечер на чашка какви са." Целия ми род е от Пиринския край и "македонско". В живота ми, освен в народните песни, не съм чувал някой да се нарича "македонец", а доста ракия съм изпил с хората с които живея. Та, в задачата се пита, ТИ откъде си?

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 155 "Македонци си има в България. Отидете в Благоевград и ще ви кажат много хора че са Македонци. Хем Македонци, хем Българи. Както са Шопите и Граувците. Българските Македонци са си етнос." Македонците са етническа общност, но това е било главно когато всички сме били в рамките на Османската империя. Оттогава е изтекла много вода и македонци вече няма като етническа група, а само като географско понятие, което се подразделя на държавата РСМ и "македонски край" (България и Гърция).

134

Анонимен

преди 2 години

Какво македонско малцинство, бе?! Опичайте си акъла. Радеееееееееееев, предателю. На Кремъл се наведе и така си седиш, сега и ако с македонскити малцинство се съгласиш трябва да бъеш линчуван.

133

Анонимен

преди 2 години

Една от най големите глупости в новата история на България е ветото срещу влизането на РСМ в ЕС.Комунистическия интернационал създаде Македония и отново Комунистическия интернационал организира това вето.И в двата случая потърпевши ще сме ние българите.