201

Анонимен

преди 2 години

От 225 прочето за теб 219 Магелан Какво чакате още?Обевявай пълен локдаун с вечерен час и през деня нокакво движение по улиците и всички хранителни,обществени и часни сгради бе необходимия зелен сартификат за ваксинация.Тази теория няма да се ваксенирам не важи.Или си биеш ваксина или си стойш. . . . . . . . . Досега нищо ново! Един неук с ограничени умствени капацитети и сериозни дефицити по български език всезнайко дава съвети! Обевявай - Обявявай, часни - частни, стойш -стоиш и.т.н.

200

Анонимен

преди 2 години

Абе не е ли време на някой оракул с кристална топка да излезе и да гледа? Тия т.нар. математици що не си гледат математиката не мога да разбера. Защо медиите им дават трибуна. А този козел Витанов се мисли за безсмъртен явно.

199

До Магелан

преди 2 години

Що ли никак не ми се вЕрва, че умишлено се правиш на отличник от помощното училище

198

Анонимен

преди 2 години

219/ Да беше попрочел поне закона и тогава да твориш. Ваксинирането е доброволно и с информирано съгласие. Ако беше задължително, мерките, които предлагаш може и да минат.

197

Анонимен

преди 2 години

До Магелан/Ваксинирай се през месец, сложи си три маски и една отзад, с три катинара в мазето и марш...

196

Ама пък "положи

преди 2 години

погледнато" ликвидирахме сърдечно-съдовите, белодробните, онкологичните, диабета.Колко държави могат да се похвалят с такива успехи в медицината,. ммм..?

195

Аз

преди 2 години

До МагеланПсихопат!

194

Анонимен

преди 2 години

Сутрин като стана, първата ми работа е да си запиша статистиката и прогнозата на тоя "велик математик" за хубав и успешен ден. Иначе всичко ми тръгва накриво.

193

АНОНИМЕН

преди 2 години

Ще стане като в Индия

192

Магелан

преди 2 години

Какво чакате още?Обевявай пълен локдаун с вечерен час и през деня нокакво движение по улиците и всички хранителни,обществени и часни сгради бе необходимия зелен сартификат за ваксинация.Тази теория няма да се ваксенирам не важи.Или си биеш ваксина или си стойш в къщи.И националната гвардия денонощтно на улицата за проверки за сартификати.Иначе няма да ни стигнат дубките на гробове в гробищата.Време е за твърда ръка.После като всичко се оправи отново ще си живеем сводно и демократично.

191

Анонимен

преди 2 години

Витанов, объркал си си професията пич! Да беше станал писател или продуцент на хорър романи или филми! Стивън Кинг пасти да яде в сравнение с тебе!!! "Долината на плача"??? ХА-ХА-ХА!!! Чудесно заглавие за хорър филм! Ама ти си наивен бе, човече - някой сега ще ти открадне авторските права!

190

Анонимен

преди 2 години

Тоя да беше учил медицина, а не аритметика. Но за лекар се иска повече акъл.

189

Анонимен

преди 2 години

Не му ли омръзна едни и същи тъ.потии всеки ден да пише. Повтарянето на едно и също нещо е симптом.

188

ПроСоТо

преди 2 години

ама защо го наричате "математик" не ми е ясно?!..Та той не може да направи една проста сметка!..Например:-От началото на годината до сега са починали над 86000 човека,което прави средно 260 на ден..Сега какво,при 120 СПОРЕД НЕВЧЕСАНАТА МУ КОЗЯ БРАДА,ни очаквала "долината на плача"?!?!...Витане,Витане,ние И СЕГА плачем само като те мернем на екрана..

187

Анонимен

преди 2 години

Голям страх бре у тоя даскал, с орлите ще живее. Дали си чете измишльотините, които твори.

186

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЧОВЕК А НАРЦИСИСТ Е ВИТАНОФФФ.

185

asd

преди 2 години

Не обичаме да ни казват истината и лоши новини.

184

ВБЗ

преди 2 години

До МартинСамо да те светна ,че можеш да вечеряш в София и без сертификат.

183

циник

преди 2 години

" ... и като минат през долината на плачапревръщат я в място на извории есенният дъжд покрива я с благословения"(Откровения: 14/88)

182

Кой каквото търси,

преди 2 години

това ще намери!, долини или върхове, каквото дойде. А тоя най-гоуем математик да вземе да се къпе по-редовно, като за едно добро начало.