443

буци

преди 2 години

буци, толко си зле, че нямам думи да те опиша - нагъл, злобен, дърт, *** винетуец! Скрий се! Бита карта си, боци! Дай път на младите, по-интелигентни са от теб със сигурност!

442

Голям смях

преди 2 години

Млъквай Толуп, само с купени гласове и такива, на които си пълнил гушите разполагаш.Като те видя на телевизора сменям канала, че ми писна от теб.

441

Анонимен

преди 2 години

Радев не е проект нито на американци , нито на руснаци!Радев е проект на черепа и Прокопиев !За това Радев не го искат никъде,освен на селски вечеринки в България!Радев е това,което заслужава българския народ!Като си го харесва,да си му плаща сметката!

440

Киро коравио

преди 2 години

Това наглец не спира да говньори. А бре Бохо стягай гъзината за централниьо. Крадливия ти *** ще се радва на всеобщо внимание

439

Йордан

преди 2 години

До ПрТой дали се е ваксинирал или за него ще трябва специална да го излекува завинаги.оСоТо

438

Падаря

преди 2 години

И КВО НИЩО НЕ НАМЕРИХА ЗА БОРИСОВ ...

437

Селски бег

преди 2 години

Тия новите същитите като предните 10 години ще се управдават с предните,предните поне се наядоха,ся наново ще уговаме новите аре нема нужда,коледа е близо ...

436

АМАН от терористи

преди 2 години

Борисов нанесе ЩЕТи за над 60 000 000 000 000 на човешката цивилизация след нагло престъпен престой като подставен на власт в София ..Експерти да проверят всички контакти на Борисов ..

435

Шарл де Гол

преди 2 години

"Царя е гол"

434

Анонимен

преди 2 години

До Ментора бай Иван: Кого плашиш бе червен екскремент?Твоят радев ще свърши като кадафи и садам,а вие шепата *** в канала

433

до ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 2 години

Имаш ли, толкова гънки, че да помниш? А помниш ли, колко пъти гласувахме тази година и какъв е резултата?

432

Анонимен

преди 2 години

Радев отдавна е за импиичмънт! 4 години спа в президентството и си получаваше президентска заплата и генералска пенсия. С този юмрук раздели народа и с парите на Божков, ***, ДБ и ИТН успя да вземе властта, но се задави! Служебното правителство от лакеи започна да чегърта, но...доникъде! Харвардските възпитаници не се шегуват в измамите си и забиха нож в гърба на Радев.

431

ДАСКАЛ ГЕНЧО

преди 2 години

ПОСЛЕДНИ НАПЪНИ НА КОМПРОМЕТИРАНО БИВШЕ УПРАВЛЕНИЕ.НАРОДА ПОМНИ.

430

Ментора бай Иван

преди 2 години

ГЕРБ и Атлантическия клуб на Пасито да внимават с тоя "импичмънт" да не тръгне България на Изток , да напусне НАТО , да се въоръжи с крилати ракети от Русия и да спре мераците на Турция и Гърция за наши територии!Естествено тогава Атлантическия клуб ще бъде закрит и лидерите Му заедно с герберските и депесарски такива натикани в затвора за накърняване интересите на България!Ще купувате малки самолетчета за милиарди?Вашата м......!

429

Азъ

преди 2 години

Борисов стига си лъгал. Говориш само неистини и всяваш паника. За дранголника си. Къде е прокуратурата да ти свие филията с мас. Малко срама да имаш а нейсе.

428

Анонимен

преди 2 години

А,БЕ, ТОЯ ОЩЕ ЛИ НЕ Е В ЗАТВОРА!?

427

Молба

преди 2 години

Хайде бе Бойко, изкарай най-после белия кон и дай шанс на троловете на Радев, да минат за да го почешат по топките и погалят по ....

426

Бай Гроздан

преди 2 години

"Импийчмънт"(знае езици човекът) има само при държавна измяна или при нарушение на Конституцията свързано с нея,за което има решение на КС от времето на Жельо Желев заради "боянските ливади",а и къде се пъне с неговите 60 депутата,след като трябват още 100,а те общо с ДПС ще имат под сто,т.е. с поне 60 по-малко и едва тогава следва КС избран предимно по негово време и това на президента Плевнелиев.Така чи призиви може да има,но това значи ли,че е съгласен че Радев отново ще спечели изборите?

425

погазване на закона

преди 2 години

До Йордан. .Откъде такава наглост от Фигурапта? Вместо да се скрие и да не си показва зеления чорап,той бълва злоба и лъжи.

424

ПроСоТо

преди 2 години

До ГЕРБ 1...абе симпатяго "герб 0001",такава "процедура" НЯМА в българското законодателство!..Предвидена е възможност да се иска оставката на президента,но това искане може да отправи ЕДИНСТВЕНО Народното събрание!..Е,като нема НС,Тиквуня ли викаш да го замести?!../от къде ви намират такива,просто не ми е ясно../