39

Алекс

преди 2 години

Нормално.БСП и ПП се борят за една и съща баница.

38

Анонимен

преди 2 години

Че кой нов проект не е започнал с лъжа.За старите да не говорим.

37

Обективно

преди 2 години

НА САМАТА МОЛБА ЗА ОТКАЗ ОТ ГРАЖДАНСТВО ПИШЕ НАЙ- ОТДОЛУ, ЧЕ ЧОВЕКЪТ НЕ ГУБИ КАНАДСКО ПОДАНСТВО ДО ОТГОВОР ОТ ДЪРЖАВАТА!!! ТАКА ЧЕ КАКТО КИРО, ТАКА И РАДЕВ, КОЙТО Е ПОЛУЧИЛ ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ, СА БИЛИ НАПЪЛНО НАЯСНО, ЧЕ КИРО Е ДВОЕН ПОДАНИК. И ВЪПРЕКИ ТОВА Е НАЗНАЧЕН ОТ РАДЕВ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО! РАДЕВ НЯМА КАК ДА ИМА КАКВОТО И ДА Е ОПРАВДАНИЕ!

36

Помнещ

преди 2 години

До 34 " Емил"! Виж сега Емилчо Гербераст....т! Не Кирил е виновен,а системата ни прецаква всеки нормален български гражданин! В момента свитата на ГЕРБ от конституционни " съдии" са избрани точно по времето на Борисов! Разбира се че ще са лоялни към ГЕРБ! Ние говорим за реформа в правосъдната ни система! Никой обаче не го желае! КС с това си решение,вместо да го очерни Кирил,го направи герой!-:) Ще го разбере това едва след изборите!-:) Симпатичен и открит българи се оказа Кирил! Гласувам за ПП!

35

Анонимен

преди 2 години

Докогато в България е пълно с пpocтаци... ще има и много мoшеници, като Киро и Асенчо, които да ги лъжат...

34

Анонимен

преди 2 години

ужким опитни политици па ви изпързаляха Кирчо и Асенчо, странно е че Дългия пръв ги надуши и изнесе фактите, а Вие и Ристу и Маята видяхте видиш ли дългата ръка на ДПС :))) а сега да се извините, ако имете поне малко достойнство

33

До 31

преди 2 години

Кой от всички политици не е? Ти още не си разбрал, че на изборите избираме за по малкото зло.

32

Анонимен

преди 2 години

Прави са комунистите за партията на мoшениците... Ще вземат гласове от всички тия тарикати....

31

Защо?

преди 2 години

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НА ПРЕМЯНАТА!!!

30

Анонимен

преди 2 години

За 12 г. Всички институции са обработени

29

Помнещ

преди 2 години

С това си изказване на БСП.А аз съм убеден че това е " позиция" на самата Нинова.Та БСП се страхува не за Радев и Кирил,а за собствената съдба на другарката Нинова след изборите! Ами тази доказва,че " подкрепя" всеки ,но окаже ли се напечено си вдига гащите а?

28

Емил

преди 2 години

Киро е мошеник ,както много българи от неговото поколение.България е златна мина за такива като него.В подредена държава като Канада ,а и други уредени държави Киро и такива като него нямат никакъв шанс.

27

Нане

преди 2 години

БСП е глупава партия... Искам да попитам докторите ***, при 9000 хиляди ранени при война, обявяваме локдаун и клякаме пред врага... Разстрел за вас продажници... Дезертьори...)))

26

Асан

преди 2 години

Кой му дреме за червените кхмери... Киро Канадски ше ги отнесе като куцо пиле домат :)))

25

Хектор

преди 2 години

Вие който взривахте Света неделя сте заченати със тераризъм .....Вашите чада, ГЕРБ,ДПС и цялата политическа изамет сте бокууци ...

24

123456

преди 2 години

Че то при БСП всичко е лъжа...ама карай...

23

Анонимен

преди 2 години

Много ясно. ГЕРБ-ДПС-БСП са едно и също.

22

Ей,

преди 2 години

Много хитри червените свраки. Целта е ясна. С тово повтаряне на казуса за гражданството му, превръщайки го в скандал цели само да привлекат в партията му колебаещи се и протестиращите против по принцип. Само и само да не гласуват пак за ГЕРБ.

21

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

Радев не става за президент. За цял мандат не разбра какви са конституционните му правомощия все беше в градината на съседа. Обаче прави френска МНОГО СТАРАТЕЛНО - бяха го изфотили изотзадзе перфектно.

20

stiling

преди 2 години

Боко уж политически труп, ама тоя компромат май добре го спретна с Конституционния съд. Направо разлая кучетата и сега остана да се изпокарат едни други всички дето подкрепят Румен Радев за президент. Ще му нанесе щети гадът със сигурност. Това се нарича АКТИВНО МЕРОПРИЯТИЕ И Е ТИПИЧНО ЗА ДС МУТРИТЕ!