361

Анонимен

преди 2 години

До до 395 от славянин Теб лично мъдростта те е довела до примитивно съществуване. Това ли е представата ти за "развитие"? Какви са резултатите от твоето съществуване? Че ядеш по-малко и се=ш по-малко ли? Или че се мислиш за особено мъдър, а не можеш да разбереш елементарна теза, дори след като си я прочел три пъти (както демонстрираш тук)?

360

славянин

преди 2 години

Мъдрият не се нуждае от технически придобивки, от тях се нуждае глупавият, за да компенсира липсващата му мъдрост! Само че липсващата мъдрост не може да бъде заместена от нищо!

359

Втората сестра

преди 2 години

Когато трима души във фейсбук заявят, че сестра ти е бръмтия, ходи доказвай, че нямаш сеестра.

358

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 404 Как разбра, че ваксърите са "слабаци"? Щото така ти си иска ли?

357

до 395 от славянин

преди 2 години

Изоставащата култура на човека от техническата му развитие не отменя факта, че техническото му развитие го води до лудост! А го води не заради изоставаща култура, а заради липсващата мъдрост! А мъдростта е част от духовното му развитие, не от културното! Затова първо трябва да върви духовността, а след нея материалността, в случая техническото развитие, в противен случай разрушението на човечеството е неминуемо и това е видно!

356

Сата НАТО

преди 2 години

Не виждаш ли, че вероятността за умиране при неваксинираните е близо 20 пъти по-голяма ----///---- Ми не виждам таково нещо.

355

Добре де

преди 2 години

Има и хора, които не вярват в конспирации и все пак не се бодат. И не само това, те са и хора на науката и про-ваксините! Спрете да генерализирате, че стана безкрайно смешно вече!

354

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа ли такива слабаци като ваксърите какво са ги правили в древна Спарта още като се родят?

353

Анонимен

преди 2 години

Науката е наука, но всеки си преценя за себе си ок? Неваксинираните нали сме п.pocти какво ви пречим на вас "защитените"?

352

Анонимен

преди 2 години

До до 391 от славянин "Ами разбира се че СЛЕД КАТО СИ СЪЗДАЛ СЕМЕЙСТВО ВЕЧЕ ИМАШ ОТГОВОРНОСТ КЪМ НЕГО, какво точно искаш да ми кажаш с това че си създал семейство? Че си го създал заради обществото ли!?" Явно трикратното прочитане на едно нещо не е достатъчно, защото след като в първото изречение припознаваш къде е отговорността, след това веднага се връщаш на безпредеметното мрънкане защо трябва да се носи отговорност. Въпросът е, че трябва, не е важно как се е стигнало до това.

351

Анонимен

преди 2 години

До до 388 от славянин "Техническите изобретения удължават живота, но не увеличават здравето!" "Увеличават" го (колкото и неподходящ да е този глагол) и още как! Премахването на един глиом от първа или втора категория от главата на едно дете може не само да му спасят живота, но и да му "увеличи" здравето. Елементарните представи, които имаш за това с какво се занимава науката са причината, да говориш глупости "на кило".

350

е как защо

преди 2 години

понеже са прости

349

до 391 от славянин

преди 2 години

Ами разбира се че СЛЕД КАТО СИ СЪЗДАЛ СЕМЕЙСТВО ВЕЧЕ ИМАШ ОТГОВОРНОСТ КЪМ НЕГО, какво точно искаш да ми кажаш с това че си създал семейство? Че си го създал заради обществото ли!? Колко пъти да ти пиша, че си го създал ЗАРАДИ СЕБЕ СИ, ОТ СЪЗНАТЕЛЕН ИЛИ НЕСЪЗНАТЕЛЕН ЕГОИЗЪМ, не от обществен алтруизъм! Обществената ти отговорност е резултат и последствие от създаването на семейство, а не негова причина! Като си го създал ще си носиш отговорността за създаването му!

348

Подготвиха ви 2015г.

преди 2 години

"Какъв провал на ваксините бе ***? Не виждаш ли, че вероятността за умиране при неваксинираните е близо 20 пъти по-голяма"Къде да ги видим това бе лек? Във медийните нагласацийки и фейк новините ли? Ти не виждаш ли че Бил Гейтс ви подготви още през 2015г за това което предстои? Утре ако ти наредят че трябва някой н.егър да ти се изпрaзни в гърлото ти пак безропотно ще приемеш заповедта

347

Диана

преди 2 години

До до 372 от славянин Не техническото развитие носи лудост, а културата на човека изостава от техническото развитие, което води до дисонанс и стрес - промените са много по-бързи и остри в живота, а всяка промяна носи стрес ако не знаеш как да я посрещнеш и как да я обработиш..Натоварването е по-голямо в психиката, отколкото във физиката също...А ние още сме на ниво лъжа/истина...

346

до 388 от славянин

преди 2 години

Техническите изобретения удължават живота, но не увеличават здравето! Здравето не зависи от техническите изобретения, а от мъдростта, която човек има! А ако я няма се опитва да я замести с технически изобретения! А мъдрост и интелект са съвсем различни качества на ума!

345

Сата НАТО

преди 2 години

Това с фалшивите сертификати е само кьорфишек, да оправдае провала на ваксините, да си мислят хората, че умрелите ваксинирани са някакви мошеници. Нали си го знаете това нещо? Горките каръци, набождат се, за да "спасят" света, а после посмъртно ги изкарват даже престъпници...

344

Анонимен

преди 2 години

До до 384 от славянин/389 За ТРЕТИ път, прочети написаното в пост номер 375. Имаш проблеми с разбирането на елементарни неща.

343

Анонимен

преди 2 години

До до 380 от славянин "не схваваш, че критериите ни за обществена отговорност са различни!" Аз "схващам", че твоята дефиниция за "обществена отговорност" включва изцяло изключването на обществената оценка за действията ти. Де факто ти не приемаш стандартни измерители на такава. Това не е никаква изненада: всеки, който знае, че не може да е пълноценен, предпочита да дава свои собствени дефиниции - напаснати към максимизиране на интерпретацията на ролята му. Ефективно сам се хвали.

342

до 384 от славянин

преди 2 години

Това че ти си съзвал семейство и имаш отговорност и задължения към него е твой избор а може и да е само твой моментен нагон! Аз няколко пъти ти написах че ти си създал семейство ЗАРАДИ СЕБЕ СИ, не заради обществото, та хайде не се прави на обществен алтруист! А щом си създал нещо, ще трябва да отговаряш за него, щеш или не щеш! Знаеш ли колко хора са създали семейства и тайно съжаляват че са ги създали защото им носят само задължения и им отнемат свободата и личния живот!? Май не знаеш!?