102

7373

преди 2 години

Разсъждения всякакви. Пак много хейтърски настроени типично по български. Отричане и конспирация. Сега фактите. Други държави се върнаха към нормален живот. Швеция никога не въведе ограничения, правителството там само препоръчваше. И това беше достатъчно хората да се съобразяват. Тук заповеди глоби и всеки търси как да преодолее забраната. И как да се оправдае. Това е за фактите.

101

Анонимен

преди 2 години

Ковид 19 е компютърен вирус.

100

Анонимен

преди 2 години

"умните" и "прозорливи" българи умират en masse. Толкова им е акъла... друго не могат.

99

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Сравненията ти с грип са глупави ! От грип годишно по света умират между 500 и 700 хиляди човека. От ковид умряха за 1 година 5 милиона. Така,че нещата са съвсем различни.... виждаш ли как 10-те ти хиляди стават 100 хиляди ? Да не говорим и,че смъртност между тези над 65 години е 1 на 100 !!!

98

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен 108: Напълно те подкрепям. Обаче би било много по справедливо на 5% ваксиирани да постъпват и 5% неваксинирани в болниците. Все пак осигуривките са общи пари. Това ,че някое нехае за здравето си и иска да харчи общи пари по няколко хиляди лева за болен от ковид вместо 30 лв. ваксиниране си е негов проблем ! Да си ги вади от джобчето. Освен това останалите хора имаме нужда и от нормална болнична помощ ! Не всичко е ковид !

97

Анонимен

преди 2 години

значи ибрика върши чудеса - "жълта" зона, за разлика от хартията

96

Анонимен

преди 2 години

104 - точно така. Елитът имат около 4 сценария, които си ги въртят стотици години - пандемии, сблъсък с космическо тяло, климатични промени като измишльотината глобално затопляне и тероризъм. Всичко с цел отнемане на права. Не помня къде четох, че НАСА съобщила, че октомври месец ще ни погълне черна дупка и разни фирми почнали да продават комплекти за оцеляване, съдържащи включително слънчеви очила! Предполагам очилата ще помогнат срещу черна дупка толкова колкото и "ваксините" против "вируса"!

95

Анонимен

преди 2 години

Защо свалихте тиквата,сооски десни ***? Никой не можеше по-добре от него да се справя,да лавира,тарикатски,байганьовски,но това работеше. Сега ни монтираха тези измислени генерали,които освен йес,сър друго не умеят,и не знаят,и ще изтрепят собствения си народ до пролетта.

94

Л*ЙНЯНОКАФЯВ ВОЕНЕН

преди 2 години

НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ- ЧЕРНА ДУПКА.................ФАК'Ю..КРАДЕВ..!!

93

Анонимен

преди 2 години

Има смърт, но като не ще народа да се ваксинира това е начина за придобиване на имунитет. Аз съм ваксиниран, но това не ме пази на 100%. Трябва да оставят нещата така, който изкара и пробуледува тоз ще живее. Иначе ще си играем на локдаун още 10 - 15 години. Който иска да си тества силата на организма ок, нямам против

92

Анонимен

преди 2 години

До Мислещ"Знаете ли какво ще стане ако се спре да се тръби за Кой бит 19"....... Досещаме се. Като ти се наложи да отидеш в болница, няма да те приемат, без да дават обяснения. И местата в гробищата ще свършат без видима причина.

91

Анонимен

преди 2 години

Платени ***,стига сте разделяли народа на ваксинирани и неваксинирани. Познавам ваксинирани,и в тях няма такава агресия каквато вие демонстрирате тук,и те ваксинираните също ще се обединят с нас неваксинираните защото всички осъзнаваме накъде вървим.

90

Цинизъм

преди 2 години

Да благодарим на Фигурантът Радев и неговият хрантулник Кацаров ,че всичко върви по "план"! И умрелите, и те са по план ! В желанието си да срине държавата, да създаде "революционна" ситуация ,че да си пробута "преврата", Фелдфебелът Радев го обърна на геноцид срещу собствения си народ! Но няма да се плашите, корабът потъва бавно, вода има за всички!

89

Анонимен

преди 2 години

Кога по време на грип си виждал да се чудят къде да закара някой с грип

88

Мислещ

преди 2 години

Знаете ли какво ще стане ако се спре да се тръби за Кой бит 19 , да се спрат всички манипулиращи тестове и се сравни 2018,2019 колко болни от грип е имало и колко са смъртните случай! ? Ще се Разбере че Всичко е Една голяма лъжа

87

Анонимен

преди 2 години

Защо не роптахте, когато лятото пътувахте къде ли не по почивки и моренца извън България, и ви бъркаха пак къде ли не за да излезнете от нея

86

Цин Ган Нин

преди 2 години

Никой не може да ме затвори, защото живея на улицата.

85

Анонимен

преди 2 години

Семейството ми е ваксинирано и дертища нямам.Телевизия не гледам,защото не ме интересува вече Ковида.Какво казвате-нямало места в болниците ли?...Изобщо не ми пука.

84

Анонимен

преди 2 години

До до 77"Аз взимам петцифрена заплата" ...... Да разбирам, че "програмистите" сте ваксинирани. Съмнявам се, че е вярно.

83

Анонимен

преди 2 години

И аз познавам много ваксинирани. И аз съм с ваксина още от май месец. Имам и познат, неваксиниран, който почина на 5 октовмри в Алексадровска след интубиране. 63 годишен, с диабет.