11

Анонимен

преди 2 години

Радев каза че имало готовност да се мобилизират общински инспектори, полицаи и др държавни служители да обикалят като агенти на гестапо и да тормозят частния бизнес и хората.

10

!:

преди 2 години

Абе, това вярно ли е, че аз като персонал на търговски обект на закрито съм длъжен чрез мобилно приложение на СОБСТВЕНИЯ си телефон, да им проверявам сертификатите?! Защото ето ви три опорни точки:1. Телефонът е мой, закупен с мои средства и никой няма право да се разпорежда с чужда вещ2. Нямам смарт телефон поради липса на финанси, изгубен/строшен е, не умея да работя с приложението3. Каква ще е дейността на т.нар. проверяващи, щом това се изисква от персонала.Поредната уникална простотия!

9

Право на живот!

преди 2 години

Браво на всички будни и умни българи, които са против отровите!

8

Анонимен

преди 2 години

По същото време, когато Радев беше на Шипка, в столицата кметицата Юрдечка също беше организирала чествания! Та Радев беше в пълното си право да попита защо забраняват тържествата на Шипка и там вируса различен ли е. Не се правете на неразбрали, герберасти долни!

7

Пунтамара

преди 2 години

Проверяващите от РЗИ са прякозаинересувани да глобяват. Как иначе ще оправдаят раздадените им фалшиви безсрочни зелени сертификати?

6

Анонимен

преди 2 години

До Анти ВаксаНямаш си идея от колко време участваш в такива експерименти с разликата, че там никой не ти казва, че имаш избор. Ваксините са ти най-малкия проблем.

5

Че Гевара

преди 2 години

Яко гражданско неподчинение, братя българи. Иначе ще ни сегрегират до месеци, а дацата ви ще ви проклинят за малодушието. Изгубим ли днес правата извоювани столетия, край с България.

4

Анонимен

преди 2 години

След лекарите, от днес официално почнаха да притискат и учителите... А ветеринарят от СЗО каза, че "пандемията" нямало да свърши скоро...

3

Анонимен

преди 2 години

Не!Срещу Диктатора са!

2

Анти Вакса

преди 2 години

Протестирам, защото не искам да участвам в ГМО експерименти с хора.

1

Въпроса е

преди 2 години

Принципен - Радев и правителството му , дето се събираха по Шипка на връх ковид вълната сега да ми налагат зелени сертификати - ай молим ви се!