174

Анонимен

преди 2 години

Защо някакъв постоянно обяснява някакви гл.упости, че ваксините били безвредни, без никой да го е карал да обяснява? Взел се е насериозно. Пази Боже..

173

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Не ме интересуват рисувани "вируси" Обективно си неграмотен, но освен това си и измамник. Линка не е към "рисуван вирус", нито е към "анимация", но за да го знаеш това първо трябва да прочетеш какво пише в статията, а ти не можеш, защото не знаеш езици, и защото си неграмотен да разбереш какво пише вътре. Разбира се, нежеланието ти дори да прочетеш отговора показва друго: че ти не се интересуваш от отговора на въпроса си: на практика ти нарочно игнорираш отговорите. С други думи тролиш

172

светнат

преди 2 години

До Леша ........... Много отдавна е изолиран, но ме смайва, че продължава да се разнася лъжата, че не бил. Наистина става смешно да се твърди това. :)

171

Анонимен

преди 2 години

До 285/ пропагандатора: Пробвал ли си да изкарваш пари с труд? Щото това твойто не е работа. Нито акъл влагаш, нито някаква полезна производителност.

170

Дъи пак

преди 2 години

Лека полека броя на ваксинирани но болни расте ..хм интересен повод да ида да се боцна :)

169

Анонимен

преди 2 години

До Леша Ке-леша задава въпрос, дава му се отговор. Ке-леша казва, няма пък да чета отговора, но ще продължа да си задавам въпроса. Та, въпроса е, не "дали", а "защо" ке-леша е натоварен да ***?

168

Анонимен

преди 2 години

По 5000 заразени на ден официално означава след 2 -3 седмици между 150 -200 починали.Заразените са повече. Може да се умножиат по 4,5 и дори по 6.Рано тази сутрин изпращах близък до летището. Нощният живот приключваше, такситата извозваха последните останали. Убеден съм, че никакви мерки не са спазвани по нощните заведения.

167

Анонимен

преди 2 години

До Леша "В позиция съм да правя каквото искам." Това изказване само показва, че си пълен въздух под налягане. Ето ти изображение на изолирания вирус. 3Д: https://lungenaerzte-im-netz.de/news-archiv/meldung/article/3d-aufnahmen-von-coronaviren/

166

Анонимен

преди 2 години

Чак си направих труда да прочета какво е това графен. Освен, че е уникален материал и има нобелова награда за откритието му - истина. Връзката му с ковид е, че си взаимодайствал с 5G и не знам какво, вкарвали го с маски, тестове и ваксити в човешкото тяло - очевиден фейк. Как може да вярвате на това?

165

msm

преди 2 години

Четете и коментирайте правилно статистиката!13 % от постъпилите в болница са с ваксина. 25% ваксинирано население в БГ.Ефективността на ваксините срещу хоспитализация е 50 %?!Срещу смърт вследствие от КОВИД - 70% ефективност.Съжалявам, че развалих съботното настроение, на някои от читателите тук.

164

реалнафантазия

преди 2 години

От почти една година няма данни за заразени, заболели и починали в Китай. Да сте чули нещо? Многомилиардна страна да има по-малко заразени и починали от малка страна като България... на всичкото от горе сме първи в света по починали на 100 хиляди души, първи!

163

Анонимен

преди 2 години

До Леша Не си в позиция да се пазариш.

162

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 272 "Нищо не си разбрал, ама то си остава за твоя сметка. Който се интересува ще разбере!" Поне едно Евангелие няма ли да напишете? По-изпипаните схеми имат поне едно, вие разчитате само на гола проповед.

161

Анонимен

преди 2 години

До Леша "Колко ще ми платиш да ти обясня?" Дай си креденшълите за качеството на продукта (обяснението). Къде, кога, как си доказал, че това, което предлагаш, струва нещо? П.С. Гол и бос си както в знанието, така и в търговията с него, но поне е забавно да те гледам как се гърчиш в опит да измислиш "нещо".

160

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Сега разбрах: за антиваксърите "човешки мозък" е все още само инициатива/проект! - Нищо не си разбрал, ама то си остава за твоя сметка. Който се интересува ще разбере!

159

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво се пенявите след като и Путин, и Шойгу се ваксинираха със Спутника и дадоха пример на руснаците. Дайте в тая държава да поръчаме Спутник, че да се задвижи тая пуста ваксинация бе.

158

Анонимен

преди 2 години

Ваксините не са против ковид, а са заради сертифицирането.

157

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 264 "Наградените инициативи Графен и Човешки мозък" Сега разбрах: за антиваксърите "човешки мозък" е все още само инициатива/проект!

156

Анонимен

преди 2 години

Е да, ама останалите са ваксинирани, което за какво говори? Че и ваксинираните *** поголовно. Ваксините не ги спасяват въобще. И като се замисли човек каква е разликата между ваксинирани и не в %-ти, то излиза, че за ваксинираните хич няма предимство. Просто неваксинираните са повече.

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 262 "А около 7,44 процента са били ваксинирани от починалите ама отва се премълчава" Пише го в статията, под която пишеш. П.С. Антиваксърите са .