21

Анонимен

преди 2 години

До Гошо Русофилските разсъждения винаги са интересни за четене, най-вече да се види колко далече са от реалността. :)))))

20

Анонимен

преди 2 години

Купувам и плащам, не плащам няма стока. Квичащите бройлери сакате с Манифеста да правите капитализъм, ама тоз път нема да ви мине номера. Стока-пари-стока щом нямаш кинти мреш, нале така пропагандира Капитала. оцелява най-приспособимия, аре бройлерите тичкате на конвеера за заколение.

19

Анонимен

преди 2 години

НАЛИ ИСКАХТЕ РУСКИ ГАЗ, ИЗГОНИХТЕ ТРЪМП? НА ВИ!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Те рублоробите се радват малко раничко. Тепърва ще разбират, че Путин не може да си прави каквото си иска със СП2., който, между другото, не е само руски. :))))

17

Бутафорна държава

преди 2 години

Хитруването на *** ще се окаже безполезно, защото нямат никакъв шанс да спасят феодалната си империя. В 21-ви космически век крепостния комунизъм е бита карта.Нямат промишленост, нямат икономика, нямат космически оръжия, имат само мераци да завладеят света, нещо което ще ги затрие като държава.

16

Гошо

преди 2 години

До MikoЕми САЩ защо не реагират и спрат "изнудването " с некоя и друга кофа течен газ Тия цени точно САЩ ги докара като пречеше за изграждането на СВ ,ама сега да им е честито на европеиците ,цеп отпред ,цеп отзад и от Русия и от САЩ Иначе там по Брюксел да продължават да разсъждават върху въпросите за ощастливяване на кокошки ,прасета ,изправяне на краставици ,ама ще го правят на студено ,то на студено по бързо се разсъждава

15

Алекс

преди 2 години

Северен поток-2 ще заработи съвсем скоро.Путин показа кой командва парада.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 "Квичащите бройлери, щом сакате газ плащате. Не плащате няма газ. Пазар голям клиенти и търговци много." Ти стоки не купуваш ли? Щото Путин и на теб ти бърка в джоба.

13

Анонимен

преди 2 години

Толкова статии имаше по въпроса... Наложи се даже оная коза Урсула да признае, че Русия си изпълнява текущите договорните отношения, но ЕС не е предвидил възстановяването на икономиката и сега ще трябва повече газ за Европа. Путин сега ви казва, ето ви северен поток 2, газта е налична, какво се мотаете... Европейците реват.

12

Анонимен

преди 2 години

Рублоробите се юрнаха да защитават Путин, нищо че неговия рекет им бърка И на тях в джоба. Колко трябва да си пропаднал, за да правиш такова нещо?

11

Анонимен

преди 2 години

Квичащите бройлери, щом сакате газ плащате. Не плащате няма газ. Пазар голям клиенти и търговци много. Само при комунизма ще има безлпатна стока, ама защо всички бягате от комунизма, а ревете за безплатна манджа. Стоката парите. Пазарна икономика.

10

Анонимен

преди 2 години

До Крети "Двойни Стандарти от една година не искат да Пуснат Руската ваксина в ЕУ," Лъжеш като съдран. Руснаците отказаха да предоставят нужната документация, за да се направи оценка на ваксината им и на практика оттеглиха ваксината си от разглеждане за одобрение.

9

Анонимен

преди 2 години

До началото на декември тази година ще завърши технологичната работа по запълването на втората газова тръба на Северен поток 2. Общият обем, който Русия може да достави на ЕС след сертифицирането на "Северен поток 2" е 55 милиарда кубични метра. Путин каза и друго, иключително важно за нас нещо, а именно, че към днешна дата дефицитът на природен газ в ЕС е около 70 милиарда кубически метра.

8

Анонимен

преди 2 години

откачал99ките в Брюксел се ни тласкат към пропастта. В Евросъюза все по бързо обеднява а в Брюксел седят едни охранени и нищо не разбиращи ти77пове.

7

Гошо

преди 2 години

Я едни санкции му пернете на Путин ,да се научи че това руската газ и петрол е за всеевропеиско ползване и то безплатно

6

Анонимен

преди 2 години

Не е изнудване а бизнес политика, както се изразяват в големите корпорации. Имаш пазар стока, клиент, търговци. Що не купуваш от САЩ или от Норвегия. Има болдоставчици и производители, имаш емнайси алтернативни газопровода

5

Анонимен

преди 2 години

Ето от къде взимат пари руснаците когато въвеждат локдауни и платени неработни седмици.... вдигат цената на газта и европейците им плащат. Лошото е че отново предвиждат платен локдаун и познайте след това какво ще стане с цената на газта им.

4

Крети

преди 2 години

Двойни Стандарти от една година не искат да Пуснат Руската ваксина в ЕУ, а буклуците на Модерна и Пфеисер ги одобриха веднага. Много ясно че ще се *** с европейските Дроститутки докато го лапат на ФАЩ

3

Анонимен

преди 2 години

Потвърдиха се твърденията на някои страни от ЕС, че Русия използва СП2 за политически натиск. Сега следва прилагане на стратегията за възпиране на ефекта от това: първо се защитават потребителите в ЕС от изнудването на Путин (както стана във Франция, а скоро и на други места), лишаването на Газпром от допълнителната печалба и .... поредния провал на Путин на геополитическата сцена. Блъфа с това как Русия "не искала" да рекетира ЕС се провали.

2

Анонимен

преди 2 години

Откакто фръкнаха цените на енергийните ресурси сите по-дли шорошпияци се скатаха като бити таковата. Няма да ви забравим и ще ви издирваме и по мишите дупки където се завряхте.