421

azis

преди 2 години

Бойко неженен, Радев женен. За да не си намериш жена до 60 години... какво става тука?

420

Радев има Топки

преди 2 години

Радев поне е задържал една жена до себе си и има брак с нея, за разлика от Борисов, който само ги е.бе и ги пуска по канала. Никакво уважение към дамите. Как може?!

419

ББ

преди 2 години

До Правилнобоко е...история,...пазен от мафията в ес,вече не е толкова просто...въпрос на оцеляване на Света ни е...САЩ...няма да позволят повече...няма да защитават...финансиращи путини врагове на Народа на САЩ....ЕС има цивилизационен...проблем...САЩ направиха каквото трябваше!ЕС е...самоубиваща с...без ценности...без Бог!

418

Анонимен

преди 2 години

Няма да се изненадам ако ги напердашат някъде хората останали без работа.

417

Радост

преди 2 години

Бойко е изритан от властта. Няма да я види никога повече.

416

Кокорчо има Топки

преди 2 години

Ще гласувам за Кирчо и Кокорчо. Няма нищо лошо в това. Така ли е?

415

Радев има ташаци

преди 2 години

Зелен чорап бил, фигурант бил, ама човека се държи достойно. И като питам ГЕРБ-аджиите защо му викат зелен чорап и фигурант - мълчат. Викат ми че съм бил комунист. Много интересно как съм комунист, след като съм роден след режима.

414

Правилно

преди 2 години

Ако това беше министър на Бойко, сега щеше да има РЕВ, че комунистите го насилвали. Е да, ама това не е Бойко. Бойко е в историята. БЕЗСПОРНО

413

Анонимен

преди 2 години

Само се чудя дали секретарката ще остане при пилота, ако той не е президент или ще отлети при следващия

412

Анонимен

преди 2 години

Не ми се коментира даже тоя шапкар радев дето закопа държавата и ни върна 30г назад в бедните 90те. Кажете само колко *** трябва да е човек дето е отишъл и гласувал за това нещо радев?

411

ББ

преди 2 години

Моят Президент,единствен изкачил Шипка с Народа ми,единстветн имал смелостта да назове мафията дпс-гроб,единствен не позволил да го купят или уплашат!Моят Президент!

410

Анонимен

преди 2 години

Пенсионерите са най-излишни.

409

Ss

преди 2 години

Тези, които нямат почти никакъв принос за икономиката са най- недоволните и постоянно протестират. Това са всички държавни служители- учители, лекари и т.н.

408

ББ

преди 2 години

До Ивамалко факти..."санирахте" народа низа милиарди...ефект никакъв,менда излъга НС и гласува двойна данъчна на божков...той ви плащаше грабежа...народа ни търкаше отчаяно билетчета,платихме грабежа ктб за...4 дни...купихте самолети на хартия...заради комисионните на боко,купихте АЕЦ скрап от руснаците...и все за пари...от алчност...продавайки Народа ни...Дпс-Гроб...е мафиотска структора...фашистка...финансирана от ес и зависимите им...водещи Света ни към...САЩ са последният защитник...

407

Анонимен

преди 2 години

Верно, Кацаров е Троянския кон на ГЕРБ. Генерале, изиграха те. Мафията знае как. Аре чао в небитието при глyпаците.

406

Анонимен

преди 2 години

има и нещо хубаво, тоя няма да дрънка тъпотии на нова година

405

Анонимен

преди 2 години

Бой с пръчки заслужавате.

404

Анонимен

преди 2 години

Ах ти дървар нещастен. Разби държавата

403

ББ

преди 2 години

До Бай Ххаха...кръчмаря,водещ те на протести ти взема подпомагането...сееш зарази и убиваш невинни...криещ се зад..."свободата",нима убитият от вас кръчмарите не са свободни?,клишите...а къде е съзнанието...отговорността?...ти можеш да убиваш и да ти плащаме за това...аз нямам право да откажа да плащам алкохол-дрога бизнеса ти сеещ...смърт!...няма начин...на барикадите...с камъни и дърве!

402

Ива

преди 2 години

И Радев и радевци са един дол дренки.Мошеници,лъжци интриганти от класа.А къде са учиндолските сводолюбиви мутри?Направиха си 2 пъти социологически проучвания за милиони от нашия джоб колко са ТЪ. ..п.а.ц и.т.е в България и сега са доволни с 10 % ,това ги устройва прекрасно.Хем некадърници,хем в Парламента ,хем дрънкаш лъжи и интриги от трибуната,хем не носиш отговорност,хем пълниш джобовете всеки месец с 10-15 бона.Електората им отлетя при другите Киро лъжецо и Асен крадецо.