74

Анонимен

преди 2 години

Това се чудят и 85% "ваксинираните" британци днес. Искат да им връщат маските и да им налагат зелени сертификати.

73

Анонимен

преди 2 години

Защото не са смазани създателите на вируса,без значение дали пуснат от лаборатория или с 5 мрежата,кога има публичен линч за виновниците тогава може да си помисля да се ваксам и аз..

72

До долар

преди 2 години

И този е професор, а пък не знае и задава въпроси ! Ами да се съберат всичките професори и генерали, пък да се питат колкото искат. Ваксини има, ваксинирани има, а пък болните и умрелите стават все повече и повече. Такова са им мерките и теглилките на професорите. Просто си смомням най-голямата глупост от миналата година. Разходките в градинките са забранени, изключението е само за хора с кучета. А пък ние без кучетата какво да правим ?

71

Анонимен

преди 2 години

Четете прогнозите на витанчо, пазят по-добре от ваксина.

70

Анонимен

преди 2 години

аз само да питам, що не ни плашат с Швеция вече, да не би щото е страната с най-висок процент от населението с естествен имунитет

69

Анонимен

преди 2 години

Това е вълната на ваксинираните. Лошото е, че ваксите ръсят навсякъде спайк протеина и мутирали вируси, та и нормалните хора около тях се разболяват.

68

Анонимен

преди 2 години

До Калеко:ходят си а маски в Европа,нищо не е отпаднало,не лъжи.

67

Анонимен

преди 2 години

Тоя човек го е обхванала някаква тежка мания за величие и месианство. Гнусно е да се чете.

66

Анонимен

преди 2 години

Брей много си си повярвал проф. Витанов. Нищо де, хубаво е, че в молчето ще сме само ваксинирани на разходка.

65

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЕХ ЖИВОТ ЛИ Е ДА ГО ОПИШЕШ. КОМУНИСТИТЕ ИСКАХА ЕДНО СЕГА ТЕХНИТЕ ДЕЦА ИСКАТ ДРУГО, САМО НЕРВИ ДА ИМАШ ДА ГИ ТЪРПОИШ. АМА НЕ ГО ВЗИМАЙТЕ НА ВЪТРЕ МНОГО МНОГО, И ТОВА ЩЕ ОТШУМИ СЕГА НЕКА СЕ ПЯНЯТ ТАКА ИМ Е НАРИДЕНО.

64

ей,наивник

преди 2 години

До Мартин За предишния живот забрави!Квото беше беше!Сега идва адът!Бедна ти е фантазията какво ни очаква!!!

63

Калеко Шебеко

преди 2 години

Просто погледнете картата на Европа и ще разберете колко погрешно е мисленето на българина.Почти всички страни с над 50% ваксинирани са в зелената зона и отадна са забравили за мерки и рестрикции .*** обаче е тарикат , но не снае болезнената истина , че тарикатите ги минават по два пъти.

62

Анонимен

преди 2 години

Починалите в Израел - 4500 тази година - след екстремната насилствена масова "ваксинация", 3500 миналата година.

61

До Витанов

преди 2 години

Не ти ли побира математишката глава, че никой не ви иска ГМО манджите и нечовешките мерки и унижения? Колкото и да ти плащат, за нас ти си поредното платено кречетало. На всичкото отгоре точно ТИ нямаш НИКАКВА власт и слава Богу!

60

Анонимен

преди 2 години

*** народ, като легнат болни и се борят за глътка въздух ще си мечтаят за ваксините и ще съжаляват, може да не ги предпазят от разболяване но поне шансът да не стигат до машинно дишане е в пъти по-голям. Особенно тия с много болести, те пък за къде се страхуват от ваксините с проблемите си.

59

Анонимен

преди 2 години

До Мартин: Има да си мечтаеш за предишния живот

58

до Мартин

преди 2 години

Няма да се ваксинирам, набий си го най-накрая в бавноразвиващата кратуна и изчезни с агитациите си.

57

Анонимен

преди 2 години

Некой физик нема ли да се изкаже за влиянието на ковид върху земното притегляне, мене много ме вълнува как влияе на 3-ия закон на Нютон

56

Анонимен

преди 2 години

"Ще вечерям само с интелигентни хора в изтънчена ваксинирана обстановка!">>>>Ще ядеш хамбургери и пържени картофи в закусвалня и това ти е изтъчненат обстановка? Ахахахаха

55

Мартин

преди 2 години

Ваксинирайте се бе! Това е начин да си върнем предишния живот! Почивки в чужбина, вкусна храна в ресторанти, пълноценен живот.