27

ss

преди 2 години

Ама ***, защо не видиш в твоята държава как протестират хората срещу тези паспорти, а си тръгнала нашия народ да поучаваш. Я марш обратно там откъдето идваш

26

Анонимен

преди 2 години

Вие да имате сигурна страна, която благоприятства чуждото инвестиране, а ние искаме да имаме насреща си страна, която не ни експлоатира жестоко и ограбва колониално. Искаме да видим и да знаем какви облаги ще получим за това, че ще ви допуснем на наша територия. С какво вие ще помагате за борбата с бедността? Опитът ни с "Данон" и "Софийска вода" не е положителен за българския народ.

25

Анонимен

преди 2 години

Позволява много контрол над масите хора. Рекламната кампания за инжекциите се провали, най вероятно и тази ще има същата съдба.

24

до 2

преди 2 години

ела ми бръкни в носа и да видим колко дълго ще живееш. единствено кротките овчици, пилетата, мишките и т.н. доброволно или поради телесна и умствена слабост позволяват да им се бърка по дупките безнаказано. веднъж се умира, а унижението е за цял живот.

23

Адолф Айхман

преди 2 години

Работата е инструмент за свобода!

22

Сата НАТО

преди 2 години

България и Франция са изградили заедно дълга и красива история. ---///---- България и Франция през повечето време са били врагове. Тая ни бърка със Сърбия.

21

Анонимен

преди 2 години

" Но, ако няма Франция,няма да е Франция." Предишен Ваш колега Ваше Високо Превъзходителство,каза следното." Моят президент".Това го изстреля в Буркина Фасо.Дано е било повишение.Там го дават ,как връчва акредитацията на един ***,а от другата страна ми се стори ,че ври казана.Не разбирам от голямата дипломация,но виждам едни последователни събития.

20

Nemeca

преди 2 години

Защо постоянно се неглижира следното:Ваксинираните също се заразяват както и че могат да заразяват. С какво е по-безопасен ваксинирания за околните. Единствено евентуално щял да изкара по-леко вируса ако се разболеел.Престанете с този фашизъм.

19

Анонимен

преди 2 години

Май не сме чак толкова благоприятен и благонадежден терен, не ни ласкайте, че само се хабите. Да ви таковам у лицемерието нахално.

18

Галин Костов

преди 2 години

"Подчерта, че цифрите на броя заболели у нас са драматични и е неизбежно мерките да стават по-строги."++++++++ Много интересно защо френския посланик толкова живо го вълнува ситуацията с Ковид у нас и защо толкова са загрижени за забавянето на въвеждането на здравния сертификат? Това забавяне важни френски икономически интереси ли засяга? За това ли идва Тимерманс в петък?

17

Анонимен

преди 2 години

сертификатите са: белязан, че е от стадото с експеримент, дискриминация, повече болни в статистиката които са го получили, множество усложнени нови болести които идват след ваксината, заразен и опасен на улицата, но е със сертификат, чакащ следващата команда за поредната-доза, беден, подвеждащ се по новини и агитации без собствено мислене и мнение

16

Анонимен

преди 2 години

"Здравният сертификат...Това е инструмент за свобода. ". Това по Оруел ли е?

15

Анонимен

преди 2 години

"Ваксинацията не е задължителна, но ако нямате ваксина - нямате достъп до много неща"Без коментар !!!

14

ххх

преди 2 години

Националният паспорт за пътуване за какво служи ?? Или ваксниране през 3 месеца ,като овце с ушна марка 3 година цирка продължава !!!

13

оковите

преди 2 години

са признак за свобода.Бахтън от евролицемери.

12

Анонимен

преди 2 години

Абе кво си играете със здравни паспорти, да ги разнасяме напред-назад. Направо една татуировка на рептил на рамото и да запретваме ръкави като влизаме в магазин или театър, или за където сме се запътили там.

11

Анонимен

преди 2 години

Тук билет за опра и то качествена е сигурно 10 пъти по- евтин от такъв във Франция... Само да има мераклии за култура! Дано Макрон спечели за да има поне малко лидерство в ЕС, чи безличните са доста...

10

Анонимен

преди 2 години

Дискриминация! Не съм ваксиниран, нямам зелено картонче, значи съм втора категория човек. Оня австриец с мустачки ги правеше същите политики, каквито днес ги правят евррогеейските фашисти.

9

Анонимен

преди 2 години

сертификат позволява да сееш зараза докато си болен

8

СС

преди 2 години

ЕС е пирамида рекет с ваксини,зелена енергия и борса на газ !!! Честито на новите милиардери , овцете да плащат !!!